سلام. بنده چون از طریق لیزینگ اقدام کردم و البته خدا رحم کرد انصراف دادم پولمم پس گرفتم، بهت توصیه نمیکنم!
من یکی از لیزینگ های معتبر 206 تیپ 5 نوشتم!
تو روزنامه نوشته بود 9.5 پیش، اقساط 60 ماهه 470 + یکسال بیمه ثالث و بیمه بدنه تا آخر اقساط (5 سال) رایگان.... تحویل 20 روز کاری، بدون ضامن و چک و سفته!
بعد که رفتم گفتن مبلغ افساط 620 تومنه و اونی که تو روزنامه هست بدون محاسبه سوده! (در ضمن با تخفیف پاییزه اقساط 570 شد). در ضمن ضامن هم خواستن که حتما هم باید استخدام رسمی جایی میبود، حدود 40 تومن هم چک ضمانت!!!
بعد از یک ماه انتظار، 4.5 دیگه هم گرفتن به این بهونه که ایران خودرو ماشین نمیده مجبورن از بازار آزاد تهیه کنن! من خرم دادم! یعنی در مجموع 14 تومن دادم دلمم خوش بود که اقساط میاد پایین دیگه...
نزدیک تحویل یه سری برگه دادن بهم که:
1- مبلغ اقساط 720 تومن
2- بیمه ثالث داره هم روش هست یک سال و بدنه خیر!
کلی داد و بیداد و...! نهایتا یکی بهم گفت اون مقادیر که گفته شده واسه جذب مشتری و بازاریابی بوده و اگه نمیخوای هرری...!
فرم انصراف رو پر کردم (و دیدم ملت دونه دونه میان فرم پر میکنن واسه انصراف) 2 ماه بعد 14 تومنم رو وصول کردم. خلاصه که 4 ماه الکی پولم دستشون موند! البته شرکت مثلا خیلی معتبره، تو تلویزیون مدیر غاملش هم مصاحبه کرده یکی دو بار (حیف که نمیتونم اسم بیارم اینجا وگرنه حتما میگفتم).
یه چیزی رو فهمیدم! اینا سودشون از همین انصرافیاس! فکر کن مثلا روزی 30 نفر ثبت نام کنن (که بیشتر از اینا ثبت نام میکنن) و هر کدوم 10 تومن بدن! میشه روزی 300 میلیون، 4 ماه روش کار میکنن و بعدم پولتو بهت پس میدن!
خلاصه که سمت لیزینگ نرو! معتبرشون این بود که من گفتم باقی رو خودت دیگه حساب کن.
موفق باشی