مهدوىکيا: هر بازيکنى از تعويض ناراحت مىشود! اميدوارم از بحران خارجى شويم
هامبورگ در هفته دوم بوندسليگا هم نتوانست به پيروزى برسد. شاگردان توماس دال در هفته دوم مقابل انرژى کوتبوس با تساوى دو بر دو متوقف شدند تا همچنان در حسرت کسب اولين پيروزى در فصل جديد بوندسليگا باشند.
هامبورگ که از دو بازى فقط دو امتياز به دست آورده مثل فصل گذشته زيبا فوتبال بازى نمىکند البته مهدى مهدوىکيا اميدوار است تا هامبورگ هر چه زودتر از اين شرايط خارج شود. در اين ارتباط خبرگزارى فوتبال ايران با کاپيتان جديد تيمملى ايران گفتگويى انجام داده که در زير مىخوانيد:
مقابل کوتبوس هم متوقف شديد، در مورد اين بازى صحبت کنيد!
ما در اين بازى تمرکز لازم را نداشتيم و پس از گل سانگو روى غافلگيرى دو بار دروازه خود را باز شده ديديم. اخراج دمل هم باعث شد تا ده نفره شويم در ضمن کوتبوس هم در اين فصل به دسته اول آمده و مقابل هامبورگ انگيزه بسيارى داشت.
فکر نمىکنيد که هامبورگ نسبت به فصل گذشته ضعيفتر شده؟
قضاوت در اين مورد زود است. ما در فصل گذشته نتايج خوبى گرفتيم و همه تيمها مقابل ما به همين دليل انگيزه زيادى دارند. بايد صبر کرد و من اميدوارم که هامبورگ از اين بحران خارج شود.
فکر نمىکنيد که هامبورگ در اين فصل چند مهره کليدى خود را به راحتى از دست داد؟
به هر حال مسئولان باشگاه اين تصميم را گرفتند و من نمىتوانم در اين مورد صحبت کنم.
سهشنبه در دوربرگشت مرحله مقدماتى ليگ قهرمانان اروپا با اوساسونا بازى داريد، فکر مىکنيد که در اين ديدار برنده از زمين خارج شويد؟
بازى سختى در پيش داريم چرا که در آلمان نتيجه دلخواه خود را نگرفتيم. اوساسونا فصل گذشته مقابل بزرگان ليگ اسپانيا نتايج خوبى گرفت و به طور حتم در زمين خودش انگيزه زيادى براى صعود خواهد داشت.
فکر نمىکنيد که شانس شما براى صعود کمتر باشد؟
خير، ما در بازى رفت خيلى بهتر از اوساسونا بازى کرديم و فقط روى بدشانسى به برد نرسيديم به همين دليل اوساسونا نبايد نسبت به بازى برگشت خوشبين باشد.
نکونام در ديدار رفت اواخر بازى به ميدان آمد، به نظر شما او در اين بازى به طور ثابت به ميدان خواهد رفت؟
اميدوارم اين اتفاق بيفتد. بازى کردن جواد جذابيتهاى اين بازى را بيشتر خواهد کرد.
کمى در مورد تيمملى صحبت کنيد. اين صحت دارد که بعد از تعويض در بازى با سوريه ناراحت شديد؟
هر بازيکنى از تعويض شدن ناراحت مىشود ولى من با اين موضوع هميشه کنار مىآيم، سرمربى تيمملى اين تصميم را گرفت و به عقايد او احترام مىگذارم. من حتى پيش آمده که از ابتدا هم روى نيمکت نشستهام و هيچ وقت اعتراض نکردم و عکسالعملى نشان ندادم.