تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4402 از 4428 اولاول ... 340239024302435243924398439944004401440244034404440544064412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 44,011 به 44,020 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

بچه ها اینو توی کلوب بزنید بهتون صد امتیاز میده
    توی نمایشگاه الکامپ داشت میداد برای همه جواب میده نوش جونتون
    Pol-Elecomp
    ممنون بابت اطلاع رسانی جواب داد یک گیگ هم با اون امتیاز نصیبم شد
    Last edited by ahesard; 08-12-2014 at 14:42.

2. 2 کاربر از ahesard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بچه ها اینو توی کلوب بزنید بهتون صد امتیاز میده
    توی نمایشگاه الکامپ داشت میداد برای همه جواب میده نوش جونتون
    Pol-Elecomp
    آقا دستت درد نکنه...خیلی حال داد!

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان من قراردادم امروز تموم شد
    بعد از 4 سال و خورده ای هدفی جز تخلیه و بای بای کردن با پارس ندارم
    میخوام برم به یکی از شرکتهای : های وب - آسیا تک - شاتل و یا شایدم مخابرات ( فن آوا اینجا نمایندگی نداره - صبا رو هم بیخال چون جدیداً مثه پارس رو اعصاب شده )
    یکی دو تا شرکت دیگه هم اینجا ( اردبیل ) نمایندگی دارن مثه مکس نت و عصر انتقال داده که اطلاع دقیقی از نحوه سرویس دهی و کیفیت و قیمتاشون ندارم. ( کل اطلاعات از اینا در حد گفته های بچه های فروم هستش )
    اینو هم میدونم که همه ی شرکتها به روش خودشون محدودیت ایجاد میکنن مثه همین پارس آفلاین که قضیه کم کردن حجم رو به اجرا درآورد و ...
    البته نظر خودم فعلاً های وب و سرویس فشفشه اشه. که از دوستان گلم میخوام یه راهنمایی جامع و کامل هم در این مورد بکنن.
    سایر شرکتهایی که اسمشون رو هم بردم هم مد نظرم هستن که ازتون خواهش میکنم سریعتر نظراتتون رو بگین تا تصمیم نهایی رو بگیرم.
    اینو هم اضافه کنم که قبلاً سرویس 2 مگ محدود پارس + شبانه رایگان رو داشتم و ماهی نزدیک 27 تومن هم هزینه میکردم
    دانلودر حرفه ای هم نیستم فقط گاهی یه ویندوز و آفیس 2013 آپدیت شده از سافت 98 یا پی سی ورد و ... دانلود میکنم گاهی هم شاید شبی 1 گیگ دانلود کنم شایدم کمتر از اون. روز هم مرور اخبار و ...
    همه دانلود هام به تعداد کمی نرم افزار و بیشتر به موزیک و کلیپ ختم میشه.
    فقط کیفیت و سرعت تایم رایگان دانلود برام خیلی مهمه شرکتی میخوام که مثه این 8-7 ماه اخیر پارس آفلاین رو اعصاب نباشه
    فقط قربونتون برم زودی جواب بدین
    مرسی از نظرات و راهنماییاتون
    به نظر من... برای شما شاتل بهترین گزینه است...

5. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به نظر من... برای شما شاتل بهترین گزینه است...
    ممنون از جوابی که دادی دوست گلم
    فقط شما چه سرویسی رو پیشنهاد میکنین ؟
    کیفیت و سرعت دانلودشون در چه حدیه ؟
    تا چند گیگ دانلود کنی محدود میکنه؟
    البته تا اونجایی که تحقیق کردم تو سرویس های شاتل فقط 6 مگ و 8 مگ دانلود شبانه رایگان دارن بقیه رو نمیدونم
    راستی نظرتون رو در مورد های وب و طرح فشفشه اش رو نگفتین

7. این کاربر از shahram20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

3

راستشو بخوای من خودم هم از خودم نمیگذرم که نذاشتم 2 ساله بگیرم . فعلا یک سال که داریم اگه مثل یه سری 6 ماهه یا یه ماهه شارژ کرده بودم که کارم به خودکشی میرسید
    گزارش تخلف برای ترویج خودکشی در تایپیک عمومی
    استفاده از کلمه suicide در تمام انجمن های عمومی دنیا ممنوع شده و جرم محسوب میشه...

"الان رفیق شفیقش باز میگه: بابا این بنده خدای بیچاره داره شوخی میکنه شما چرا دلواپسی و توهم توطئه داری "

9. این کاربر از Arash Behroozi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ممنون از جوابی که دادی دوست گلم
    فقط شما چه سرویسی رو پیشنهاد میکنین ؟
    کیفیت و سرعت دانلودشون در چه حدیه ؟
    تا چند گیگ دانلود کنی محدود میکنه؟
    البته تا اونجایی که تحقیق کردم تو سرویس های شاتل فقط 6 مگ و 8 مگ دانلود شبانه رایگان دارن بقیه رو نمیدونم
    راستی نظرتون رو در مورد های وب و طرح فشفشه اش رو نگفتین
    های وب هم خوبه... فقط حواستون باشه که طرح های فشفشه یه مدت زمان استفاده دارن و اگر توی اون زمان استفاده نکنید باقی مونده ی ترافیک از بین میره.... در ضمن های وب از نظر پینگ وسرعت گاهی اوقات توی روز مشکل پیدا میکنه....

به نظر من یه سر به تاپیک هر دو تا شرکت بزنید و سوالاتتون رو اونجا هم بپرسید.... بچه هایی که خودشون شاتل یا های وب دارن بهتر میتونن کمکتون کنن.... به خصوص در مورد سرویسهای مختلف شرکت ها و میزان محدودیت و اینطور مسائل...

11. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

دوستان سرویس بنده برای قبل از دهم آذر بوده و شبانه فعلا واسه من رایگانه به طور کامل!! اگر حجم ترافیک اضافه خریداری کنم همون دانلود رایگان شبانه میمونه یا میشه کم کردن یک سوم از حجم ترافیک؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان سرویس بنده برای قبل از دهم آذر بوده و شبانه فعلا واسه من رایگانه به طور کامل!! اگر حجم ترافیک اضافه خریداری کنم همون دانلود رایگان شبانه میمونه یا میشه کم کردن یک سوم از حجم ترافیک؟
    تا پایان دوره این سرویست شبانه کاملا رایگانه

14. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستانی که بین شاتل و های وب موندید شک نکنید های وب بهتره اصلا طرف شاتل نرید فامیلمون 512 داشت از شاتل از همون اول که ثبت نام کرد روزا سرعتش 250کیلوبایت بود به محض اینکه ساعت 1میشد موقع شبانه رایگان سرعت میشد 16کیلوبایت اونم هر 2-3دقیقه ای یک بار قطع میشد

16. 4 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستانی که بین شاتل و های وب موندید شک نکنید های وب بهتره اصلا طرف شاتل نرید فامیلمون 512 داشت از شاتل از همون اول که ثبت نام کرد روزا سرعتش 250کیلوبایت بود به محض اینکه ساعت 1میشد موقع شبانه رایگان سرعت میشد 16کیلوبایت اونم هر 2-3دقیقه ای یک بار قطع میشد
    جالبه من یه تجربه ی مشابه ای با های وب داشتم....(البته مشکل افت سرعت توی روز بود...فکر کنم دلیلش ارزون شدن فشفشه ها باشه)... خیلی معلوم نیست منطقه به منطقه و شهر به شهر فرق میکنه.... واسه همین گفتم اون دوستمون بهتره بره توی تاپیک خود سرویس دهنده ها بپرسه... در کل آدم آخرش باید از شرکتی که از نظر قیمت و نوع سرویس بهتره سرویس بگیره بعد اگه دید مشکلی هست تخلیه کنه و بره به جا دیگه...

پ.ن: فامیلتون محدود نشده بود؟ سرعت 16 برای وقتیه که شاتل کاربرا رو محدود میکنه

18. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •