سلام من یه w395 دارم نمی دونم کی بهش رمز داده که فقط با سیم کارت خودم روشن می شه و اگه سیم کارت دیگه ای توش بندازی یه پسوورد می خواد هرچی هم وارد می کنم قبول نمی کنه با ید چیکار کنم؟
سلام من یه w395 دارم نمی دونم کی بهش رمز داده که فقط با سیم کارت خودم روشن می شه و اگه سیم کارت دیگه ای توش بندازی یه پسوورد می خواد هرچی هم وارد می کنم قبول نمی کنه با ید چیکار کنم؟
سلام دوستان.
من گوشیم ویوازه
راستش من نمیدونم چرا این گوشی hd فیلم میگیره و پخش می کنه ولی من فیلم hd می ریزم توش نمیشه نیگا کرد ؟؟
حالا بگذریم
راستش من برنامه july player را نصب کردم ولی کار نمی کنه
بابا یه برنامه توپ و عالی که 90% فیلم و کلیپ ها مخصوصا hd رو ساپورت کنه بزارید.
حتما تست شده باشه و player توپی باشه
با تشکر از دوستان گلممم
محـدودیت اس ام اس ( نعـداد حروفـ ) برداشــته نمیشـه ؟
T 700
فکر نکنم .... آخه کی بیشتر از 5 تا اس ام اس میده ...............![]()
احتمالا شما منظورتان پین کد است. ... احتمالا شما پین گوشی خودتان رو غیر فعال کردید........ ولی سیم کارت های دیگه رو با گوشی خودتان غیرفعال نکردید ........... شما به جایه رمز pin یا puk( اگه اشتباه نگفته باشم) رو آزمایش کنید برای سیم کارت های دیگران ( یعنی pin و puk طرف را آزمایش کنید )
![]()
دوست عزیز مشکل من مربوط به قفل حفاظت از گوشیه که مثلا اگر کسی دزدیش نتونه با یه سیم کارت دیگه ازش استفاده کنه و ربطی به پین و پوک نداره من دنبال یه راهی ام که کلا گوشی رو ریست کنم تا رمز برداشته بشه رو الت تنظیمات کارخانه هم گذاشتم باز هم درست نشد.
سلام به همگی من یه w100i دارم که یه سری موزیکا رو از توی پلیر بعضی موقع ها هم از فایل منیجر
پخش نمیکنه
مثلا توی پلیر گوشی یه موزیک رو پخش میکنه ولی بعدی رو پخش نمیکنه یا مثلا سه چهار تا اهنگ رو رد میکنه پخش نمیکنه دوباره
پخش میکنه
نمیدونم مشکلش چیه
ممنون میشم جواب بدین![]()
یک سوال
از طریق ویواز به راحتی میتونستم اینترنت GPRS گوشی را به لب تاب از طریق کابل و حتی بلوتوث منتقل بدم. و با لب تا ب راحت تر وب گردی کنم.
اما سوال من اینه
آیا از طریق گوشیهای جاوای لمسی سونی اریکسون مثل واکمن یا تکست پرو میشه از آنها به عنوان مودم استفاده کرد و از طریق کابل یا بلوتوث ، بوسیله ی لب تاب از اینترنت گوشی استفاده کرد؟
ممنون
2- برنامه های جاوا روشون نصب میشه؟
3- برنامه های چت با یاهو و گوگل و همچنین فیس بوک ایا به صورت پیش فرض در این گوشیها هست؟
Last edited by zimka_14162; 04-09-2011 at 16:25.
آقا من به شدت در گیجی و حیرانی به سر می برم از دوستان تقااضای راهنمایی دارم من تا حالا گوشی سونی اریکسون نداشتم و چون گوشی اصلیم خراب شده موقتا یک اس 500 دست دوم خریدم امروز وقتی سیم کارت انداختم شب که داشتم گوشی رو بررسی می کردم یک لحظه در تماس های گرفته شده چند تا شماره دیدم که هیچ کدوم رو من نگرفت هبودم اما شماره ها مختص خودم بودن!! یعنی این شماره ها رو سیم کارتم ذخیره نیستند و من فقط حفظ هستم و حدودا یکساله اون شماره ها خاموشند فقط می خواستم بدونم آیا امکان ذخیره تماس در سیم کار ت یا جایی هست که خود سونی اریکسون اونها رو بیاره؟ این چند تا شماره که می گم تاریخ و ساعت در قسمت گرفته شده ندارن یا یک نفر اومده با گوشی من تماس گرفته؟
سلام
من یه مشکل با k970 دارم اونم اینه که اس ام اس هایی که تو inbox هست رو تو مموری یا حاظه گوشی سیو نمیکنه و موقع سیو کردن فقط تو سیمکارت میریزه، ممنون میشم راهنمایی کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)