تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 752 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450490540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جواب دقیق به سوال شما رو کسی میتونه بده که هر سه هدفون مورد سوال شما رو داشته باشه که بعید می دونم کسی توی این تاپیک باشه

فلیپس که قضیه اون مشخصه و نیاز به توضیح نداره ولی سنهایزر رو به شخصه تست نکردم که بتونم نظر درستی درباره کیفیت صدای اون بدم اما اگر سبک الکترونیک بیشتر گوش میکنید 830 به نظرم به نسبت قیمت و موجودی بازار فعلی بهترین گزینه هست.

شما هم موفق باشید.

من برام شفافی صدا ، باس و ولوم مهمه . 830 راضیم میکنه یعنی ؟ سنهایزر از نظر قیمتی گرونتره . نرم سراغش به نظرتون با توجه به تجربتون ؟ قیمت 830 ، من 52 دارم همینه قیمتش یا کمتر گیر میاد . اگه اره چند و کجا

خیلی ممنون ازتون

راستی با توجه به مشخصات این دو هدفون میتونید بگید کدوم بهتره ؟ :

Creative EP-830 Earphones :

Technical Specifications
    Feature Description
    Driver Units: 9mm Neodymium magnet
    Frequency Response: 6Hz-23kHz
    Impedance: 16ohms
    Sensitivity (1kHz): 106dB/mW
    Cord Length: 1.2m Oxygen-Free Copper cable
    Net Weight: 9g (without packaging)

sennheiserindia CX280 :

Frequency response 19 - 20500 Hz
    THD, total harmonic distortion < 0.5 %
    Impedance 16 Ω
    Sound pressure level (SPL) 120 dB
    Jack plug 3.5 mm angled
    Cable length 1.2 m symmetrical
    Weight 12 g
    Ear coupling Intraaural (ear canal fit)
    Transducer principle Dynamic
    Last edited by aminnazifi; 04-11-2011 at 00:30.

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

با سلام خدمت آقا رضا وسایر اساتید
    triple.fi 10 و se535 رو سفارش داده بودم از طریق سایتهای قبول سفارشات شیپینگ خارجی بعد از یک هفته از تحویل:
    الان که مقایسه میکنم کیفیت ساخت shure بهتره بیس و های triplefi 10 قوی و اغراق شده(بالاتر از خط فلت)اما با جزییات
    نسبت به ex85 و ep830 و ex500 و image s4 و ... واقعا se535 معرکه هست حتی با پلیر کوچک sansa clip plus اصلا احساس
    نمیکنم نیازی به آمپ داشته باشه .
    سوال: چقدر زمان نیاز هست تا burn in طی بشه؟

3. این کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه anathema-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Network

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    میخواستم بدونم که آیا AKG-K99 توی رنج خودش از نظر کیفیت صدا و شفافیت بهترینه یا گزینه های دیگه ای هم هست؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نام خدا

ممنون اقا رضا
    عجب مشكلاتي هست براي خريد از خارج
    براي خريد لازمه بگم كه چون ارزان تر در بياد هزينه هاي ارسال از امازون انگليس بايد سفارش داده بشه
    كلا با هزينه هاي ارسال و... از 200 تومن بيشتر نشه مگر اينكه واقعا هدفوني باشه كه مثلا يكم گرون تر باشه و ي از لحاظ كارايي خيلي بالاتر باشه

با تشكر

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من برام شفافی صدا ، باس و ولوم مهمه . 830 راضیم میکنه یعنی ؟ سنهایزر از نظر قیمتی گرونتره . نرم سراغش به نظرتون با توجه به تجربتون ؟ قیمت 830 ، من 52 دارم همینه قیمتش یا کمتر گیر میاد . اگه اره چند و کجا

خیلی ممنون ازتون

راستی با توجه به مشخصات این دو هدفون میتونید بگید کدوم بهتره ؟ :

Creative EP-830 Earphones :

Technical Specifications
    Feature Description
    Driver Units: 9mm Neodymium magnet
    Frequency Response: 6Hz-23kHz
    Impedance: 16ohms
    Sensitivity (1kHz): 106dB/mW
    Cord Length: 1.2m Oxygen-Free Copper cable
    Net Weight: 9g (without packaging)

sennheiserindia CX280 :

Frequency response 19 - 20500 Hz
    THD, total harmonic distortion < 0.5 %
    Impedance 16 Ω
    Sound pressure level (SPL) 120 dB
    Jack plug 3.5 mm angled
    Cable length 1.2 m symmetrical
    Weight 12 g
    Ear coupling Intraaural (ear canal fit)
    Transducer principle Dynamic
    دوست عزیز گفته شد که احتمال زیاد کاربری هر سه هدفون رو با هم نداره که بتونه نظر کاملآ درستی بده که کدوم بهتره
    به هر حال همونطور که گفته شده بود 830 برای سبکهای با بیس قوی می تونه یکی از انتخابهای عالی با توجه به موجودی بازار و قیمت باشه

در مورد مقایسه پارامتریک هم قبلآ توضیح داده شده که به صرف اینکه دو پارامتر با هم اختلاف دارند نمیشه قضاوت درستی درباره کیفیت صدای یک هدفون کرد اما با توجه به همین پارامترهایی که شما از دو هدفون گذاشتید برروی کاغذ %100 برد با 280 هست اما نه با توجه به کاربرد شما!
    چون بیس 850 بوومی تر از 280 هست و اینکه 280 حساسیت بسیار بالاتری داره و اینکه از نظر وزنی %30 سنگینتر اما THD خوبی که 280 داره یک صدای شفاف پخش خواهد کرد ولی برای 850 چیزی ذکر نشده متاسفانه که بشه مقایسه کرد اما از نظر تجربه استفاده از 830 احتمالآ حتی با ذکر THD از طرف کریتیو 830 شکست خورده و آنهم با اختلاف زیاد نسبت به 280 خواهد بود چون مید و های 830 بسیار با THD شنیده میشه و این مسئله در مید به مراتب بیشتره

به هر حال قیمت 830 حدود 40 تا 45 تومن باید باشه اما 52! هر چند بازار ما که هیچیش حساب وکتاب نداره یه باره ممکنه 830 رو قیمت بدن 60 تومن کی به کیه به قول این دست فروشنده ها بی ادب:
    از ما نخر برو از همونجا که مفتی میدن خرید کن

به نظرم بهترین و مطمئن ترین محل یا فروشگاه خرید به خصوص برای هدفون فقط نمایندگی های اصلی یا وارد کننده هستند نه فروشگاههای متفرقه که هر چیزی توی ویترین آن هم صرفآ برای کسب سود گذاشتند و کاری ندارن که اصل یا بدل چون براشون واقعآ تفاوتی نمی کنه که کیفیت کدوم بهتره و اغلب حتی نمی دونن که کیفیت یعنی چی وقتی با این دسته فروشند ها بحث میکنید در جواب سوال شما که کیفیت یعنی چی با قیافه ای مطمئن میگه:
    کیفیت یعنی صدا قوی و زیاد باشه (که این "زیاد" باشه منو کشته و اگه شک دارید یه بار از فروشنده سوال کنید)

یعنی هم اینکه صدا توان زیادی داشته باشه اما بدون اون ریزه کاری های صدا باید برای یکی که حرفه ای صدا رو دنبال میکنه بس باشه

در آخر برای اطلاع از آخرین قیمت و آدرس نمایندگی ها بهتره که به تاپیک دوستم Peaceful1 یک سری بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و در آخر آخر اگر بتونید یک تست از 280 بگیرید و از صداش خوشتون بیاد مطئنن 280 بهتره و در غیر اینصورت 830

شما هم موفق باشید.

7. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت آقا رضا وسایر اساتید
    triple.fi 10 و se535 رو سفارش داده بودم از طریق سایتهای قبول سفارشات شیپینگ خارجی بعد از یک هفته از تحویل:
    الان که مقایسه میکنم کیفیت ساخت shure بهتره بیس و های triplefi 10 قوی و اغراق شده(بالاتر از خط فلت)اما با جزییات
    نسبت به ex85 و ep830 و ex500 و image s4 و ... واقعا se535 معرکه هست حتی با پلیر کوچک sansa clip plus اصلا احساس
    نمیکنم نیازی به آمپ داشته باشه .
    سوال: چقدر زمان نیاز هست تا burn in طی بشه؟
    سلام به شما

واووووو مبارکتون باشه یعنی شما یه باره هر دو هدفون رو سفارش دادید؟! بهتون حسودیم شد ما که از این چیزا نداریم (:
    Burn-in برای 535 بستگی به هدفون و تاریخ ساختش داره و معمولآ چیزی بین 80 الی 150 ساعت هست و این مرحله رو به خاطر مالتی درایوری بودن 535 حتمآ باید سبکهای مختلفی که گوش میکنید بگذرونید تا هر 6 درایور 535 با هم و همزمان این مرحله رو سپری کنند و برای تجربه شما و دیگران یک نکته کلیدی که تا به حال هیچ جا نگفتم و احتمال خیلی زیاد هیچ وقت به شما هم گفته نشده اینه که:
    برای سپری کردن مرحله Burn-in صدای ارسالی به هدفون باید در حالت مونو باشه

این مورد هم بزارید به حساب همون چیزی های مهمی که قبلآ گفتم " بعدآ میگم" و تازه بعدآ هم چیزهای دیگه ای اما کم کم میگم تا شما یه باره دلزده نشید
    به هر حال علت واقعی صدای مونو توی مرحله Burn-in این هست که در استریو هر دو درایور چپ و راست به دلیل نوع میکس ، یک سطح صدا دریافت نمیکنند و این باعث میشه یک دایور بهتر و یا سریعتر این مرحله رو سپری کنه و همیشه یک افت کیفیت نسبی شما توی یک درایور خواهید داشت و به نظرتون (اگه خیلی حرفه ای دنبال میکنید) صدای یک کانال بهتر از دیگری هست و این مشکل در هدفون مالتی (چند درایوری) وحشتناک نمود پیدا پیدا میکنه چون به تفکیک صدا هر درایور میزانی توان صوتی دریافت میکنه یا به طور ساده تر مثلآ یک هدفون 4 درایوری دو درایور برای های و دو درایور برای مید در هدفون وجود داره حالا اگر در یک صدای استریو اعمال شده به هدفون که های بیشتر باشه تا بیس دو درایور ، های سریعتر این مرحله رو سپری می کنند ولی درایور های بیس خیر حالا همون دو درایور های که این مرحله Burn-in رو سپری کردند باز بینشون اختلاف هست چون در استریو همیشه هنگام میکس دوست دارند با صدا های فرکانس بالا به کار خودشون یک امضاء بدن و نتیجه این اینکار میشه یک کانال معمولآ های کمتری دریافت میکنه ولی اون یکی درایور بیشتر چون فرکانسهای بالا هنگام میکس Pan شده بود به یک کانال
    خوب حال توی این اوضاع شما تصور کنید چه اتفاقی برای غولهای 6 درایوری تا 18 داریوری رو که هر درایور اون باید با دقت تمام این مرحله رو سپری کنه ، میاد. اونجا دیگه ابزار و برنامه کاری از دستشون برنمیاد این شما هستید که باید این مرحله رو مدیریت کنید و خاتمه اون رو تعیین کنید نه صرفآ زمان مشخص شده
    به هر حال خودتون رو درگیر برنامه ها برای Burn-in نکنید چون اصل کار این برنامه ها فقط اتومات کردن یک سری مراحل از پیش تعیین شده و نهایت با کمی دستکاری شماست و اگه دوست دارید هدفون حرفه ای خودتون رو از این مرحله مهم به سلامت رد کنید بهتره که مثل بقیه حرفه ای ها ، با تجربه چندین ساله ای که به دست آوردین و توضیحات دیگران خودتون دست به کار بشید.

در آخر تنها نوع نویزی که به درد مالتی ها می خوره سفید هست که بیشترین فشار ممکنه رو به درایور میاره و سایر نویزها به دلیل محدود بودن توانی در فرکانسهای مختلف مورد استفاده ای ندارند هر چند که خیلی براشون تبلیغ میشه و خیلی ها هم بدون دقت به مسئله مثل دستگاه کپی بحث ناردست رو منتشر میکنن و اگه دوست دارید برای اثباتش دلایل کاملآ دقیق بیارم تا جای هیچ شکی نباشه

در آخر آخر میشه بفرمایید که به چه شرکتی سفارش خرید دادید که به این سرعت براتون موجود کردند؟! و اینکه مجموع هزینه های شما چقدر شد؟ و اینکه پرداخت چطوری انجام شد؟(یکباره مبلغ رو پرداخت کردید)

سوالهای بالا برای این هست که بقیه کاربرها هم از تجربه شما استفاده کنند.

مرسی از اینکه تجربه خودتون رو با درمیون گذاشتید

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    میخواستم بدونم که آیا AKG-K99 توی رنج خودش از نظر کیفیت صدا و شفافیت بهترینه یا گزینه های دیگه ای هم هست؟
    ممنون.
    سلام به شما

اگه به موجودی بازار نگاه بندازید جواب خودتون رو خواهید گرفت چون متاسفانه از برندهای مطرح هدفون ساز مدلهای فول سایز با این رنج قیمت تقریبآ میشه گفت موجود نیست یا تولید نکرده اند و بقیه برندهای متفرقه هم که بحثشون جدا اما Audio Technica M20 و M30 هم جزوء بهترینهای موجود هستند و احتمال اصل بودن این دو مدل به نسبت K99 خیلی خیلی بیشتره و اینکه اگه بودجه رو افزایش بدید و M30 انتخاب کنید بهترین انتخاب ممکن رو انجام دادید هر چند که M20 هم هدفون خیلی خوبی هست.

شما هم موفق باشید.

9. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yashar2k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

يه هدفون بيسيم (بلوتوث) خوب با قيمت 50-60 براي گوشي نوكيا 5800 معرفي كنيد!با تشكر

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

متن پیغام خصوصی Emad HD:
    عرض سلام و خسته نباشید
    اگه میشه راهنمایی کنید یک سایت ایرانی فروش هدفون که مطمئن باشه سراغ دارید؟

متاسفانه علاقه ای به خرید از سایت ندارم و پیگیری هم نمیکنم چون برای خرید هدفون باید حضوری انجام بشه که شاید امکان تست چند مدل برای شما باشه و یا شاید از صدای هدفون انتخابی تون اصلآ راضی نباشید

به هرحال چون تجربه خرید از هیچ سایتی رو ندارم نمیتونم یک پیشنهاد مطمئن به شما بدم ولی بهترین پیشنهاد اینه که از نمایندگی های فروش خرید کنید که بسیار مطئن تر از فروشگاههای مجازی هست که معلوم نیست آدرسشون کجاست و کی هستند و هدفونهاشون رو از کجا می خرند و در بعضی شرایط چطور یک هفته مهلت تست میدن و برام همیشه جای سواله که هدفونی که از همین سایتها خریدم بعد ولی از یک هفته استفاده به نظرم خوب نبود و پس فرستادم سرنوشت اون چی میشه؟!
    آیا سوخته میشه؟!
    آیا به نصف قیمت مثل فروشگاههای حراجی خارج کشور فروخته میشه؟!
    آیا به عنوان دست دوم فروخته میشه؟!
    آیا برای شرکت سازنده پس فرستاده میشه؟!
    آیا به یه خریدار دیگه به قیمت اکبند و به عنوان آکبند فروخته میشه؟!

اگه اشکالی نداره این جواب + سوال شما رو توی تاپیک برای استفاده بقیه کاربرها بزارم

شما هم موفق باشید.
    با تشکر فراوان از شما
    ولی چون من در شهرستان هستم و دسترسی ندارم گفتم شاید سایتی باشه
    حالا من برای Ipad2 خودم یه هدفون میخواستم بخرم تا 50 تومن اصلا با این پول میشه هدفونی خرید که در صدا تاثیری داشته باشه ؟
    چون هدفون خودش ده هزار تومنه؟یا کلا همه هدفون های زیر 100 تومن مثل همن؟
    یا اصلا ipad 2 ارزشش رو داره که براش هدفون خوب بخری؟
    تا ما هم از این همه کیفیت اصلی صدا رو که تعریف میکنند تجریه کنیم؟
    فقط یک نکته من منظور از هدفون از ایناست که توی گوش میره ir phone کمترین نویز رو داره؟
    خواهش میکنم
    فراموش کردید که جواب سوال من رو بدید؟!

به هر حال کافی توی نت برای نمایندگی هدفون سرچ کنید و یا اینجا یه سر بزنید:
    کد:
    و میتونید با اونها تماس بگیرید تا براتون هدفون ارسال کنند و بعید میدونم اینکار رو نکنند چون تا فروش نداشته باشند سودی هم در کار نخواهد بود و فرقی نمیکنه که شما کجا باشید

متاسفانه صدای هدفون آیپد رو تست نکردم اما با توجه به تجربه و توضیحاتی که شنیدم چندان خوش صدا نیست و به هر حال تنها پلیر شما آیپد هست و نمیتونم به شما بگم خیلی صدای حرفه ای خواهید شنید ولی مطمئنن با خرید یک هدفون جدید تفاوت زیادی رو احساس خواهید کرد
    کیفیت صدای هدفونها زیر 100 تومن رو نمیشه گفت تفاوتی ندارند ولی مشکل پلیر شما و موجودی محدود بازار کمی انتخاب رو سخت میکنه
    به هر حال سونی فعلآ موجودی خوب و با کیفیت در این رده قیمت (50 تومن بودجه شما) نداره و سایر برندها یا اینکه اصلآ تولیدی توی این رنج ندارند یا اینکه خیلی گرونتر از انتظار قیمت گذاری شدند فقط می مونه کریتیو 830 آن هم اگه سبک مورد علاقه شما اغلب الکرتونیک باشه چون بیس قوی داره

در آخر به این نوع هدفونهایی که منظور شماست گفته میشه in-Ear (این ار) یا به فارسی توگوشی و برای آشنایی بیشتر بهتره به اینجا یه نگاهی بکنید:
    کد:
    دوباره سوالم رو میپرسم:
    اگه اشکالی نداره این جواب + سوال شما رو توی تاپیک برای استفاده بقیه کاربرها بزارم؟

شما هم موفق باشید.
    خواهش میکنم
    نه اشکال نداره
    تاپیک ها رو میخوندم همه شما رو قبول دارند
    بابت راهنمایی که کردید از شما سپاس گذارم
    مرسی از اینکه اجاز دادید پیغام خصوصی شما رو توی تاپیک برای استفاده همه بزارم
    نظر لطف شما و بقیه کاربرها هست و سعی میکنم تا حد توان تجربه و چیزهایی که فکر میکنم درسته و احتمالآ مورد استفاده دیگران هست رو فقط به شکلی ساده و خودمونی بدون قیافه گرفتن و سنگین توضیح دادن (با اصطلاحات فنی پیچیده) برای کاربرهای چه آماتور علاقه مند چه حرفه ای مطرح کنم و لا به لای اونها از تجربه بقیه استفاده کنم

به هر حال خوشحال تر میشم که دوستان و شما توی تاپیک راهنمایی برای خرید هدفون تجربه و سوالهای خودتون رو مطرح کنید تا همه با هم یاد بگیریم

بازم مرسی از شما

شما هم موفق باشید.

12. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز گفته شد که احتمال زیاد کاربری هر سه هدفون رو با هم نداره که بتونه نظر کاملآ درستی بده که کدوم بهتره
    به هر حال همونطور که گفته شده بود 830 برای سبکهای با بیس قوی می تونه یکی از انتخابهای عالی با توجه به موجودی بازار و قیمت باشه

در مورد مقایسه پارامتریک هم قبلآ توضیح داده شده که به صرف اینکه دو پارامتر با هم اختلاف دارند نمیشه قضاوت درستی درباره کیفیت صدای یک هدفون کرد اما با توجه به همین پارامترهایی که شما از دو هدفون گذاشتید برروی کاغذ %100 برد با 280 هست اما نه با توجه به کاربرد شما!
    چون بیس 850 بوومی تر از 280 هست و اینکه 280 حساسیت بسیار بالاتری داره و اینکه از نظر وزنی %30 سنگینتر اما THD خوبی که 280 داره یک صدای شفاف پخش خواهد کرد ولی برای 850 چیزی ذکر نشده متاسفانه که بشه مقایسه کرد اما از نظر تجربه استفاده از 830 احتمالآ حتی با ذکر THD از طرف کریتیو 830 شکست خورده و آنهم با اختلاف زیاد نسبت به 280 خواهد بود چون مید و های 830 بسیار با THD شنیده میشه و این مسئله در مید به مراتب بیشتره

به هر حال قیمت 830 حدود 40 تا 45 تومن باید باشه اما 52! هر چند بازار ما که هیچیش حساب وکتاب نداره یه باره ممکنه 830 رو قیمت بدن 60 تومن کی به کیه به قول این دست فروشنده ها بی ادب:
    از ما نخر برو از همونجا که مفتی میدن خرید کن

به نظرم بهترین و مطمئن ترین محل یا فروشگاه خرید به خصوص برای هدفون فقط نمایندگی های اصلی یا وارد کننده هستند نه فروشگاههای متفرقه که هر چیزی توی ویترین آن هم صرفآ برای کسب سود گذاشتند و کاری ندارن که اصل یا بدل چون براشون واقعآ تفاوتی نمی کنه که کیفیت کدوم بهتره و اغلب حتی نمی دونن که کیفیت یعنی چی وقتی با این دسته فروشند ها بحث میکنید در جواب سوال شما که کیفیت یعنی چی با قیافه ای مطمئن میگه:
    کیفیت یعنی صدا قوی و زیاد باشه (که این "زیاد" باشه منو کشته و اگه شک دارید یه بار از فروشنده سوال کنید)

یعنی هم اینکه صدا توان زیادی داشته باشه اما بدون اون ریزه کاری های صدا باید برای یکی که حرفه ای صدا رو دنبال میکنه بس باشه

در آخر برای اطلاع از آخرین قیمت و آدرس نمایندگی ها بهتره که به تاپیک دوستم Peaceful1 یک سری بزنید:
    کد:
    و در آخر آخر اگر بتونید یک تست از 280 بگیرید و از صداش خوشتون بیاد مطئنن 280 بهتره و در غیر اینصورت 830

شما هم موفق باشید.

دوست عزیز از راهمنایی های کاملتون ممنونم. فقط شما نمایندگی sennheiserindia میدونید کجاست ؟ چون پیدا نکردم ت ولینکی که دادید

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام!
    دنبال یک هدفون بودم با رنج قیمت تا ۸۰ تومان! پلیرم هم آیپاد تاچ هستش!
    in ear باشه ترجیحا و البته اینکه برام کیفیت صدا و اینکه ریزه کاری ها رو خوب پخش کنه مهمه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •