وقتی که جمهوری اسلامی ایران به دلایل سیاسی با اسرائیل بازی نمیکنه (کشتی رو مثال میزنم)
اون ها هم میتونند با جمهوری اسلامی ایران بازی نکنند
حالا برن موشک هوا کنند این هم عاقبتش ....
اشکش مانده
بله
خير
وقتی که جمهوری اسلامی ایران به دلایل سیاسی با اسرائیل بازی نمیکنه (کشتی رو مثال میزنم)
اون ها هم میتونند با جمهوری اسلامی ایران بازی نکنند
حالا برن موشک هوا کنند این هم عاقبتش ....
اشکش مانده
خیلی خوبه ! مشکلی نیست که !
میره با تیم فوتبال لبنان و فلسطین بازی می کنه ! تازه از خداشونم هست با ایران بازی کنن !![]()
ونزویلا وزیمبابوه وسوریه راهم بذارتولیستبااینامیتونیم یه جام جهانی راه بندازیم
![]()
یکم از خیلی بیشتر زیاده
تیم باید3-3-4 بازی کنه
حقیقی دروازه بان
مجتبی شیری و سپهر دفاع و مهدوی کیا و ستار زار دفاع کنار
کریم باقری و مازیار زارع هافبک دفاعی
کریمی هافبک آزاد
معدنچی و کاظمیان و خلیلی هم مهاجم
اصلا هم با تعصب نبود
خوب بازی ملی هاشون هم که یکی پس از دیگری مالیده میشه
اما من ته دلم علی دائی را دوست ندارم
و 2 ساله که تیم ملی را با قلعه نوئی پس رفت دادن
ایران ورزشى- تصوير على دايى سرمربى تيم ملى ايران روى جلد مجله اين ماه فيفا در كنار ديگو، روى كين و والتر زنگا خودنمايى مى كند
.
اين گفت و گوى ۴ صفحه اى در شماره اين ماه مجله رسمى فيفا به چاپ رسيده است. در كنار اين مصاحبه افتخارات على دايى به عنوان بازيكن و مربى ذكر شده است و از او به عنوان برترين گلزن تاريخ فوتبال جهان و بهترين گلزن فيفا در تمام دوره هاى مسابقات انتخابى جام جهانى ياد شده است.
دايى در اين گفت و گو نكته هاى جالبى را عنوان كرده كه يكى از آنها تأكيد او بر شخصى بودن اعتقادات مذهبى و عدم علاقه او به تحميل اين باورهاى شخصى به بازيكنان تيمش است.دايى همچنين در اين مصاحبه اعلام كرده كه قصد دارد روحيه جنگجويى را در ميان بازيكنانش تقويت كند و البته اعتقاد دارد دوشغله بودن او تاثيرى منفى بر موفقيتش در تيم ملى نمى گذارد.دايى در پايان صحبت هايش با اشاره به اينكه فاصله بين سطح فوتبال آسيا با تيم هاى بزرگ و حرفه اى دنيا زياد است مى گويد: «كم كردن اين فاصله به سختكوشى و بردبارى فراوان احتياج دارد و معتقدم نزديك شدن به سطح تيم هاى اروپايى سخت ولى ممكن است.
در دور قبل مسابقات تيم ملى زمان كافى براى آماده سازى نداشتيم، معتقدم در مرحله بعد نتايج خوبى مى گيريم و از اين لحاظ نگرانى خاصى ندارم. مطمئنا تيم ما به عنوان يكى از تيم هاى آسيايى در جام جهانى حضور خواهد داشت.»
اگه تعصب داشت پس چرا رفت؟اگر تعصب به اینه چرا صادقی که از جوونی توی استقلال بود به خاطر چند میلیون بیشتر رفتش مس کرمان؟(بحث آشوبی رو وسط نکش چون وقتی قطبی برگشت اونم میخواست برگرده ولی نتونست،آقایی و کعبی هم همه میدونن برای چی رفتن سایپا)
به تیم تعصب داشت یا مربی؟
علی دایی و استعفا !!!!اگه من جای علی دایی بودم استعفا میدادم.
از اون حرفها بود.
مثل اینکه علی دایی رو خوب نمیشناسی.این یارو اگه نتیجه هم نگیره با پررویی تمام میگه باید بهم فرصت داده بشه و ایشاله جام جهانی بعدی.
کاملا مشخصهحقیقی دروازه بان
مجتبی شیری و سپهر دفاع و مهدوی کیا و ستار زار دفاع کنار
کریم باقری و مازیار زارع هافبک دفاعی
کریمی هافبک آزاد
معدنچی و کاظمیان و خلیلی هم مهاجم
اصلا هم با تعصب نبود![]()
ولی به نظر من بهترین سیستم فعلا همین میتونه باشهيعني سيستم 3-6-1 ديگه؟؟؟ ولي به نظرت 3 تا هافبك دفاعي زياد نيست؟
هدف نهایی دایی برای کسب محبوبیت،سرمربی پرسپولیس شدن هستش.
به نظر من ایران چه نتیجه بگیره چه نگیره دایی بعد از 2010 میاد بیرون از تیم ملی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)