تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 473 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

داره خودمونی میشه neon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام من یه w395 دارم نمی دونم کی بهش رمز داده که فقط با سیم کارت خودم روشن می شه و اگه سیم کارت دیگه ای توش بندازی یه پسوورد می خواد هرچی هم وارد می کنم قبول نمی کنه با ید چیکار کنم؟

پروفشنال pezhmantoop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مازندران - قائمشهر

پيش فرض

سلام دوستان.
    من گوشیم ویوازه
    راستش من نمیدونم چرا این گوشی hd فیلم میگیره و پخش می کنه ولی من فیلم hd می ریزم توش نمیشه نیگا کرد ؟؟

حالا بگذریم
    راستش من برنامه july player را نصب کردم ولی کار نمی کنه

بابا یه برنامه توپ و عالی که 90% فیلم و کلیپ ها مخصوصا hd رو ساپورت کنه بزارید.

حتما تست شده باشه و player توپی باشه

با تشکر از دوستان گلممم

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

محـدودیت اس ام اس ( نعـداد حروفـ ) برداشــته نمیشـه ؟
    T 700

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مازندران - قائمشهر

12

محـدودیت اس ام اس ( نعـداد حروفـ ) برداشــته نمیشـه ؟
    T 700
    فکر نکنم .... آخه کی بیشتر از 5 تا اس ام اس میده ...............

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مازندران - قائمشهر

12

سلام من یه w395 دارم نمی دونم کی بهش رمز داده که فقط با سیم کارت خودم روشن می شه و اگه سیم کارت دیگه ای توش بندازی یه پسوورد می خواد هرچی هم وارد می کنم قبول نمی کنه با ید چیکار کنم؟
    احتمالا شما منظورتان پین کد است. ... احتمالا شما پین گوشی خودتان رو غیر فعال کردید........ ولی سیم کارت های دیگه رو با گوشی خودتان غیرفعال نکردید ........... شما به جایه رمز pin یا puk( اگه اشتباه نگفته باشم ) رو آزمایش کنید برای سیم کارت های دیگران ( یعنی pin و puk طرف را آزمایش کنید )

داره خودمونی میشه neon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

احتمالا شما منظورتان پین کد است. ... احتمالا شما پین گوشی خودتان رو غیر فعال کردید........ ولی سیم کارت های دیگه رو با گوشی خودتان غیرفعال نکردید ........... شما به جایه رمز pin یا puk( اگه اشتباه نگفته باشم ) رو آزمایش کنید برای سیم کارت های دیگران ( یعنی pin و puk طرف را آزمایش کنید )
    دوست عزیز مشکل من مربوط به قفل حفاظت از گوشیه که مثلا اگر کسی دزدیش نتونه با یه سیم کارت دیگه ازش استفاده کنه و ربطی به پین و پوک نداره من دنبال یه راهی ام که کلا گوشی رو ریست کنم تا رمز برداشته بشه رو الت تنظیمات کارخانه هم گذاشتم باز هم درست نشد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی من یه w100i دارم که یه سری موزیکا رو از توی پلیر بعضی موقع ها هم از فایل منیجر

پخش نمیکنه

مثلا توی پلیر گوشی یه موزیک رو پخش میکنه ولی بعدی رو پخش نمیکنه یا مثلا سه چهار تا اهنگ رو رد میکنه پخش نمیکنه دوباره

پخش میکنه

نمیدونم مشکلش چیه

ممنون میشم جواب بدین

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

یک سوال
    از طریق ویواز به راحتی میتونستم اینترنت GPRS گوشی را به لب تاب از طریق کابل و حتی بلوتوث منتقل بدم. و با لب تا ب راحت تر وب گردی کنم.
    اما سوال من اینه
    آیا از طریق گوشیهای جاوای لمسی سونی اریکسون مثل واکمن یا تکست پرو میشه از آنها به عنوان مودم استفاده کرد و از طریق کابل یا بلوتوث ، بوسیله ی لب تاب از اینترنت گوشی استفاده کرد؟
    ممنون

2- برنامه های جاوا روشون نصب میشه؟
    3- برنامه های چت با یاهو و گوگل و همچنین فیس بوک ایا به صورت پیش فرض در این گوشیها هست؟
    Last edited by zimka_14162; 04-09-2011 at 16:25.

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

آقا من به شدت در گیجی و حیرانی به سر می برم از دوستان تقااضای راهنمایی دارم من تا حالا گوشی سونی اریکسون نداشتم و چون گوشی اصلیم خراب شده موقتا یک اس 500 دست دوم خریدم امروز وقتی سیم کارت انداختم شب که داشتم گوشی رو بررسی می کردم یک لحظه در تماس های گرفته شده چند تا شماره دیدم که هیچ کدوم رو من نگرفت هبودم اما شماره ها مختص خودم بودن!! یعنی این شماره ها رو سیم کارتم ذخیره نیستند و من فقط حفظ هستم و حدودا یکساله اون شماره ها خاموشند فقط می خواستم بدونم آیا امکان ذخیره تماس در سیم کار ت یا جایی هست که خود سونی اریکسون اونها رو بیاره؟ این چند تا شماره که می گم تاریخ و ساعت در قسمت گرفته شده ندارن یا یک نفر اومده با گوشی من تماس گرفته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل با k970 دارم اونم اینه که اس ام اس هایی که تو inbox هست رو تو مموری یا حاظه گوشی سیو نمیکنه و موقع سیو کردن فقط تو سیمکارت میریزه، ممنون میشم راهنمایی کنین

11. این کاربر از meysamgh64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •