تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 503 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

با توجه به بودجه محدودی که واسه خرید 206 تیپ 5 دارم ( 20 تومن ) تا به حال گزینه مناسبی پیدا نکردم. ایا دوستان شرکت لیزینگ معتبری واسه خرید محصولات ایران خودرو سراغ دارن؟ خرید به صورت لیزینگ رو توصیه می فرمائید؟

با سپاس فراوان

پیروز و پاینده باشید
    سلام. بنده چون از طریق لیزینگ اقدام کردم و البته خدا رحم کرد انصراف دادم پولمم پس گرفتم، بهت توصیه نمیکنم!
    من یکی از لیزینگ های معتبر 206 تیپ 5 نوشتم!
    تو روزنامه نوشته بود 9.5 پیش، اقساط 60 ماهه 470 + یکسال بیمه ثالث و بیمه بدنه تا آخر اقساط (5 سال) رایگان.... تحویل 20 روز کاری، بدون ضامن و چک و سفته!
    بعد که رفتم گفتن مبلغ افساط 620 تومنه و اونی که تو روزنامه هست بدون محاسبه سوده! (در ضمن با تخفیف پاییزه اقساط 570 شد). در ضمن ضامن هم خواستن که حتما هم باید استخدام رسمی جایی میبود، حدود 40 تومن هم چک ضمانت!!!
    بعد از یک ماه انتظار، 4.5 دیگه هم گرفتن به این بهونه که ایران خودرو ماشین نمیده مجبورن از بازار آزاد تهیه کنن! من خرم دادم! یعنی در مجموع 14 تومن دادم دلمم خوش بود که اقساط میاد پایین دیگه...
    نزدیک تحویل یه سری برگه دادن بهم که:
    1- مبلغ اقساط 720 تومن
    2- بیمه ثالث داره هم روش هست یک سال و بدنه خیر!
    کلی داد و بیداد و...! نهایتا یکی بهم گفت اون مقادیر که گفته شده واسه جذب مشتری و بازاریابی بوده و اگه نمیخوای هرری...!
    فرم انصراف رو پر کردم (و دیدم ملت دونه دونه میان فرم پر میکنن واسه انصراف) 2 ماه بعد 14 تومنم رو وصول کردم. خلاصه که 4 ماه الکی پولم دستشون موند! البته شرکت مثلا خیلی معتبره، تو تلویزیون مدیر غاملش هم مصاحبه کرده یکی دو بار (حیف که نمیتونم اسم بیارم اینجا وگرنه حتما میگفتم).

یه چیزی رو فهمیدم! اینا سودشون از همین انصرافیاس! فکر کن مثلا روزی 30 نفر ثبت نام کنن (که بیشتر از اینا ثبت نام میکنن) و هر کدوم 10 تومن بدن! میشه روزی 300 میلیون، 4 ماه روش کار میکنن و بعدم پولتو بهت پس میدن!
    خلاصه که سمت لیزینگ نرو! معتبرشون این بود که من گفتم باقی رو خودت دیگه حساب کن.
    موفق باشی
    Last edited by mehdicvl; 13-04-2014 at 16:34.

2. 3 کاربر از mehdicvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

سمند ef7 مدل 89 کارکرد 28000 کیلومتر کاملاً سالم.این اواخر هم سرویس شده روغن موتور و ترمز و فیلتر هوا و تمام لنت ها عوض شدن.بدون بیمه بدنه.چند میرزه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

سلام. بنده چون از طریق لیزینگ اقدام کردم و البته خدا رحم کرد انصراف دادم پولمم پس گرفتم، بهت توصیه نمیکنم!
    من یکی از لیزینگ های معتبر 206 تیپ 5 نوشتم!
    تو روزنامه نوشته بود 9.5 پیش، اقساط 60 ماهه 470 + یکسال بیمه ثالث و بیمه بدنه تا آخر اقساط (5 سال) رایگان.... تحویل 20 روز کاری، بدون ضامن و چک و سفته!
    بعد که رفتم گفتن مبلغ افساط 620 تومنه و اونی که تو روزنامه هست بدون محاسبه سوده! (در ضمن با تخفیف پاییزه اقساط 570 شد). در ضمن ضامن هم خواستن که حتما هم باید استخدام رسمی جایی میبود، حدود 40 تومن هم چک ضمانت!!!
    بعد از یک ماه انتظار، 4.5 دیگه هم گرفتن به این بهونه که ایران خودرو ماشین نمیده مجبورن از بازار آزاد تهیه کنن! من خرم دادم! یعنی در مجموع 14 تومن دادم دلمم خوش بود که اقساط میاد پایین دیگه...
    نزدیک تحویل یه سری برگه دادن بهم که:
    1- مبلغ اقساط 720 تومن
    2- بیمه ثالث داره هم روش هست یک سال و بدنه خیر!
    کلی داد و بیداد و...! نهایتا یکی بهم گفت اون مقادیر که گفته شده واسه جذب مشتری و بازاریابی بوده و اگه نمیخوای هرری...!
    فرم انصراف رو پر کردم (و دیدم ملت دونه دونه میان فرم پر میکنن واسه انصراف) 2 ماه بعد 14 تومنم رو وصول کردم. خلاصه که 4 ماه الکی پولم دستشون موند! البته شرکت مثلا خیلی معتبره، تو تلویزیون مدیر غاملش هم مصاحبه کرده یکی دو بار (حیف که نمیتونم اسم بیارم اینجا وگرنه حتما میگفتم).

یه چیزی رو فهمیدم! اینا سودشون از همین انصرافیاس! فکر کن مثلا روزی 30 نفر ثبت نام کنن (که بیشتر از اینا ثبت نام میکنن) و هر کدوم 10 تومن بدن! میشه روزی 300 میلیون، 4 ماه روش کار میکنن و بعدم پولتو بهت پس میدن!
    خلاصه که سمت لیزینگ نرو! معتبرشون این بود که من گفتم باقی رو خودت دیگه حساب کن.
    موفق باشی
    شما که مدارک داری,چه دلیلی داره اسم شرکت را نگی.
    بگو تا ما ضرر نکنیم و گول چنین دروغگویانی را نخوریم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سمند ال ایکس دیدم تک سوز مدل شهریور 90 .
    کارکردش 35000 تا هست ( واقعی هست چون ماشین برای یکی از آشناهامونه ) و ظاهرشم تمیزه ، بدنه کاملا سالمه به جز یکی دو جا که در حده مثلا یه سکه کوچیک آسیب دیده که قابل ترمیمه .
    موتوری هم میگه تا حالا تعمیر اساسی نشده فقط بردتش سرویس و کاملا سالمه .

به نظرتون چند میارزه ؟
    کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما که مدارک داری,چه دلیلی داره اسم شرکت را نگی.
    بگو تا ما ضرر نکنیم و گول چنین دروغگویانی را نخوریم.
    واللا میترسم با قوانین سایت مغایر باشه!
    میگم، اگه مدیران فکر میکنن مغایرتی داره پاک کنن (و شرمنده)
    شرکت نگین خو.در.و آ.فتا.ب

7. این کاربر از mehdicvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

بچه ها بودجه من نهایتا 24 هستش 206 چه مدلی باهاش میدن؟؟چیز بهتری غیر از 206 میدن؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بچه ها بودجه من نهایتا 24 هستش 206 چه مدلی باهاش میدن؟؟چیز بهتری غیر از 206 میدن؟؟؟
    206 تیپ 2 مدل 86-7 و نهایتش 88 (بستگی به تمیزی ماشین داره که طرف فیمتشو چند بگه)

405 مدل 90

ریو 88

خارجی :

فولکس گل (خوبشو میشه پیدا کرد... ماشینای خیلی خوبی هم هستند ماشین آلمانی هم سوار میشید )

مزدا 323 (چیز خوبی با این قیمت گیر نمیاد)

هیوندای ورنا (اصلا چیز خوبی گیر نمیاد با این قیمت)

و چند مورد دیگه...

(مدلاشونو رو نمیدونم دیگه باید بگردید ببینید چی پیدا میشه)
    Last edited by banii; 15-04-2014 at 14:18.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اگه ظاهر برات مهم نیست و هدفت 206 تیپ2 هست،پولت را هدر نده بجاش بده ال90،نه مدل E2+LP بلکه مدل نیم فول مثل E1 که هم میتونی مدل بالاتر بخری و هم از لحاظ امکانات نسبت به تیپ2 چیزی کم نداره..تازه حداقل 1 ایربگ هم داره که 206 های مدل پایین نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

یعنی 206 تیپ 5 نمیدن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

ميخاستم يه ٢٠٦ تيپ ٦ سفيد مدل ٨٨ كه ٧٠ تا كار كرده و بالاي گلگير رنگًشده رو از دوستم ٢٩ بخرم
    بنظرتون قيمت چجور داده بهم؟
    تا برج ٧ بيمه و از اول هم تخفيف داره
    رنگ شدگي هم واسه تصادف نبوده و كاملن ماشين سرپا هست
    ممنون ميشم نظراتتون رو بدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •