تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 1320 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450490540940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
    روز دوشنبه بنده در نمایشگاه کتاب تهران (شهر آفتاب) اقدام به تعویض سیم کارت با USIM کردم
    گفتم خدمت سایر دوستان هم تجربه ی شخصی خودم رو عرض کنم
    با مراجعه به غرفهی همراه اول ابتدا برای تعویض سیم کارت، کارت ملی (یا گواهینامه) باید ارائه کنید و همچنین سیم کارت مورد نظر رو روشن و در دسترس داشته باشید
    هزینه ی این کار هم 5 هزار تومان برای سیم کارت اعتباری و 7 هزار تومان برای سیم کارت دائمی هست (که هزینه ی اعتباری باید حتما مبلغی بیش از 5 هزار تومان در شارژ سیم کارت موجود باشه و برای سیم کارت دائمی هم در قبض اعمال میشه)
    بعد از اینکه کد USSD خاصی رو بهتون میگن شماره گیری کنید، رمز دوم براتون ارسال میشه که باید در فرم مربوطه وارد بشه
    سپس بعد از رفتن آنتن سیم کارت قبلی باید اقدام به تعویض و قرار دادن سیم کارت جدید کنید و از روی پوکه ی سیم کارت جدید کد پین جدید رو با ناخن بتراشید و وارد کنید
    ضمنا گویا تعداد کانتکت ها در USIM به 500 عدد رسیده و همینطور از لحاظ امنیتی به گفته ی مسئولین غرفه ی همراه اول، بهبود پیدا کرده ! (منظورشون ازین مورد رو خودمم نفهمیدم)
    مزیت تعویض سیم کارت در این غرفه هم سریع بودن انجامِ کار بود...
    تا usim نگيريم،امكان استفاده از 4g نيست؟

لطفادوستاني كه از بسته هاي 4g استفاده ميكنن،بگن راضي هستن يا خير
    همچنين ايا 4g در همه نقاط تهران فعال شده يا نه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله حتما باید سیم کارت یو سیم بگیرید تا اگه تو منطقه ای که هستین 4g پوشش میده بتونید استفاده کنید.من رفتم گرفتم ولی منطقه ما خبری از 4g تنهای اول نیست.

3. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت kamyar_222's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

بله حتما باید سیم کارت یو سیم بگیرید تا اگه تو منطقه ای که هستین 4g پوشش میده بتونید استفاده کنید.من رفتم گرفتم ولی منطقه ما خبری از 4g تنهای اول نیست.
    سلام

عكس از تيكت سيم كارت فورجي كه تعويض كردي بزار

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

تا usim نگيريم،امكان استفاده از 4g نيست؟

لطفادوستاني كه از بسته هاي 4g استفاده ميكنن،بگن راضي هستن يا خير
    همچنين ايا 4g در همه نقاط تهران فعال شده يا نه
    1. بله حتما باید سیم کارت با نوع USim تعویض گردد.
    2. بسته 4G نداریم. همان بسته های آلفاپلاس استفاده کنید.
    3. کلا ۵% از شهر تهران به نسل چهارم تجهیز شده. بدلیل اختصاص فرکانس بد ۲۶۰۰ در حال حاضر همراه اول سرمایه گذاری برروی 4G انجام نمیده. منتظر اختصاص فرکانس ۱۸۰۰ یا ۷۰۰ هستند تا برروی توسعه 4G کار کنند.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

6. 2 کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

کسی راه حل دائمی برای حذف تبلیغ های همراه اول نداره؟

زبان آدمیزاد حالیشون نیست انگار،از طریق سامانه اقدام کردم ولی باز روز از نو روزی از نو

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کسی راه حل دائمی برای حذف تبلیغ های همراه اول نداره؟

زبان آدمیزاد حالیشون نیست انگار،از طریق سامانه اقدام کردم ولی باز روز از نو روزی از نو
    حتما اینها رو امتحان کردید :

برای عدم دریافت پیامک های تبلیغاتی، مشترکین می توانند به یکی از روش های زیر اقدام کنند:
    ۱ – ارسال عدد «۱» به «۸۹۹۹»
    ۲ – شماره گیری کد دستوری *۸۹۹۹#
    ۳ – تماس با مرکز اطلاع رسانی ۹۹۹۰

9. این کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

تنها راه عملی جلوگیری از اومدن پیامک ها تبلیغاتی اینه که با 9990 تماس بگیرید و بگید تا جلوش رو ببندن !!

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همراه اول: جابه جایی شماره موبایل بین ٣ اپراتور آزمایش شد و همراه اول آماده است

در حالی که قرار است طرح تغییر اپراتور با حفظ شماره موبایل از ٢٧ اردیبهشت اجرا شود، مدیر کل محصولات و خدمات همراه اول از آزمایش طرح توسط ٣ اپراتور تلفن همراه خبر داد و نتایج اجرای آزمایشی را اعلام کرد.

محسن بهداری در گفت‌وگو با فارس، از آزمایش اجرای ترابرد پذیری شماره موبایل (تغییر اپراتور با حفظ شماره) توسط 3 اپراتور تلفن همراه خبر داد.

مدیرکل محصولات و خدمات همراه اول، اظهار داشت: این اپراتور با استفاده از توان داخلی به ویژه در بخش‌های فناوری اطلاعات و شبکه، تست‌های ترابردپذیری را با موفقیت انجام داد و برای آغاز ترابردپذیری از روز 27 اردیبهشت اعلام آمادگی می‌کند.

وی با اشاره به تست اجرای ترابردپذیری توسط 3 اپراتور توضیح داد: در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه گذشته، نمایندگانی از 3 اپراتور با حضور نمایندگان شرکت زعیم به عنوان ناظر پروژه و نمایندگان شرکت پایا به عنوان مجری پروژه از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در محل اپراتور سوم تلفن همراه مراحل آزمایشی را انجام دادند.

بهداری در مورد نتایج این تست گفت: همراه اول و یک اپراتور دیگر موفق بودند و اجرای ترابردپذیری در یک اپراتور نیز موفقیت‌آمیز نبود.

مدیرکل محصولات و خدمات همراه اول، یادآور شد: طرح ترابردپذیری ماهیتاً بسیار مناسب است، اما مدل اجرای این طرح در ایران استاندارد نیست که به دلیل مدل اجرا ممکن است در عمل مشکلات کیفیتی این طرح را تحت‌تأثیر قرار دهد.

12. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام .چند وقت میشه با این مشکل مواجه شدم نمیدونم دیگران هم همچین مشکلی دارند یا نه؟بیشتر از 10 بار اینترنت شبانه همراه اول را فعال کردم اما حتی 1 کیلوبایت هم دانلود نکرده!فقط 10 هزار تومن به هدر رفته!چند شب پیش تا ساعت 2 بیدار موندمو دیدم آی دی ام در حال تلاش برای دانلود فایله مورد نظره اما دانلود نمیشه بعد از بازکردن مرورگر دیدم کلا نت قطعه در صورتی که آیپی داشت اما هیچ سایتی باز نمیشد(آیپی با 5 شروع میشد) تا بعد از چند بار قطعه وصل کردن داده ها بلاخره یه آیپی اینترنتش وصل بود و دانلود انجام شد دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلاهبرداری جدید همراه اوله کسی راه حلی داره ممنون میشم.
    Last edited by dvd2010; 14-05-2016 at 18:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام .چند وقت میشه با این مشکل مواجه شدم نمیدونم دیگران هم همچین مشکلی دارند یا نه؟بیشتر از 10 بار اینترنت شبانه همراه اول را فعال کردم اما حتی 1 کیلوبایت هم دانلود نکرده!فقط 10 هزار تومن به حدر رفته!چند شب پیش تا ساعت 2 بیدار موندمو دیدم آی دی ام در حال تلاش برای دانلود فایله مورد نظره اما دانلود نمیشه بعد از بازکردن مرورگر دیدم کلا نت قطعه در صورتی که آیپی داشت اما هیچ سایتی باز نمیشد(آیپی با 5 شروع میشد) تا بعد از چند بار قطعه وصل کردن داده ها بلاخره یه آیپی اینترنتش وصل بود و دانلود انجام شد دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلاهبرداری جدید همراه اوله کسی راه حلی داره ممنون میشم.
    اول تست کن ببین اینترنت با سرعت مناسب میتونی بگیری بعد بسته بخر که اینجوری پولت هدر نره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •