جناب mhzsoft درسته تلویزیون خوبیه ولی خیلی گرون داده.........
میتونی ازش شکایت کنی آخه نرخش 2300 بوده که شده 2500-600..........[COLOR="Silver"]
جناب mhzsoft درسته تلویزیون خوبیه ولی خیلی گرون داده.........
میتونی ازش شکایت کنی آخه نرخش 2300 بوده که شده 2500-600..........[COLOR="Silver"]
Last edited by mzy; 03-02-2012 at 23:30.
سلام من از کجا میتونم دفترچه راهنمای فارسی 50st30 رو گیر بیارم؟
اسمش روشه برای کاربردهای حرفه ای یعنی اونهایی که حرفشون ایجاب میکنه تنظیمات رفرنس استودیویی داشته باشن مثلا تو اتاقهای تدوین برای اینکه دقیقا شدت رنگها و جرئیات و گاما رو همونی که دوربین فیلمبرداری ضبط کرده ببینن یا دست کم نزدیکترین حالت رو به تصاویر ضبط شده دوربین داشته باشن یا حتی در کاربردهای حساس مثل پزشکی و ...
برایتنس روی این مد محدود شده و از یه حدی بالاتر نمیره دلیلش احتمالا مسائل فنی هست.
اگر به تصاویر سینمایی و دقت رنگ و تصاویر کالیبره شده علاقه و یا احتیاج دارین D8 ولی روی مد داینامیک برایتنس و اشباع رنگ ST30 بهتره.
Last edited by *Alucard*; 02-02-2012 at 22:59.
اخه فقط يه جا تونستم پيداش كنم!
ميدونم گرونه ولي ديگه صبرم تموم شد
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
اخه فقط يه جا تونستم پيداش كنم!
ميدونم گرونه ولي ديگه صبرم تموم شد
گشتم نبود، نگرد نیست.
(میدونم) شاخترین مدل دو بعدی همین V20 بود الان هیچ مدل دیگه ای به پای V20 نمیرسه .
به جاش VT30 و ST30 هست که اونم به خاطر سه بعدی بودنش قیمت بالاست. حالا تکلیف منی که یه دو بعدیه شاخ میخوام چیه؟
میدونم سریهای U و X دو بعدیه، ولی به پای V20 نمیرسن. Panasonic حتما یه مدل دو بعدی شاخ باید برای کسانی که سه بعدی نمیخوان بزنه. نه؟ منظور منم همین بود ((( V30 ))) میخواد بیاد ؟ داره میزنه ؟ میخواد چی بجای V20 بده؟
سلام پونل جان لااقل آموزش آپدیت فریمور st30 و بلوری پلیر bdt110 رو
نمیتونم گیر بیارم
عزیزم واسه st30 اگه سری R باشه که آپدیتی نماید! اگه هم بیاد شما به این صورت میتونید آپدیت کنید که TV رو مستقیم وصل کنید به اینترنت (از طریق کابل) بعد توی تنظیمات یه گزینه به اسم آپدیت سافتور داره، اونو بزنید خودش فایل آپدیت رو پیدا و نصب میکنه.
من یه سال وخورده ایه که v20 42 اینچ دارم وتا حالا مشکل burn-in و image retention رو نداشتم (تمام اون مسایل احتیاطی صد ساعت اول و...رو رعایت کرده بودم) اما حدود یه ماه پیش حدود ده دقیقه تا یه ربع تلویزیون روی منوی ----- ایکس کروز 400 hd مونده بود و من حواسم نبود و داشتم با تلفن حرف میزدم (دیگه خیالمون راحت بود که تلویزیون دیگه چند هزار ساعت کار کرده و حسابی آببندی شده و دیگه مشکل موندن تصویر رو صفحه توش اتفاق نمیفته).همون شب که داشتم تلویزیون نگاه میکردم هر بار که تلویزیون تصویری به رنگ خیلی روشن نشون میداد متوجه یه خط تو سمت چپ تصویر میشدم.تو این یه ماه از screen washer پایونیر و pixel protector v2 استفاده کردم ولی هنوز نتونستن این خط رو بطور کامل محو کنن و تو فوتبال این خطه که همون اثر منوی ----- هست که جا مونده رو تلویزیون آزار دهندس.حالا دوستان روشی میشناسن که این مشکل رو حل کنه؟pixel protector رو اینهمه ازش تعریف میکردن نتونست چندان کاری انجام بده و کمی در حد جزیی خط رو کمرنگ کرد.اگه تلویزیون burn-in شده باشه اصلا" درست میشه و یا اینکه دیگه باید عادت کنیم به این خط آزار دهنده.مگه خود پاناسونیک نگفته بود که burn-in دیگه مال گذشته هاس ؟چون بنظر میاد که این خط گوشه سمت چپ تلویزیون burn-in باشه که به این راحتیها محو نمیشه.
بزار یه ساعت برفک نشون بده درست میشه.
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
راهی نیست دیگه میخوای یه زد بزن پاناسونیک بگو برات یه مدل درس کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)