تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 468 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما قبل از کسپرسکی، چه سوئیت امنیتی داشتید؟ چندتا داشتین؟ چندتا نصب و عزل کردین؟

اگه فایروال مشکل میده، دقیقا شد مشکل امسی سافت در سیستم من!

من برای تست چند محصول امنیتی نصب و حذف کردم، در آخر که امسی سافت نصب کردم، فایروال نسبتا درست کار میکرد ولی سایت های مخرب و فیشینگ مسدود نمیشد.

با تعویض ویندوز و نصب اولین مرحله امسی سافت، مشکل برطرف شد که هیچ، با قدرت داره کار خودشو انجام میده

شما هم پیشنهاد میکنم اگر تعداد زیادی سوئیت امنیتی نصب کردین، حتی یکی! ویندوز تعویض کنید

موفق باشید
    درود :
    دقیقاً منم حرف مسعود عزیز رو تایید میکنم و تقریباً اطمینان دارم که اولین آنتی ویروسی نیست که روی این ویندوز نصب کردید درسته؟؟اگر اینطوره این مشکلات کاملاً طبیعیه..کسپر که هیچی، هر محصول دیگه ای هم بود همین مشکلات حالا با اندکی تفاوت توی سیستم یا آنتی ویروستون پیدا میشد...

2. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما قبل از کسپرسکی، چه سوئیت امنیتی داشتید؟ چندتا داشتین؟ چندتا نصب و عزل کردین؟ اگه فایروال مشکل میده، دقیقا شد مشکل امسی سافت در سیستم من! من برای تست چند محصول امنیتی نصب و حذف کردم، در آخر که امسی سافت نصب کردم، فایروال نسبتا درست کار میکرد ولی سایت های مخرب و فیشینگ مسدود نمیشد. با تعویض ویندوز و نصب اولین مرحله امسی سافت، مشکل برطرف شد که هیچ، با قدرت داره کار خودشو انجام میده شما هم پیشنهاد میکنم اگر تعداد زیادی سوئیت امنیتی نصب کردین، حتی یکی! ویندوز تعویض کنید موفق باشید
    سلام . من eset 8 داشتم که پاک کردم و کسپر ریختم . کسپر دومین سوئیت امنیتی من بود که همین مشکل رو داشت . کسپرسکی رو پاک کردم و بعد bitdefender ریختم و تست کردم . فایروالش خوب بود ولی برنامه خیلی باگ داشت و مشکلات دیگه !!! بعدش بیت رو پاک کردم و دوباره کسپر ریختم و لایسنس یکساله روی اون فعال کردم . فراموش نشه که من بیت رو با uninstaller مربوط به خودش پاک کردم . امکان نصب مجدد ویندوز برام وجود نداره چون باید تعدادی بسیار زیادی برنامه رو نصب کنم به همراه پلاگین هایی که توی تدوین فیلم جدید دارم به کار میبرم . علاوه بر اون راش ها و پلان های فیلم ها هست که حجم بسیار بالایی دارن . eset فایروال خوبی داشت توی حالت interactive واقعا هر برنامه ای که میومد با اینترنت ارتباط برقرار کنه پیغام میداد و من deny میکردم . کاری هم به اولین نصب نداشت چون بعد از نصب سوئیت های امنیتی بسیاری و نصب مجدد eset باز هم توانایی فایروالش همون بود . البته نه روی سیستم خودم روی سیستم یکی دیگه چک کردم . من دنبال جواب برای این مشکل به غیر از راهی که captain عزیز گفتن میگردم چون واقعا نصب مجدد ویندوز فعلا برای من امکان نداره . اگر کسی هم جوابی داشت و راهکاری ممنون میشم من رو هم مطلع کنه . البته بعید نیست این تبادل حجمی که نوشته باگ باشه ؟ ممکنه باشه ؟
    Last edited by jimrako; 18-10-2015 at 11:45.

4. این کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

من بالاجبار دارم از کسپراسکای رجیستر شده استفاده میکنم

برای محافظت از ویروس های نتی یه کد به سورس وبسایت ها اضافه میکنه که اعصاب منو شدیدا خورد کرده

چون مشکلاتی رو برای طراحان وب ایجاد میکنه

هر کاری میکنم اون امکانش رو نمیشه لغو کرد کسی میدونه چیکار کنم با این لعنتی؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام . من eset 8 داشتم که پاک کردم و کسپر ریختم . کسپر دومین سوئیت امنیتی من بود که همین مشکل رو داشت . کسپرسکی رو پاک کردم و بعد bitdefender ریختم و تست کردم . فایروالش خوب بود ولی برنامه خیلی باگ داشت و مشکلات دیگه !!! بعدش بیت رو پاک کردم و دوباره کسپر ریختم و لایسنس یکساله روی اون فعال کردم . فراموش نشه که من بیت رو با uninstaller مربوط به خودش پاک کردم . امکان نصب مجدد ویندوز برام وجود نداره چون باید تعدادی بسیار زیادی برنامه رو نصب کنم به همراه پلاگین هایی که توی تدوین فیلم جدید دارم به کار میبرم . علاوه بر اون راش ها و پلان های فیلم ها هست که حجم بسیار بالایی دارن . eset فایروال خوبی داشت توی حالت interactive واقعا هر برنامه ای که میومد با اینترنت ارتباط برقرار کنه پیغام میداد و من deny میکردم . کاری هم به اولین نصب نداشت چون بعد از نصب سوئیت های امنیتی بسیاری و نصب مجدد eset باز هم توانایی فایروالش همون بود . البته نه روی سیستم خودم روی سیستم یکی دیگه چک کردم . من دنبال جواب برای این مشکل به غیر از راهی که captain عزیز گفتن میگردم چون واقعا نصب مجدد ویندوز فعلا برای من امکان نداره . اگر کسی هم جوابی داشت و راهکاری ممنون میشم من رو هم مطلع کنه . البته بعید نیست این تبادل حجمی که نوشته باگ باشه ؟ ممکنه باشه ؟
    با سلام .

یه عکس از تنظیمات فایروال مربوط به نرم افزار مورد نظرتون بزارین .

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام . یه عکس از تنظیمات فایروال مربوط به نرم افزار مورد نظرتون بزارین .
    سلام . چون راه حلی پیدا نکردم و توی فروم کسپرسکی هم کسی جواب درست نداد کسپرسکی رو پاک کردم !!! هم اکنون از avast internet security استفاده میکنم. تا اینجا که با خود برنامه و فایروالش مشکلی نبوده . دارم تست میکنم ببینم چطوریاست . تنها نکته ای بدی که من تا الان توی avast شاهدش بودم تعداد کم آپدیت هایی هست که براش میاد . البته من فکر میکنم کسپرسکی و برنامه هایی مثل eset هم خیلی وقت ها اگر آپدیتی برای ارائه نباشه همون آپدیت ها تکراری رو برای کاربرها میذاره که حالا به هر شکلی که هست آپدیتی انجام بشه و از نظر روانی آدم فکر کنه هر لحظه داره دیتابیس قوی تر میشه . از شما و بقیه ی دوستان هم که راهنمایی و کمک میکنن واقعا ممنونم .

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام . چون راه حلی پیدا نکردم و توی فروم کسپرسکی هم کسی جواب درست نداد کسپرسکی رو پاک کردم !!! هم اکنون از avast internet security استفاده میکنم. تا اینجا که با خود برنامه و فایروالش مشکلی نبوده . دارم تست میکنم ببینم چطوریاست . تنها نکته ای بدی که من تا الان توی avast شاهدش بودم تعداد کم آپدیت هایی هست که براش میاد . البته من فکر میکنم کسپرسکی و برنامه هایی مثل eset هم خیلی وقت ها اگر آپدیتی برای ارائه نباشه همون آپدیت ها تکراری رو برای کاربرها میذاره که حالا به هر شکلی که هست آپدیتی انجام بشه و از نظر روانی آدم فکر کنه هر لحظه داره دیتابیس قوی تر میشه . از شما و بقیه ی دوستان هم که راهنمایی و کمک میکنن واقعا ممنونم .
    به هر حال به صورت نکته میگم شاید در آینده به درد کسی خورد.

kaspersky در فایروال نرم افزار هارو بر اساس vendor لیست می کنه . احتمالا ملاک این نوع دسته بندی گواهینامه ی دیجیتالی پروسه هستش . زمانی که شما از یک پروسه ی کرک شده استفاده می کنین ، پروسه فاقد گواهینامه ی دیجیتالی معتبر هستش . لذا kaspersky فایل رو به صورت جداگانه در دسته ای دیگر در فایروال طبقه بندی می کنه .

به عنوان مثال شما فرض کنین یک فایل xyz.exe که سازندش شرکت abc هستش و دارای گواهینامه ی دیجیتالی معتبر هستش در رایانه دارین و اونو اجرا و یا نصب کردین . یه سری قوانین توی فایروال مربوط به این پروسه در vendor مربوط به abc در گروه trusted قرار میگیره . حال شما فایل xyz.exe کرک شده رو جایگزین و اجرا می کنین . از اونجا که این فایل فاقد گواهینامه ی دیجیتالی معتبر مربوط به سازنده abc هستش ، این فایل در دسته بندی جداگانه قرار میگیره ( kaspersky فایل های فاقد گواهینامه ی دیجیتالی رو در سه دسته ی low restricted , high restricted و untrusted قرار میده ) . در حالی که تنظیمات مربوط به پروسه ی قبلی که کرک نشده در فایروال موجوده

با توجه به صحبت های شما به نظر میاد شما محصولات adobe رو کرک کردین . احتمالا دلیل اینکه فایروال kaspersky دسترسی به شبکه رو بلاک نکرده همین بوده . چون kaspersky به فایل جدیدی برخورد کرده و در دسته بندی جداگانه قرار داده . همانند گروه trusted , گروه low restricted به طور پیش فرض دسترسی به شبکه رو دارند . شما باید این گروه رو چک می کردین

البته این موردی رو که گفتم آخرین بار توی kis 2015 دیدم و مطمئن نیستم در kis 2016 هم وضعیت مشابه باشه و متاسفانه به سیستم دسترسی ندارم که چک کنم
    Last edited by Public Enemy; 20-10-2015 at 20:06.

9. 6 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

به هر حال به صورت نکته میگم شاید در آینده به درد کسی خورد.

kaspersky در فایروال نرم افزار هارو بر اساس vendor لیست می کنه . احتمالا ملاک این نوع دسته بندی گواهینامه ی دیجیتالی پروسه هستش . زمانی که شما از یک پروسه ی کرک شده استفاده می کنین ، پروسه فاقد گواهینامه ی دیجیتالی معتبر هستش . لذا kaspersky فایل رو به صورت جداگانه در دسته ای دیگر در فایروال طبقه بندی می کنه .

به عنوان مثال شما فرض کنین یک فایل xyz.exe که سازندش شرکت abc هستش و دارای گواهینامه ی دیجیتالی معتبر هستش در رایانه دارین و اونو اجرا و یا نصب کردین . یه سری قوانین توی فایروال مربوط به این پروسه در vendor مربوط به abc در گروه trusted قرار میگیره . حال شما فایل xyz.exe کرک شده رو جایگزین و اجرا می کنین . از اونجا که این فایل فاقد گواهینامه ی دیجیتالی معتبر مربوط به سازنده abc هستش ، این فایل در دسته بندی جداگانه قرار میگیره ( kaspersky فایل های فاقد گواهینامه ی دیجیتالی رو در سه دسته ی low restricted , high restricted و untrusted قرار میده ) . در حالی که تنظیمات مربوط به پروسه ی قبلی که کرک نشده در فایروال موجوده

با توجه به صحبت های شما به نظر میاد شما محصولات adobe رو کرک کردین . احتمالا دلیل اینکه فایروال kaspersky دسترسی به شبکه رو بلاک نکرده همین بوده . چون kaspersky به فایل جدیدی برخورد کرده و در دسته بندی جداگانه قرار داده . همانند گروه trusted , گروه low restricted به طور پیش فرض دسترسی به شبکه رو دارند . شما باید این گروه رو چک می کردین

البته این موردی رو که گفتم آخرین بار توی kis 2015 دیدم و مطمئن نیستم در kis 2016 هم وضعیت مشابه باشه و متاسفانه به سیستم دسترسی ندارم که چک کنم
    درود :
    دقیقاً همینطوره که شما گفتین حیان عزیز...چه توی نگاره درختی چه لیستی کسپر بر طبق وندور مرتب شدن و فایلهای کرک شده و پچ شده یک نرم افزار رو توی فولدر نرم افزارهای اون شرکت دسته بندی نمیکنه و جدا اونو برای قانون گذاری مشخص میکنه(و درستش هم همینه چون اون نرم افزار دیگه اون هش اولیه رو نداره و فایل بکل عوض شده و توی دسته بندی اون شرکت جا نمیگیره چون اصولاً شناسایی و دسته بندی فایلها بر اساس کد های هش و امضای دیجیتالی فایلهاست)
    Last edited by aylar6888; 20-10-2015 at 22:33.

11. 4 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به هر حال به صورت نکته میگم شاید در آینده به درد کسی خورد. kaspersky در فایروال نرم افزار هارو بر اساس vendor لیست می کنه . احتمالا ملاک این نوع دسته بندی گواهینامه ی دیجیتالی پروسه هستش . زمانی که شما از یک پروسه ی کرک شده استفاده می کنین ، پروسه فاقد گواهینامه ی دیجیتالی معتبر هستش . لذا kaspersky فایل رو به صورت جداگانه در دسته ای دیگر در فایروال طبقه بندی می کنه . به عنوان مثال شما فرض کنین یک فایل xyz.exe که سازندش شرکت abc هستش و دارای گواهینامه ی دیجیتالی معتبر هستش در رایانه دارین و اونو اجرا و یا نصب کردین . یه سری قوانین توی فایروال مربوط به این پروسه در vendor مربوط به abc در گروه trusted قرار میگیره . حال شما فایل xyz.exe کرک شده رو جایگزین و اجرا می کنین . از اونجا که این فایل فاقد گواهینامه ی دیجیتالی معتبر مربوط به سازنده abc هستش ، این فایل در دسته بندی جداگانه قرار میگیره ( kaspersky فایل های فاقد گواهینامه ی دیجیتالی رو در سه دسته ی low restricted , high restricted و untrusted قرار میده ) . در حالی که تنظیمات مربوط به پروسه ی قبلی که کرک نشده در فایروال موجوده با توجه به صحبت های شما به نظر میاد شما محصولات adobe رو کرک کردین . احتمالا دلیل اینکه فایروال kaspersky دسترسی به شبکه رو بلاک نکرده همین بوده . چون kaspersky به فایل جدیدی برخورد کرده و در دسته بندی جداگانه قرار داده . همانند گروه trusted , گروه low restricted به طور پیش فرض دسترسی به شبکه رو دارند . شما باید این گروه رو چک می کردین البته این موردی رو که گفتم آخرین بار توی kis 2015 دیدم و مطمئن نیستم در kis 2016 هم وضعیت مشابه باشه و متاسفانه به سیستم دسترسی ندارم که چک کنم
    نه خیالتون راحت توی low restricted و یا حتی high restricted هم نبود . برنامه ها فقط داخل trusted بودن و اونجا هم بلاک کرده بودمشون . برنامه های داخل low restricted در صورتی که برنامه ای بخواد به اینترنت کانکت بشه سوال میشن تا به انتخاب کاربر باهاشون برخورد بشه . از من در رابطه با برنامه های دیگه سوال میشد ولی در رابطه با برنامه های شرکت ادوب سوالی نشد . high restricted ها هم که کلا ارتباطشون با اینترنت در حالت پیشفرض deny و block هست . مشکل از جای دیگه ای بوده ! فکر میکنم این تبادل حجمی که نوشته شده بود مربوط به dynamic لینک و یک شبکه ی local بوده ! یعنی ارتباط با اینترنت نبوده بلکه ارتباط داده در داخل خود سیستم بوده مثل share کردن چند تا درایو و کامپیوتر و شبکه کردنشون . البته این رو هم من بلاک کرده بودم یعنی نباید انجام میشد . همین هم میتونه راهی برای ورود هکرها باشه ! دیگه نمیدونم ولی احساس امنیت نمیکردم . به ویژه اینکه اقزونه ی kaspersky protection برای فعال بودن و عادی کار کردن نیاز به فعال بودن جاوا اسکریپت داشته که به نظر من این هم یک عیب هست ! الان افزونه ی امنیتی Avast بدون جاوا اسکریپت کامل و بدون عیب کار میکنه .
    Last edited by jimrako; 20-10-2015 at 22:59.

13. 3 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

نه خیالتون راحت توی low restricted و یا حتی high restricted هم نبود . برنامه ها فقط داخل trusted بودن و اونجا هم بلاک کرده بودمشون . برنامه های داخل low restricted در صورتی که برنامه ای بخواد به اینترنت کانکت بشه سوال میشن تا به انتخاب کاربر باهاشون برخورد بشه . از من در رابطه با برنامه های دیگه سوال میشد ولی در رابطه با برنامه های شرکت ادوب سوالی نشد . high restricted ها هم که کلا ارتباطشون با اینترنت در حالت پیشفرض deny و block هست . مشکل از جای دیگه ای بوده ! فکر میکنم این تبادل حجمی که نوشته شده بود مربوط به dynamic لینک و یک شبکه ی local بوده ! یعنی ارتباط با اینترنت نبوده بلکه ارتباط داده در داخل خود سیستم بوده مثل share کردن چند تا درایو و کامپیوتر و شبکه کردنشون . البته این رو هم من بلاک کرده بودم یعنی نباید انجام میشد . همین هم میتونه راهی برای ورود هکرها باشه ! دیگه نمیدونم ولی احساس امنیت نمیکردم . به ویژه اینکه اقزونه ی kaspersky protection برای فعال بودن و عادی کار کردن نیاز به فعال بودن جاوا اسکریپت داشته که به نظر من این هم یک عیب هست ! الان افزونه ی امنیتی Avast بدون جاوا اسکریپت کامل و بدون عیب کار میکنه .
    سلام
    اگر وی پی ان دارید من حدس می زنم.مطوئن نیستم اگر با وی پی ان به اینترنت وصل بودید امکانش هست مشکل از وی پی ان باشه!!
    در ضمن هکر با شما چیکار داره!!بیکاره مگه عزیز!

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

به هر حال بهتر بود آنتی ویروس رو پاک نمی کردین . چون با بررسی وضعیت فایروال مبشد فهمید آیا واقعا تبادل داده انجام شده یا خیر . نهایتا یک باگ یا ایراد امنیتی بوده ، در اینصورت ممکنه برای دیگران هم پیش بیاد و بهتر بود هرچه سریعتر شناسایی و گزارش بشه

16. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •