تا usim نگيريم،امكان استفاده از 4g نيست؟
لطفادوستاني كه از بسته هاي 4g استفاده ميكنن،بگن راضي هستن يا خير
همچنين ايا 4g در همه نقاط تهران فعال شده يا نه
تا usim نگيريم،امكان استفاده از 4g نيست؟
لطفادوستاني كه از بسته هاي 4g استفاده ميكنن،بگن راضي هستن يا خير
همچنين ايا 4g در همه نقاط تهران فعال شده يا نه
بله حتما باید سیم کارت یو سیم بگیرید تا اگه تو منطقه ای که هستین 4g پوشش میده بتونید استفاده کنید.من رفتم گرفتم ولی منطقه ما خبری از 4g تنهای اول نیست.
سلام
عكس از تيكت سيم كارت فورجي كه تعويض كردي بزار
1. بله حتما باید سیم کارت با نوع USim تعویض گردد.
2. بسته 4G نداریم. همان بسته های آلفاپلاس استفاده کنید.
3. کلا ۵% از شهر تهران به نسل چهارم تجهیز شده. بدلیل اختصاص فرکانس بد ۲۶۰۰ در حال حاضر همراه اول سرمایه گذاری برروی 4G انجام نمیده. منتظر اختصاص فرکانس ۱۸۰۰ یا ۷۰۰ هستند تا برروی توسعه 4G کار کنند.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
کسی راه حل دائمی برای حذف تبلیغ های همراه اول نداره؟
زبان آدمیزاد حالیشون نیست انگار،از طریق سامانه اقدام کردم ولی باز روز از نو روزی از نو
حتما اینها رو امتحان کردید :
برای عدم دریافت پیامک های تبلیغاتی، مشترکین می توانند به یکی از روش های زیر اقدام کنند:
۱ – ارسال عدد «۱» به «۸۹۹۹»
۲ – شماره گیری کد دستوری *۸۹۹۹#
۳ – تماس با مرکز اطلاع رسانی ۹۹۹۰
تنها راه عملی جلوگیری از اومدن پیامک ها تبلیغاتی اینه که با 9990 تماس بگیرید و بگید تا جلوش رو ببندن !!![]()
همراه اول: جابه جایی شماره موبایل بین ٣ اپراتور آزمایش شد و همراه اول آماده است
در حالی که قرار است طرح تغییر اپراتور با حفظ شماره موبایل از ٢٧ اردیبهشت اجرا شود، مدیر کل محصولات و خدمات همراه اول از آزمایش طرح توسط ٣ اپراتور تلفن همراه خبر داد و نتایج اجرای آزمایشی را اعلام کرد.
محسن بهداری در گفتوگو با فارس، از آزمایش اجرای ترابرد پذیری شماره موبایل (تغییر اپراتور با حفظ شماره) توسط 3 اپراتور تلفن همراه خبر داد.
مدیرکل محصولات و خدمات همراه اول، اظهار داشت: این اپراتور با استفاده از توان داخلی به ویژه در بخشهای فناوری اطلاعات و شبکه، تستهای ترابردپذیری را با موفقیت انجام داد و برای آغاز ترابردپذیری از روز 27 اردیبهشت اعلام آمادگی میکند.
وی با اشاره به تست اجرای ترابردپذیری توسط 3 اپراتور توضیح داد: در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه گذشته، نمایندگانی از 3 اپراتور با حضور نمایندگان شرکت زعیم به عنوان ناظر پروژه و نمایندگان شرکت پایا به عنوان مجری پروژه از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در محل اپراتور سوم تلفن همراه مراحل آزمایشی را انجام دادند.
بهداری در مورد نتایج این تست گفت: همراه اول و یک اپراتور دیگر موفق بودند و اجرای ترابردپذیری در یک اپراتور نیز موفقیتآمیز نبود.
مدیرکل محصولات و خدمات همراه اول، یادآور شد: طرح ترابردپذیری ماهیتاً بسیار مناسب است، اما مدل اجرای این طرح در ایران استاندارد نیست که به دلیل مدل اجرا ممکن است در عمل مشکلات کیفیتی این طرح را تحتتأثیر قرار دهد.
سلام .چند وقت میشه با این مشکل مواجه شدم نمیدونم دیگران هم همچین مشکلی دارند یا نه؟بیشتر از 10 بار اینترنت شبانه همراه اول را فعال کردم اما حتی 1 کیلوبایت هم دانلود نکرده!فقط 10 هزار تومن به هدر رفته!چند شب پیش تا ساعت 2 بیدار موندمو دیدم آی دی ام در حال تلاش برای دانلود فایله مورد نظره اما دانلود نمیشه بعد از بازکردن مرورگر دیدم کلا نت قطعه در صورتی که آیپی داشت اما هیچ سایتی باز نمیشد(آیپی با 5 شروع میشد) تا بعد از چند بار قطعه وصل کردن داده ها بلاخره یه آیپی اینترنتش وصل بود و دانلود انجام شد دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلاهبرداری جدید همراه اوله کسی راه حلی داره ممنون میشم.
Last edited by dvd2010; 14-05-2016 at 18:37.
اول تست کن ببین اینترنت با سرعت مناسب میتونی بگیری بعد بسته بخر که اینجوری پولت هدر نره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)