تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 827 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450490540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

مهدوى‌کيا: هر بازيکنى‌ از تعويض‌ ناراحت‌ مى‌شود! اميدوارم‌ از بحران‌ خارجى‌ شويم ‌

هامبورگ‌ در هفته‌ دوم‌ بوندس‌ليگا هم‌ نتوانست‌ به‌ پيروزى‌ برسد. شاگردان‌ توماس‌ دال‌ در هفته‌ دوم‌ مقابل‌ انرژى‌ کوتبوس‌ با تساوى‌ دو بر دو متوقف‌ شدند تا همچنان‌ در حسرت‌ کسب‌ اولين‌ پيروزى‌ در فصل‌ جديد بوندس‌ليگا باشند.
    هامبورگ‌ که‌ از دو بازى‌ فقط‌ دو امتياز به‌ دست‌ آورده‌ مثل‌ فصل‌ گذشته‌ زيبا فوتبال‌ بازى‌ نمى‌کند البته‌ مهدى‌ مهدوى‌کيا اميدوار است‌ تا هامبورگ‌ هر چه‌ زودتر از اين‌ شرايط‌ خارج‌ شود. در اين‌ ارتباط‌ خبرگزارى‌ فوتبال‌ ايران‌ با کاپيتان‌ جديد تيم‌ملى‌ ايران‌ گفتگويى‌ انجام‌ داده‌ که‌ در زير مى‌خوانيد:
    مقابل‌ کوتبوس‌ هم‌ متوقف‌ شديد، در مورد اين‌ بازى‌ صحبت‌ کنيد!
    ما در اين‌ بازى‌ تمرکز لازم‌ را نداشتيم‌ و پس‌ از گل‌ سانگو روى‌ غافلگيرى‌ دو بار دروازه‌ خود را باز شده‌ ديديم. اخراج‌ دمل‌ هم‌ باعث‌ شد تا ده‌ نفره‌ شويم‌ در ضمن‌ کوتبوس‌ هم‌ در اين‌ فصل‌ به‌ دسته‌ اول‌ آمده‌ و مقابل‌ هامبورگ‌ انگيزه‌ بسيارى‌ داشت.
    فکر نمى‌کنيد که‌ هامبورگ‌ نسبت‌ به‌ فصل‌ گذشته‌ ضعيف‌تر شده؟
    قضاوت‌ در اين‌ مورد زود است. ما در فصل‌ گذشته‌ نتايج‌ خوبى‌ گرفتيم‌ و همه‌ تيم‌ها مقابل‌ ما به‌ همين‌ دليل‌ انگيزه‌ زيادى‌ دارند. بايد صبر کرد و من‌ اميدوارم‌ که‌ هامبورگ‌ از اين‌ بحران‌ خارج‌ شود.
    فکر نمى‌کنيد که‌ هامبورگ‌ در اين‌ فصل‌ چند مهره‌ کليدى‌ خود را به‌ راحتى‌ از دست‌ داد؟
    به‌ هر حال‌ مسئولان‌ باشگاه‌ اين‌ تصميم‌ را گرفتند و من‌ نمى‌توانم‌ در اين‌ مورد صحبت‌ کنم.
    سه‌شنبه‌ در دوربرگشت‌ مرحله‌ مقدماتى‌ ليگ‌ قهرمانان‌ اروپا با اوساسونا بازى‌ داريد، فکر مى‌کنيد که‌ در اين‌ ديدار برنده‌ از زمين‌ خارج‌ شويد؟
    بازى‌ سختى‌ در پيش‌ داريم‌ چرا که‌ در آلمان‌ نتيجه‌ دلخواه‌ خود را نگرفتيم. اوساسونا فصل‌ گذشته‌ مقابل‌ بزرگان‌ ليگ‌ اسپانيا نتايج‌ خوبى‌ گرفت‌ و به‌ طور حتم‌ در زمين‌ خودش‌ انگيزه‌ زيادى‌ براى‌ صعود خواهد داشت.
    فکر نمى‌کنيد که‌ شانس‌ شما براى‌ صعود کمتر باشد؟
    خير، ما در بازى‌ رفت‌ خيلى‌ بهتر از اوساسونا بازى‌ کرديم‌ و فقط‌ روى‌ بدشانسى‌ به‌ برد نرسيديم‌ به‌ همين‌ دليل‌ اوساسونا نبايد نسبت‌ به‌ بازى‌ برگشت‌ خوشبين‌ باشد.
    نکونام‌ در ديدار رفت‌ اواخر بازى‌ به‌ ميدان‌ آمد، به‌ نظر شما او در اين‌ بازى‌ به‌ طور ثابت‌ به‌ ميدان‌ خواهد رفت؟
    اميدوارم‌ اين‌ اتفاق‌ بيفتد. بازى‌ کردن‌ جواد جذابيت‌هاى‌ اين‌ بازى‌ را بيشتر خواهد کرد.
    کمى‌ در مورد تيم‌ملى‌ صحبت‌ کنيد. اين‌ صحت‌ دارد که‌ بعد از تعويض‌ در بازى‌ با سوريه‌ ناراحت‌ شديد؟
    هر بازيکنى‌ از تعويض‌ شدن‌ ناراحت‌ مى‌شود ولى‌ من‌ با اين‌ موضوع‌ هميشه‌ کنار مى‌آيم، سرمربى‌ تيم‌ملى‌ اين‌ تصميم‌ را گرفت‌ و به‌ عقايد او احترام‌ مى‌گذارم. من‌ حتى‌ پيش‌ آمده‌ که‌ از ابتدا هم‌ روى‌ نيمکت‌ نشسته‌ام‌ و هيچ‌ وقت‌ اعتراض‌ نکردم‌ و عکس‌العملى‌ نشان‌ ندادم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نکونام: هامبورگ‌ با برد از پمپلونا نخواهد رفت!

جواد نکونام‌ در آمادگى‌ به‌ سر مى‌برد. او آمادگى‌ خود را با نمايش‌ ايده‌آلش‌ در بازى‌ با سوريه‌ نشان‌ داد. اکنون‌ جواد در انتظار فرصتى‌ است‌ تا خودش‌ را در بازى‌ با هامبورگ‌ هم‌ نشان‌ دهد.
    جواد! اوضاع‌ چطور است؟
    از آمادگى‌ خوبى‌ برخوردار هستم‌ و تيم‌ اوساسونا در انتظار بازى‌ با هامبورگ‌ است.
    فکر مى‌کنى‌ چه‌ نتيجه‌اى‌ رقم‌ بخورد؟
    سختى‌ راه‌ را پشت‌سر گذاشته‌ايم‌ و به‌ جاى‌ آسان‌ آن‌ رسيده‌ايم. وقتى‌ در جهنم‌AOL arena توانستيم‌ به‌ خواسته‌مان‌ برسيم‌ در خانه‌ خيالمان‌ راحت‌ است.
    يعنى‌ براى‌ هامبورگ‌ شانسى‌ قائل‌ نيستي؟
    هامبورگ‌ بزرگ‌ترين‌ فرصت‌ خود را در خانه‌اش‌ از دست‌ داد و اين‌ هم‌ با برد از پمپلونا نخواهد رفت. اکنون‌ فرصت‌ از آن‌ ماست‌ و بايد ديد چگونه‌ از فرصت‌ به‌ دست‌ آمده‌ استفاده‌ خواهيم‌ کرد.
    چقدر اميدوار هستى‌ تا بازى‌ کني؟
    نمى‌دانم... در تمرينات‌ عملکرد خوبى‌ داشتم‌ اما هنوز نمى‌دانم‌ که‌ بازى‌ خواهم‌ کرد يا نه؟ ولى‌ اگر بازى‌ کنم‌ مطمئن‌ هستم‌ نمايش‌ خوبى‌ ارايه‌ خواهم‌ داد.
    از کجا مطمئن‌ هستي؟
    چون‌ هم‌انگيزه‌ دارم‌ و هم‌ از آمادگى‌ بسيار بالايى‌ برخوردار هستم.
    نظرت‌ در خصوص‌ عملکرد مهدى‌ در اين‌ بازى‌ چيست؟
    مهدى‌ که‌ هميشه‌ ايده‌آل‌ بوده‌ است. مطمئن‌ هستم‌ در اين‌ بازى‌ نيز او مهره‌ کليدى‌ هامبورگ‌ خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

برخلاف‌ صحبت‌هاى‌ گفته‌ شده‌ نيکبخت: چک‌ من‌ پاس‌ شده‌ است‌

شنيده‌ مى‌شد چک‌ نيکبخت‌ واحدى‌ پاس‌ نشده‌ و او با حضور در باشگاه‌ پرسپوليس‌ به‌ جنگ‌ و جدل‌ با مسئولان‌ اين‌ باشگاه‌ پرداخته‌ است.
    نيکبخت‌ در حاشيه‌ تمرين‌ ديروز سرخ‌پوشان‌ با تکذيب‌ اين‌ خبر گفت: برخلاف‌ صحبت‌هاى‌ گفته‌ شده‌ چکى‌ که‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ به‌ من‌ داده‌ نقد شده‌ و من‌ مشکلى‌ با اين‌ باشگاه‌ ندارم.
    وى‌ افزود: من‌ اصلاً‌ تهران‌ نبودم‌ که‌ به‌ باشگاه‌ بروم‌ و از مسئولان‌ انتقاد کنم‌ بلکه‌ در مشهد به‌ سر مى‌بردم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

شاکيان‌ پرسپوليس‌ رضايت‌ مى‌دهند اما...

همانطور که‌ مديرعامل‌ پرسپوليس‌ از شاکيان‌ خود خواسته‌ بود در باشگاه‌ حاضر شوند آنها به‌ باشگاه‌ آمدند تا اين‌ مشکل‌ را در آنجا حل‌ کنند. انصارى‌فرد با نفرات‌ به‌ صورت‌ جداگانه‌ صحبت‌ کرد ولى‌ ظاهراً‌ با آنها به‌ توافق‌ نرسيد. رضا نيک‌نظر يکى‌ از شاکيان‌ پرسپوليس‌ در همين‌ ارتباط‌ به‌ خبرورزشى‌ گفت: ما هر طور که‌ مى‌خواهيم‌ با آنها راه‌ بياييم‌ و از شکايتمان‌ صرف‌ نظر کنيم، مديران‌ باشگاه‌ قبول‌ نمى‌کنند!
    وى‌ در ادامه‌ افزود: ما شصت‌ درصد قراردادمان‌ را بخشيديم‌ ولى‌ آنها باز هم‌ گفتند پول‌ نداريم. پس‌ چطور براى‌ جذب‌ بازيکنان‌ و مربيان‌ خارجى‌ پول‌ دارند، براى‌ ما که‌ ايرانى‌ هستيم‌ پول‌ ندارند.
    گفتنى‌ است‌ على‌ انصاريان‌ به‌ خاطر حضور در اردوى‌ ترکيه‌ درباشگاه‌ حاضر نشد ولى‌ ناصر ابراهيمي، پرويز کماسي، داود فنايي، بهروز رهبرى‌فرد و رضا نيک‌نظر در باشگاه‌ حاضر شدند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

پروژه‌ حضور پروين‌ در تيم‌ملى‌ پروين: فعلاً‌ حرف‌ خاصى‌ در مورد تيم‌ملى‌ ندارم‌

على‌ پروين‌ که‌ سابقه‌ رهبرى‌ تيم‌ملى‌ را در کارنامه‌ خود دارد از جمله‌ مربيان‌ سردوگرم‌ چشيده‌ فوتبال‌ ماست. پروين‌ که‌ پيش‌ از اين‌ از او به‌ عنوان‌ مدير فنى‌ تيم‌هاى‌ ملى‌ نام‌ برده‌ مى‌شد، اين‌ روزها بيشتر به‌ استراحت‌ مى‌پردازد و از جاروجنجال‌ فوتبال‌ دور است. از طرفى‌ شنيديم‌ پس‌ از کسب‌ نتيجه‌ مساوى‌ تيم‌ملى‌ برابر سوريه، براى‌ جلوگيرى‌ از فشارهاى‌ کاذب‌ برخى‌ هواداران‌ و اهالى‌ فن‌ قرار است‌ پروژه‌ حضور على‌ پروين‌ در تيم‌ملى‌ آغاز شود. يکى‌ از نزديکان‌ مديران‌ سازمان‌ مى‌گويد: قرار است‌ على‌ پروين‌ در هفته‌ جارى‌ جلسه‌اى‌ با مهندس‌ على‌آبادى‌ برگزار کند. على‌آبادى‌ قبل‌ از بازى‌ با سوريه‌ از پروين‌ دعوت‌ کرده‌ بود تا در جلسه‌ مشترکى‌ درباره‌ تيم‌ملى‌ به‌ تبادل‌نظر بپردازند. رئيس‌ سازمان‌ که‌ همواره‌ براى‌ پيشکسوتان‌ جايگاه‌ و ارزش‌ خاصى‌ قائل‌ است‌ مى‌خواهد از تجربيات‌ مرد شماره‌ يک‌ پرسپوليس‌ در تيم‌ملى‌ استفاده‌ نمايد. در همين‌ خصوص‌ با پروين‌ هم‌ صحبت‌ کرديم، او گفت: فعلاً‌ حرفى‌ در مورد تيم‌ملى‌ ندارم. مربيان‌ کارشان‌ را خوب‌ بلد هستند و همه‌ بايد حمايت‌ کنيم، هميشه‌ گفته‌ام‌ اگر لازم‌ باشد و کمکى‌ از من‌ بخواهند براى‌ سربلندى‌ کشورم‌ از هيچ‌ کوششى‌ فروگذار نيستم.
    پروين‌ درخصوص‌ جلسه‌ خود با رئيس‌ سازمان‌ مى‌گويد: «يکى‌ از دوستان‌ مشترک‌ من‌ و مهندس‌ على‌آبادى‌ پيغام‌ داد که‌ قرار است‌ به‌ زودى‌ ملاقاتى‌ با ايشان‌ داشته‌ باشم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دنيزلي: آرى‌هان، «ترکيه- هلند» را ببيند تا من‌ را به‌ ياد آورد بايد با تمام‌ وجود عجله‌ کنم‌

آرى‌هان‌ از پرسپوليس‌ رفت‌ و مصطفى‌ دنيزلي، مربى‌ معروف‌ و محبوب‌ ترک‌ که‌ يک‌ سال‌ و نيم‌ هدايت‌ تيم‌ پاس‌ تهران‌ را بر عهده‌ داشت‌ سرمربى‌ سرخ‌پوشان‌ شد. شايعه‌ عدم‌ استفاده‌ از استيلي، اوضاع‌ و احوال‌ حاکم‌ بر پرسپوليس، حرف‌هاى‌ آرى‌هان‌ و... دنيزلى‌ را وادار به‌ پاسخگويى‌ کرده‌ است:
    چه‌ زمان‌ به‌ ايران‌ برمى‌گرديد؟
    ما فرصت‌ زيادى‌ نداريم‌ و بايد خيلى‌ زود به‌ پرسپوليس‌ برگرديم‌ و در تمرينات‌ اين‌ تيم‌ شرکت‌ کنيم‌ چون‌ کارهاى‌ زيادى‌ داريم. البته‌ برنامه‌ تمرين‌ را با استيلى‌ و نورالدين‌ هماهنگ‌ کرده‌ام‌ و تمرينات‌ اين‌ چند روز هم‌ زير نظر من‌ دنبال‌ شده‌ اما دوشنبه‌ شب‌ وارد ايران‌ مى‌شوم‌ و صبح‌ سه‌شنبه‌ در اولين‌ تمرين‌ پرسپوليس‌ حاضر مى‌شوم.
    شايعه‌ شده‌ که‌ مى‌خواهيد استيلى‌ را جواب‌ کنيد.
    اين‌ خبر براى‌ من‌ عجيب‌ است. من‌ بر استفاده‌ از مربى‌ ايرانى‌ در کادر تيم‌ تأکيد داشته‌ام‌ و در مورد استيلى‌ هم‌ بايد بگويم‌ که‌ او را به‌ خوبى‌ مى‌شناسم. حميد واقعاً‌ مرد خوبى‌ است‌ و خصوصاً‌ الان‌ خيلى‌ مى‌تواند به‌ من‌ کمک‌ کند، در حالى‌ که‌ هنوز بازيکنان‌ تيم‌ را به‌ خوبى‌ نمى‌شناسم‌ و استيلى‌ بايد به‌ من‌ کمک‌ کند. من‌ به‌ حميد استيلى‌ علاقه‌مند هستم‌ و حتى‌ جلسه‌ مشترکى‌ با يکديگر داشتيم‌ که‌ برنامه‌هاى‌ تمرينى‌ را هماهنگ‌ کرديم. او دستيار من‌ در پرسپوليس‌ خواهد بود. آنها که‌ از قول‌ من‌ در روزنامه‌هايشان‌ نوشتنند که‌ استيلى‌ را نمى‌خواهم‌ دروغگو هستند.
    فکر مى‌کنيد زمان‌ کافى‌ براى‌ حضور در فينال‌ جام‌ حذفى‌ را در اختيار داريد؟
    اگر تمرينات‌ پرسپوليس‌ شروع‌ نشده‌ بود شايد زمان‌ زيادى‌ نداشتيم‌ اما اين‌ تيم‌ زمان‌ زيادى‌ است‌ که‌ تمرينات‌ را آغاز کرده‌ و در شرايط‌ خوبى‌ قرار دارد، مى‌خواهم‌ زودتر در تمرينات‌ حاضر شوم‌ تا بتوانم‌ زودتر برنامه‌ ريزى‌ کنم‌ و البته‌ براى‌ حضور در بازى‌ فينال‌ جام‌ حذفى‌ بايد عجله‌ کنيم‌ چون‌ مدت‌ زيادى‌ تا اين‌ مسابقه‌ باقى‌ نمانده‌ است. ما برنامه‌هايى‌ براى‌ اين‌ مسابقه‌ خواهيم‌ داشت.
    از سپاهان‌ تا چه‌ حد شناخت‌ داريد؟
    سپاهان‌ را سال‌ گذشته‌ به‌ خوبى‌ مى‌شناختم‌ اما طبيعتاً‌ تغييرات‌ زيادى‌ در اين‌ تيم‌ به‌ وجود آمده‌ و از مسئولان‌ پرسپوليس‌ درخواست‌ کرده‌ام‌ تا از اين‌ تيم‌ برايم‌ اطلاعات‌ جمع‌ کنند.
    از شرايط‌ فعلى‌ پرسپوليس‌ تا چه‌ حد اطلاع‌ داريد؟
    تيم‌ وضعيت‌ خوبى‌ دارد و بازيکنان‌ خوبى‌ در اين‌ فصل‌ جذب‌ تيم‌ شده‌اند اما به‌ يک‌ مدافع‌ و يک‌ مهاجم‌ جديد نيازمندم، اگر امکان‌ بازگشت‌ کاظميان‌ وجود داشته‌ باشد ديگر نيازى‌ به‌ جذب‌ مهاجم‌ نداريم.
    از قول‌ آرى‌هان‌ گفته‌اند که‌ او شما را نمى‌شناسد.
    ترجيح‌ مى‌دهم‌ در اين‌ مورد چيزى‌ نگويم‌ اما اگر واقعاً‌ ايشان‌ چنين‌ حرفى‌ زده‌اند پيشنهاد مى‌کنم‌ به‌ بازى‌ ترکيه‌ و هلند نگاه‌ کنند!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

جمشيدي: پرسپوليس‌ با دنيزلى‌ موفق‌ مى‌شود!

پژمان‌ جمشيدى‌ تجربه‌ کار با مصطفى‌ دنيزلى‌ را دارد و همچنين‌ از وضعيت‌ پرسپوليس‌ نيز به‌ خوبى‌ آگاه‌ است.
    جمشيدى‌ که‌ براى‌ گذراندن‌ خدمت‌ مقدس‌ سربازى‌ به‌ پاس‌ رفته‌ است‌ در مورد حضور دنيزلى‌ در پرسپوليس‌ گفت: اين‌ بهترين‌ حرکت‌ آقاى‌ انصارى‌فرد در دوران‌ مديريتشان‌ در پرسپوليس‌ است. دنيزلى‌ يکى‌ از بهترين‌ مربيان‌ خارجى‌ است‌ که‌ به‌ ايران‌ آمده‌ و شک‌ ندارم‌ که‌ او با پرسپوليس‌ موفق‌ خواهد شد. اگر مديران‌ پرسپوليس‌ نيازهاى‌ او را فراهم‌ کنند، او کار خود را به‌ خوبى‌ بلد است‌ اما متأسفم‌ که‌ اين‌ کار دير انجام‌ شد و پرسپوليس‌ مهره‌هاى‌ کليدى‌ خود مثل‌ انصاريان، کاظميان‌ و کاويانپور را از دست‌ داد.
    وى‌ در مورد وضعيت‌ پاس‌ افزود: پاس‌ هنوز به‌ وضعيتى‌ که‌ آقاى‌ جلالى‌ مى‌خواهد نرسيده‌ است‌ اما مطمئن‌ هستم‌ تا شروع‌ ليگ‌ به‌ خواسته‌ آقا مجيد مى‌رسيم. پاس‌ تيم‌ بسيار خوبى‌ دارد که‌ اگر با مشکل‌ مواجه‌ نشود قهرمان‌ خواهيم‌ شد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فدراسيون فوتبال المان قرار داد اندرياس كوپكه مربي دروازه بانهاي تيم ملي المان را دو سال ديگر تمديد كرد .

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درخشش رونالدينهو در بازي ديشب بارسلونا با اسپانيول اين موضوع را كه او فقط براي تيم باشگاهيش خوب بازي مي كند و به بازيهاي ملي توجهي ندارد را تقويت كرد .

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اخباري كوتاه از فوتبال

داوران كويتي به همراه مدرسان داوري كه يك گروه ‪ ۳۴‬نفره را تشكيل دهند روز گذشته وارد تبريز شدند تا اردوي پانزده روزه‌اي را جهت آماده سازي خود براي ليگ برتر كويت تشكيل دهند.

محمد پيروز رام، داور بين‌المللي بازنشسته و ناظر داوري فدراسيون فوتبال ايران به عنوان رابط و هماهنگ‌كننده امور گروه مزبور نيز در تبريز حضور دارد.

كميته روابط بين‌الملل فدراسيون فوتبال اعلام كرد متقاضيان شركت در امتحان دريافت مجوز رسمي فيفا براي آژانس نقل و انتقال بازيكن، تا تاريخ نهم شهريور ماه فرصت دارند تا با مراجعه به كميته روابط بين‌الملل فدراسيون فوتبال جهت ثبت نام اقدام نمايند.

كميته انضباطي فدراسيون راي خود را در خصوص اختلافات قرارداد محمدرضا عدالت خواه و باشگاه تام ايران خودرو صادر كرد.

طبق اين راي كه بر اساس مفاد قراردادهاي مثبوت در فدراسيون و قرارداد داخلي اخذ شده، اين قرارداد از تاريخ ‪ ۸۵/۵/۲۲‬فسخ و از همان تاريخ عدالت خواه به عنوان مربي آزاد اعلام گرديد. او با رعايت مقررات مي‌تواند با تيم مورد نظر خود، قرارداد امضاء نمايد.

به گزارش سايت فدراسيون باشگاه تام ايران خودرو مكلف شد ظرف يك هفته از طريق كميته انضباطي پانزده ميليون ريال به مربي مذكور بپردازد. غير از موارد ياد شده طرفين هيچ گونه ادعايي نسبت به يكديگر ندارند.

پرونده علي احمدي سرآباني مدير روابط عمومي پگاه گيلان در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال مورد رسيدگي قرار گرفت. اين كميته پس از بررسي راي به توبيخ كتبي با درج در پرونده متخلف داد.

سايت فدراسيون فوتبال روز دوشنبه اعلامن كرد : كميته انضباطي فدراسيون سه بازيكن تيم لوله‌سازي اهواز را محروم و جريمه كرد. غلامحسين كرد زنگنه، ميثم مرتضايي و احمد داوري، سه بازيكن لوله‌سازي اهواز هستند كه به دليل تخلف در ديدار با شهرداري اصفهان (از سري مسابقات دسته دوم جوانان) هر كدام شش ماه محروم از شركت در مسابقات رسمي و پانصد هزار ريال جريمه نقدي شدند.

بنابر اعلام كميته انضباطي محروميت اين بازيكنان از ‪ ۸۵/۵/۲۲‬در نظر گرفته شده است.

سايت فدراسيون فوتبال روز دوشنبه اعلامن كرد: كميته انضباطي فدراسيون سه بازيكن تيم لوله‌سازي اهواز را محروم و جريمه كرد. غلامحسين كرد زنگنه، ميثم مرتضايي و احمد داوري، سه بازيكن لوله‌سازي اهواز هستند كه به دليل تخلف در ديدار با شهرداري اصفهان (از سري مسابقات دسته دوم جوانان) هر كدام شش ماه محروم از شركت در مسابقات رسمي و پانصد هزار ريال جريمه نقدي شدند.

بنابر اعلام كميته انضباطي محروميت اين بازيكنان از ‪ ۸۵/۵/۲۲‬در نظر گرفته شده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •