تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 720 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450490540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب mhzsoft درسته تلویزیون خوبیه ولی خیلی گرون داده.........
    میتونی ازش شکایت کنی آخه نرخش 2300 بوده که شده 2500-600..........[COLOR="Silver"]
    Last edited by mzy; 03-02-2012 at 23:30.

2. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام من از کجا میتونم دفترچه راهنمای فارسی 50st30 رو گیر بیارم؟

4. 2 کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بچه ها میتونین درباره مد پروفشنال بیشتر صحبت کنین من تو مد پروفشنال هر تنظیمی میکنم تصویر تغییری نمیکنه یا تغییر خیلی کمه مثلا نور و کنتراست تا آخر میبرم بالا ولی تصویر زیاد روشن نمیشه.یعنی اصلا به حالت عادی و داینامیک نمیرسه کسی میدونه از چیه؟مد پروفشنال برای چه تصویرهایی استفاده میشه؟
    اسمش روشه برای کاربردهای حرفه ای یعنی اونهایی که حرفشون ایجاب میکنه تنظیمات رفرنس استودیویی داشته باشن مثلا تو اتاقهای تدوین برای اینکه دقیقا شدت رنگها و جرئیات و گاما رو همونی که دوربین فیلمبرداری ضبط کرده ببینن یا دست کم نزدیکترین حالت رو به تصاویر ضبط شده دوربین داشته باشن یا حتی در کاربردهای حساس مثل پزشکی و ...
    برایتنس روی این مد محدود شده و از یه حدی بالاتر نمیره دلیلش احتمالا مسائل فنی هست.

دوستان حالا که قیمت st30 50 خیلی به پلاسما D8880 51 سامسونگ نزدیک شده کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    الان قیمت سامی حدود 3 تومن هست و از نزدیک هم دیدمش !
    از لحاظ ظاهری نسبت به st30 شیک تر هست و توی فروم های خارجی هم هر چی گشتم اکثرا سامی رو بهتر قبول دارن ( البته در مقایسه با st30 ) اما بین vt30 و D8000 همه می گن vt30 بهتره که البته با قیمت فعلی vt30 امکان خریدش رو ندارم !
    اگه دوستان لطف کنن در مورد انتخاب بین st30 و D8000 نظرشون رو بگن ممنون میشم و اینکه مشکل screen peeling که تو بعضی از پنل های سامسونگ گزارش شده چی هست و تا حد این مشکل جدی هست ؟
    ممنون
    اگر به تصاویر سینمایی و دقت رنگ و تصاویر کالیبره شده علاقه و یا احتیاج دارین D8 ولی روی مد داینامیک برایتنس و اشباع رنگ ST30 بهتره.
    Last edited by *Alucard*; 02-02-2012 at 22:59.

6. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اخه فقط يه جا تونستم پيداش كنم!
    ميدونم گرونه ولي ديگه صبرم تموم شد

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

اخه فقط يه جا تونستم پيداش كنم!
    ميدونم گرونه ولي ديگه صبرم تموم شد

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام من از کجا میتونم دفترچه راهنمای فارسی 50st30 رو گیر بیارم؟
    گشتم نبود، نگرد نیست.

9. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

(میدونم) شاخترین مدل دو بعدی همین V20 بود الان هیچ مدل دیگه ای به پای V20 نمیرسه .
    به جاش VT30 و ST30 هست که اونم به خاطر سه بعدی بودنش قیمت بالاست. حالا تکلیف منی که یه دو بعدیه شاخ میخوام چیه؟
    میدونم سریهای U و X دو بعدیه، ولی به پای V20 نمیرسن. Panasonic حتما یه مدل دو بعدی شاخ باید برای کسانی که سه بعدی نمیخوان بزنه. نه؟ منظور منم همین بود ((( V30 ))) میخواد بیاد ؟ داره میزنه ؟ میخواد چی بجای V20 بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام پونل جان لااقل آموزش آپدیت فریمور st30 و بلوری پلیر bdt110 رو
    نمیتونم گیر بیارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام پونل جان لااقل آموزش آپدیت فریمور st30 و بلوری پلیر bdt110 رو
    نمیتونم گیر بیارم
    عزیزم واسه st30 اگه سری R باشه که آپدیتی نماید! اگه هم بیاد شما به این صورت میتونید آپدیت کنید که TV رو مستقیم وصل کنید به اینترنت (از طریق کابل) بعد توی تنظیمات یه گزینه به اسم آپدیت سافتور داره، اونو بزنید خودش فایل آپدیت رو پیدا و نصب میکنه.

13. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من یه سال وخورده ایه که v20 42 اینچ دارم وتا حالا مشکل burn-in و image retention رو نداشتم (تمام اون مسایل احتیاطی صد ساعت اول و...رو رعایت کرده بودم) اما حدود یه ماه پیش حدود ده دقیقه تا یه ربع تلویزیون روی منوی ----- ایکس کروز 400 hd مونده بود و من حواسم نبود و داشتم با تلفن حرف میزدم (دیگه خیالمون راحت بود که تلویزیون دیگه چند هزار ساعت کار کرده و حسابی آببندی شده و دیگه مشکل موندن تصویر رو صفحه توش اتفاق نمیفته).همون شب که داشتم تلویزیون نگاه میکردم هر بار که تلویزیون تصویری به رنگ خیلی روشن نشون میداد متوجه یه خط تو سمت چپ تصویر میشدم.تو این یه ماه از screen washer پایونیر و pixel protector v2 استفاده کردم ولی هنوز نتونستن این خط رو بطور کامل محو کنن و تو فوتبال این خطه که همون اثر منوی ----- هست که جا مونده رو تلویزیون آزار دهندس.حالا دوستان روشی میشناسن که این مشکل رو حل کنه؟pixel protector رو اینهمه ازش تعریف میکردن نتونست چندان کاری انجام بده و کمی در حد جزیی خط رو کمرنگ کرد.اگه تلویزیون burn-in شده باشه اصلا" درست میشه و یا اینکه دیگه باید عادت کنیم به این خط آزار دهنده.مگه خود پاناسونیک نگفته بود که burn-in دیگه مال گذشته هاس ؟چون بنظر میاد که این خط گوشه سمت چپ تلویزیون burn-in باشه که به این راحتیها محو نمیشه.

15. این کاربر از metallover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بزار یه ساعت برفک نشون بده درست میشه.

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

(میدونم) شاخترین مدل دو بعدی همین V20 بود الان هیچ مدل دیگه ای به پای V20 نمیرسه .
    به جاش VT30 و ST30 هست که اونم به خاطر سه بعدی بودنش قیمت بالاست. حالا تکلیف منی که یه دو بعدیه شاخ میخوام چیه؟
    میدونم سریهای U و X دو بعدیه، ولی به پای V20 نمیرسن. Panasonic حتما یه مدل دو بعدی شاخ باید برای کسانی که سه بعدی نمیخوان بزنه. نه؟ منظور منم همین بود ((( V30 ))) میخواد بیاد ؟ داره میزنه ؟ میخواد چی بجای V20 بده؟
    راهی نیست دیگه میخوای یه زد بزن پاناسونیک بگو برات یه مدل درس کنن

17. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •