ممنون ولی هر دفه تعدادشون بیشتر میشه و به هیچ وجه پاک نمیشه در ضمن با این برنامه چطور میشه شماره ها و اس ام اس ها رو ذخیره کرد؟
ممنون ولی هر دفه تعدادشون بیشتر میشه و به هیچ وجه پاک نمیشه در ضمن با این برنامه چطور میشه شماره ها و اس ام اس ها رو ذخیره کرد؟
دوست من اگه با كامپيوتر حافظه تلفن رو فرمت كني اس ام اس ها و كانتكت ها پاك نميشه فايل هات از روش پاك ميشن(البته كاملا مطمئن نيستم ولي فكر مي كنم درست ميگم) با اون نرم افزار كه حسام خان فرمود خيلي راحت ميتوني هر كاري بخواي با گوشيت انجام بدي PC Suit رو از ذهنت پاك مي كنه از بس نرم افزار توپي هست
من این برنامه رو دانلدو کردم ولی هر کار میکنم گوشی رو پیدا نمیکنه و کانکت نمیشه نمیدونم چیکار کنم در ضمن نمی تونم ریسک کنم و بدون ذخیره ی اس ام اس ها و شماره ها فرمت کنم اگه شما مطمئنید که پاک نمیشه من فرمت کنم![]()
از سي دي راه انداز سوني اريكسون كامل نصب كن درايور هاي موبايل رو وقتي گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل مي كني سي دي راه انداز تو سي دي رامت باشه بعد هرچي كه هست تند تند نصب كن بايد موبيلت رو كامپيوترت بشناسه وگرنه اون نرم افزار كار نميكنه. در ضمن موقع نصب بايد Phone Mode انتخاب كني. در مورد فرمت كردن هم اول با اين نرم افزار بك آپ بگير بعد فرمت كن ولي من تقريبا يقين دارم كه فرمت كردن فقط فايلهاي موجود تو فايل منيجر رو پاك ميكنه. ولي ريسك نكن اول بك آپ بگير
تمام درایورهام نصبه ولی باز نمیشناسه![]()
وقتي نرم افزار رو اجرا مي كني باس f1 بزني
درسته این کلید برای کانکت شدن برنامه به گوشیه ولی گوشی رو نمیشناسه من چند جایی خوندم که این برنامه با چندین مدل از سونی اریکسون مشکل داره و اونا رو نمیشناسه شاید گوشی منم جزو اونها باشه![]()
ولي K800 رو ميشناسه مال منم K800 هست. و ميشناسه استفاده هم مي كنم
متاسفانه هر کار کردم جواب نداد pc suite هم نصب کردم که اونم گوشیمو پیدا نکرد با اینکه درایور نصب شدشما درایور مخصوص k800 یا k810 رو دارید مثل همونایی که توی سی دی خود گوشی هست که به تفکیک گذاشته شده البته برای k800 نیست اینم عجیبه . اگه هست میشه اپلود کنید
![]()
متاسفانه آي اس پي كه من ازش اكانت گرفتم سرعتش به گونه اي هست كه من بيشتر از 100 كيلو بايت نميتونم آپلود كنم اينم مشكل جديد من هست كلي به مشكل برخوردم اين درايور هاي گوشي هم حجمشون خيلي بالاست از طرفي شك ندارم مشككل شما از چيز ديگه اي هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)