تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 456 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

گزارش اختصاصی از نوکمپ :وداع باشکوه با پپ+عکس

الا خیلی سخت است که صبح بیدار شود و بداند قرار نیست سر تمرین برود قرار نیست مسی و چابی و اینستا را از نزدیک ببیند و کمی سر به سر پویول و پیکه بگذارد و پدرو را در آغوش بگیرد

سایت گل - دیشب نو کمپ حال و هوای دیگری داشت . شاهد جشن باشکوهی برای مردی بود که چهار سال برای باشگاه و شهرش افتخار آفرید تا از او بعنوان پرافتخار ترین مربی دوران یاد شود .او کاری را کرد که تاریخ بارسا را به قبل و بعد از خود تقسیم کرد شاید کمتر پیش آمده که در وداع با مربی که تنها چهار سال سکان تیمی را در اختیار داشته ، چنین مراسم باشکوهی گرفته شود مراسمی بسان قهرمانی در لالیگا یا چمپیونز لیگ یا حتی بزرگتر از آن .همه از کوچک و بزرگ نوشته ایی در دست داشتند که بنوعی در تکریم و سپاس از مرد پر احساس و پر عاطفه کاتالانی بود

پپ ، دوستت داریم

بزرگترین پارچه نوشته شده در روبروی جایگاه قرار داده شده بود که روی آن به زبان کاتالانی نوشته شده بود ، پپ دوستت داریم .بدون شک یکی از ویژگی های بارز و از رموز موفقیت این مربی چهل و یکساله محبوبیت او در بین هواداران ، بازیکنان و حتی جامعه ورزشی اسپانیا است بطوری که حتی در اردوگاه دشمن و در مادرید هم از او با احترام یاد میشود خیلی ها از جمله خود دل بوسکه عقیده دارند که مناسبترین شخص برای رهبری تیم ملی اسپانیا پپ گواردیلا است .بسیاری از کارشناسان فوتبال دنیا معتقد بودند که اگر بارسا بجای اسپانیا در یورو ۲۰۰۸ و جام جهانی ۲۰۱۰ شرکت میکرد خیلی راحت تر و مقتدرانه تر میتوانست قهرمان شود .این اعتراف بزرگان فوتبال اسپانیا به بزرگی پپ در حالی است که در تاریخ فوتبال اسپانیا مربی تیم ملی اکثرا از باشگاه مادرید انتخاب شده .پپ اتحاد و دوستی را در تیم بوجود آورد که آنرا به سلاح برتر بلو گرانا بدل کرد میتوان ادعا کرد محبوبیت پپ در بین هواداران حتی از خیلی از ستاره های تیم هم بیشتر بود

پپ ، متشکریم

هزاران پلاکارد کوچک و بزرگ در دست تماشاگرانی بود که روی آن به زبانهای مختلف از پپ سپاس و قدردانی شده بود پپ در مدت چهار سال افتخاراتی را برای بارسا رقم زد که او را تبدیل به پرافتخار ترین مربی باشگاه کرده و شاید تا سالیان متمادی هم هیچ مربی دیگری نتواند افتخاراتش را تکرار کند.او یک بار دیگر نام بارسلونا را در جهان بلند آوازه نمود و چهره دیگری از وطن و مردمش را به جهانیان شناسند

پپ ، چه گوارای فوتبال

در میان تماشگران جوانکی روی تی شرت خود با الهام از عکس چه گوارا صورت پپ را روی آن قرار داده بود و به این ترتیب میخواست از پپ بعنوان چه گوارای فوتبال یاد کند .چه گوارا روشنفکر و انقلابی بزرگ آمریکای جنوبی و همشهری به لیسا و مسی بود.که الهام بخش میلیون ها آزادی خواه جهان در دهه ۵۰ و ۶۰ میلادی شده بود مردمی که با الهام از ال چه برای رسیدن به آزادی و انقلاب از جان خود مایه گذاشتند .چه گوارا که با دوست صمیمی خودش فیدل کاسترو انقلاب کوبا را طراحی ، پایه گذاری و به ثمر نشاند بعد ها در درگیری با ارتش بولیوی کشته شد فیدل اکنون در جزیره تنهایی اش در حال سپری کردن آخرین روزهای عمرش است و یادآوری این نکته که همیشه انقلابیون و انقلاب ها خوشبختی نمی آورند شاید حالا انقلاب تیکی تاکایی پپ الهام بخش مربیان جوانی برای آینده فوتبال جهان شده و فصل تازه ایی را در دنیای فوتبال رقم زند اما سوال اینجاست پپ یک مصلح بود یا یک انقلابی ؟

پپ مصلح یا انقلابی ؟

پپ از یک طرف مصلح بود وی حرکت تدریجی توتال فوتبال هلندی را که بر بنیان های فکری رینوس میشل و بعدها یوهان کرویف شکل گرفته بود را با رنگ و لعاب کاتالانی و اسپانیایی در لاماسیا امتزاج کرد و بعد از مدت چهار دهه به بلوغ و بالندگی خود رساند از جهت دیگر پپ یک انقلابی بود که از دل همین لاماسیا تیکی تاکایی را بیرون آورد که بیشتر سحر بود و جادو .چشمها را خیره کرد و نواخت. دل ها برد و دلبری کرد افسونی بود که قصه هایش همچننان ناتمام باقی مانده

فلسفه فوتبال پپ
    فلسفه فوتبال پپ بر توتال فوتبال هلندی و تیکی تاکای کاتالانی استوار است .پپ معتقد است که به فوتبال باید ورای یک مسابقه و نتیجه نگاه کرد .فوتبال یکی از لذت های بشری است که باید ورای نتیجه از ان لذت برد و این لذت را در میدان مسابقه با تماشاچیان و میلیون ها بیننده تقسیم کرد .در بعدد فنی پپ اعتقاد دارد با تیکی تاکا و مالکیت توپ باید تیم مقابل را از نظر بدنی و ذهنی خسته کرد و تمرکز را از حریف گرفت و در موقع مناسب ضربه را وارد کرد .در زمان از دست دادن توپ هم باید در کمترین زمان ممکن بسرعت در یک سوم میانی یا دفاعی حریف با پرس چند جانبه آنرا بازیابی کرد از همین رو آنتی بارسا هایی که الگوریتم غلبه بر بارسا را نوشته اند بیش از هر چیز بر این نکته تاکید دارند در مقابل بارسا باید از نظر ذهنی کاملا آماده باشید و خسته نشوید و در طول زمان بازی کاملا آرامش خود را حفظ کنید .بی جهت بدنبال توپ ندوید ولی وقتی آنرا بدست آوردید از آن استفاده کاملا بهینه برید .شاید با همین رموز بود که چلسی و رئال در مدت چهار روز توانستند آبی اناری ها را از دو جام دور کنند

پپ ، گاد فادر بارسا

بنر دیگری که در ورزشگاه خود نمایی میکرد روی آن نوشته شده بود پپ پدر خوانده .این که پپ را پدر خوانده بارسا بدانیم شاید کمی زود باشد اما میتوان گفت سایه پپ تا سالهای متمادی روی سر بارسا خواهد ماند سایه او نه تنها روی مربیان بعدی که حتی روی مجموعه مدیریت و عملکرد مدیران هم تاثیر گذار خواهد بود .از این رو شاید بتوان پیش بینی کرد که پپ در تیم دیگری مربیگری نخواهد کرد .او عضوی از مجموعه بارسا باقی خواهد ماند چه بعنوان مربی چه مدیر

پپ ، سردار بی شکست خاک دشمن

پپ در صحبت هایی که دیشب داشت به کنایه اشاره کرد که هرگز نباخته است .او یگانه مربی تاریخ بارسا است که در مدت چهار سال مربی گری اش هرگز در خاک دشمن (برنابئو ) طعم شکست را نچشید و حسرت شادی پیروزی را بر دل مادریسیموها گذاشت چند روز پیش مصادف بود با شروع طلایی او با برد شش دو در سانتیاگو برنابئو .شاید از رفتن او بیش از همه مادریدی ها خوشحال شده باشند

کیکی با پنجاه شمع ، اشک هایم را نبین

مسی دیشب با آن ریش و سبیل کم و بیش چه گوارایی اش حال و هوای دیگری داشت وقتی گل پنجاهم را زد برخلاف همیشه دوان دوان دوید تا مربی اش را در آغوش بگیرد .تشکری از او داشته باشد برای این چهار سال بیاد ماندنی ضمن اینکه هدیه ایی هم به او داده باشد.هدیه و رکوردی که شاید تا سالهای سال دست نیافتنی باشد .پپ بعد از در آغوش گرفتن مسی به شیشه آب پناه برد .بغضی که فرو میرفت و چشمانی که تاب نمی آوردند

بارسا بعد از پپ

میگویند بعد از پپ پایان دوران طلایی بارسا است .میگویند اگر لاپورتا نرفته بود پپ ادامه میداد اما چه کسی گفته پپ از بارسا رفته.پپ مانند زمان خودش چه بسا با وسواس بیشتر بازیهای تیم را دنبال خواهد کرد.هفته ایی چند بار با تیتو در یکی از کافه های شهر قهوه خواهد نوشید و راجع به تیم صحبت خواهند کرد .اگر فکر بارسا خواب را در نیمه های شب از چشمانش برباید ، تلفن تیتو زنگ خواهد خورد.عشق درمانی ندارد

تیتو می اید

منتظر تیتو با کت و شلوار آرمانی در کنار خط باشید .میگویند قرار است پپ دوم شود .مدیران تیم با انتخاب نسبتا غیر منتظره او نشان دادند میخواهند به سنت لاماسیایی و فرهنگ بومی خود وفادار بمانند آنها حتی در یارگیری ترجیها بازیکنان بومی و اسپانیایی را در اولویت قرار داده اند و این چیزی است که آنها را از مادریدی ها جدا میکند اما تیتو در کنار ادامه راه گواردیلا چه تغییرات و رفرمی را در پیش خواهد گرفت آیا بدنبال یک سنتر فوروارد بلند قد است تا در ان مترهای آخر کمی توپ را به هوا ببرد ؟ یا دنبال بالا بردن سرعت تیم در جناحین ؟ باید منتظر ماند و دید اما در هر صورت با بودن مسی آنها در اسپانیا و اروپا همچنان یک مدعی باقی خواهند ماند کمی بیشتر یا کمی کمتر

نمای آخر ، تونل به افتخار پپ

بعد از حرفهای پپ ، بازیکنان به رسم جشن های پس از قهرمانی او را به هوا پرتاب کردند و دست آخر در زمان رفتنش به رختکن به پاس احترام و زحماتش مانند قهرمانان ، تونلی را در دو طرف او بستند پپ با همان پاهای پرانتزی اش رفت و رفت و رفت تا گم شد در همان نیمه شب غم انگیز دیشب .گفته بود خسته است و میخواهد ضمن استراحت به کارهای مهمتری نسبت به فوتبال بپردازد اما خوب میداند برای او و خیلی های دیگر مهمترین چیز این زندگی و دنیا فوتبال است که اگر همین فوتبال نبود تمام دنیا به ذره ایی نمی ارزید .چهار روز که استراحت کند و کمی سر فرم آید باز دلتنگی هایش برای بارسا و بچه ها شروع میشود حالا خیلی سخت است که صبح بیدار شود و بداند قرار نیست سر تمرین برود قرار نیست مسی و چابی و اینستا را از نزدیک ببیند و کمی سر به سر پویول و پیکه بگذارد و پدرو را در آغوش بگیرد و قرار نیست........پپ میدانی دنیا خیلی سخت میشود خیلی سخت

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لاپورتا: روسای بارسا از جدایی پپ خوشحالند؛گواردیولا توانایی این را دارد که رئیس بارسا شود

رئیس سابق باشگاه بارسلونا بار دیگر به صحبت پرداخت و این بار نظرش را درمورد خداحافظی پپ گواردیولا مطرح کرد

ایت گل- خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی درمورد خداحافظی پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا از نیمکت این تیم گفته است. لاپورتا در گفتگو با رادیو کاتالونیا دراین باره گفت:« الان اعضای کادر مدیریتی باشگاه از اینکه گواردیولا در حال رفتن است خوشحال می شوند؛ چون آنها عقده این را دارند که هر چه ما ساخته بودیم را خراب کنند و پپ هم عضوی از پروژه بارسلونا در دوران مدیریت من بود.»

لاپورتا ادامه داد:« مربی بارسلونا سمئولیتهایی را در دست داشت که برخی از آنها به او مربوط نمی شد و همین موضوع خستگی بزرگی را در او ایجاد کرد که در نهایت چنین تصمیمی را بگیرد که همه ما از آن مطلعیم.»

رئیس سابق بارسلونا درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که کادر مدیریتی باشگاه بارسلونا که زیر نظر ساندرو روسل مدیریت می شود، درحال تبدیل بارسلونا به یک باشگاه معمولی هستند و این باشعار تیم کاتالان که «بیشتر و بزرگتر از یک باشگاه » است، در تناقض است.

لاپورتا به فرضیه بازگشت پپ به بارسا ایمان دارد و شکی ندارد که گواردیولا می تواند در سمت باشگاه کاتالان هم موفق باشد:« فکر می کنم که پپ توانایی لازم برای مبدل شدن به رئیس باشگاه بارسلونا، در هرزمانی که دلش می خواهد را دارد.»

او درمورد جانشینی تیتو ویلانووا به جای گواردیولا گفت:« مبدل شدن به مربی اصلی تیم به توانایی هایی نیاز دارد که امیدوارم که تیتو آنها را داشته باشد.»

لاپورتا قبل از خداحافظی گفت:«دوست دارم به پپ بگویم که تاریخ زیبایی را خلق کرده و هیچ وقت تنها نخواهد بود.»
    Last edited by pcforlife; 06-05-2012 at 13:19. دليل: مرج

2. 9 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

گواردیولا: مسی به من کمک کرد تا بهتر شوم؛هیچ وقت مرا از دست نخواهید داد

مربی بارسلونا در جریان مراسم خداحافظی اش مملو ازاحساسات بود

سایت گل- در جریان مراسم خداحافظی پپ گواردیولا در نوکمپ بود که او میکروفن را در دست گرفت. پپ درمرکز میدان ایستاده بود و صحبتهایش را این طور آغاز کرد.:« من هم به اندازه شما خوش شانس بودم ولی اندکی نزدیک تر به این بازیکنان فوق العاده، نسبت به شما بودم. نمی دانیم که چه لطف و محبتی را به همراه دارم.»

پپ ادامه داد:« از همه شما متشکرم. از فاصله خیلی نزدیکی احساس شما را درک کردم. بدانید که دلم برایتان خیلی تنگ می شود.کسی که بیش از بقیه چیزی را از دست می دهد، من هستم. ولی تیم را بهترین شرایط در دستان شما می گذارم. امیدوارم که عمر این بارسونا طولانی باشد. آرزوی موفقیت می کنم و به زودی همدیگر را خواهیم دید. شما هیچ وقت من را از دست نخواهید داد.»

پپ گواردیولا بعد از برد 0-4 مقابل اسپانیول در کنفرانس خبری گفت:« زمانی که می بینی که ورزشگاه تا ردیف آخر پر است، تنها کاری که می توانی بکنی، این است که مملو از رضایت و شادی باشی. من واقعا راضی و خوشحالم و به خاطر محبت هایی که در طول این مدت داشتید از شما تشکر می کنم.»

گواردیولا همچنین به تمجید از شاگردانش پرداخت و گفت:« من همیشه به این بازیکنان نزدیک خواهم بود. در طول این 4 سال و از ابتدا تا انتها هم همین طور بوده.اصلا آسان نیست که تیمی این چنینی را رها کنی. همه به من کمک کردند تا مربی بهتری باشم. مسی هم به من کمک کرد تا مبدل به مربی بهتری شوم. من عشق و علاقه زیادی را دریافت کردم.این بازیکنان می دانند که من آنها را خیلی دوست دارم.»

گواردیولا درمورددرخشش مسی دردیدار شنبه شب و جشن گرفتن گل چهارم بازی با پپ گفت:«به خاطر این جزئیات بسیار خوشحالم.خوشحالم که عضوی از این باشگاه بوده ام. مسی خیلی حرف نمی زند. تنها کاری که انجام می دهد، گل می زند، از او متشکرم.»

مسی و ثبت رکورد بیشترین گل در طول یک فصل رقابتهای اروپایی

سایت گل- لیونل مسی، اکنون رکوردبه ثمر رساندن بیشترین تعداد گلها در طول یک فصل از رقابتهای اروپایی را به نام خود ثبت کرده است.

او در جریان دیدار شنبه شب، هر 4 گل بارسلونا را وارد دروازه اسپانیول کرد تا بارسا با نتیجه 0-4 به پیروزی برسد و بدین ترتیب رکورد 47 گلی که دودو جرجسکو، در فصل 7-1976برای دینامو بخارست به ثمر رسانده بود را پشت سرگذاشت.

مسی دررقابتهای این فصل لالیگا، 50 گل برای بارسلونا زده است و هنوز یک بازی دیگر از رقابتهای لالیگا و دیدار فینال جام حذفی اسپانیا را نیز برای افزایش تعداد گلهایش در طول یک فصل پیش رو دارد.

البته این تنها یکی از رکوردهایی است که مسی در طول این فصل به نام خود ثبت کرد و از سایر رکوردهای او می توان به ثبت 5 گل در دیدار با بایرلورکوزن اشاره کرد که بدین ترتیب اولین بازیکنی لقب گرفت که در یک دیدار لیگ قهرمانان اروپا به 5 گل دست یافته

او به علاوه در طول این فصل عنوان برترین گلزن تاریخ باشگاه کاتالان و بهترین گلزن در طول یک فصل از رقابتهای اسپانیا را نیز مال خود کرد و هت تریک هفته گذشته اش در بازی با مالاگا باعث شد تا او از رکورد 67 گل گرد مولر عبور کند.

منبع:

4. 9 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

روسل: گواردیولا هر وقت و هرطوری که بخواهد، می تواند بازگردد

رئیس باشگاه کاتالان بعد از مراسم بزرگداشت گواردیولا در نوکمپ درمورد این مربی بزرگ صحبت کرد

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا هرزمان و هرطوری که بخواهد می تواند به باشگاه کاتالان بازگردد.

روسل در صحبتهایی به کانال پروس گفت:« پپ گواردیولا هر زمان و هرطوری که بخواهد به باشگاه کاتالان بازخواهد گشت. اشکهای من درون ریز است. هواداران در نوکمپ شنبه شب فریاد زدند که پپ را دوست دارند و درهای این باشگاه همیشه به روی او باز خواهد بود. پپ هروقت و هرطوری که دوست دارد به اینجا بازخواهد گشت. من واقعا احساس غرور می کنم که دراین لحظات، رئیس باشگاه هستم.»

روسل ادامه داد:« پپ بازخواهد گشت؛ چون او شخصیتی است که تمام آنچه که در تاریخ باشگاه تصور می شد را مبدل به واقعیت ساخت. » رئیس باشگاه کاتالان همچنین از روی کار آمدن تیتو ویلانووا و اطمینان به کار او گفت:« ایده و هدف ما امتداد این مسیر بود. این فلسفه بارسلوناست که مربیانش را نیز در داخل خانه رشد و پرورش دهد. بازیکنان ما محصول همین جا هستند؛همین جا رشد می کنند و مربیانمان هم همین طور.»

روسل در ادامه ترجیح داد تا درمورد صحبتهای لاپورتا که گفته بود که کادرمدیریتی کنونی بارسلونا در طول یک سال و نیم همه چیزرا خراب کرده، حرف نزند و گفت:« اگر بخواهم درمورد کسی که گواردیولا نیست حرف بزنم، صحبت از فرد دیگری خواهد بود.من فقط می خواهم راجع به پپ حرف بزنم. درک می کنم که او خسته است و انرژی اش تمام شده و این تصمیم شخصی اوست و باید به آن احترام گذاشت ولی برای ما، او از میانمان نرفتته است. من در حال حاضر سه جام کسب کرده ایم: سوپرکاپ اسپانیا،سوپرکاپ اروپا و جام باشگاه های جهان و در مسیر کسب یک جام دیگر( جام حذفی اسپانیا) نیز هستیم و درصورتی که این اتفاق بیفتد، بارسلونا مبدل به پرافتخارترین باشگاه کل اروپا خواهد شد که اصلا بد نیست.»

6. 8 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

صحبت های پپ پس از بازی

وقتی میبینید که استادیوم کاملا پر است، تنها کاری که می توانید بکنید احساس رضایت است. من خیلی خوشحالم و از حمایت شما در این مدت بسیار ممنونم. ارتباط من با باشگاه همیشه ادامه خواهد داشت.
    من همیشه از این بازیکنان ممنون خواهم بود. از تک تک بازیکنانی که در این 4 سال داشتم. داشتن چنین تیمی ساده نیست. همه آنها به من کمک کردند که مربی بهتری باشم. مسی به من کمک کرد که بهتر باشم. من عشق زیادی را از آنها دریافت کردم.
    شادی بازیکنان تیم بعد از گل چهارم مرا بسیار خوشحال کرد. از تمام بازیکنان ممنونم. مسی حرف زیادی نمیزند. کاری که او انجام میدهد گلزنی است. من در آن صحنه از او تشکر کردم.

ثبت رکوردی دیگر به نام مرد رکوردها

لیونل مسی با زدن 4 گل در بازی دیشب اولین بازیکن تاریخ لالیگا شد که در یک فصل 8 بار هت تریک کرده است.

گوارديولا پس از پايان بازي با اسپانيول خطاب به هواداران بارسا اظهار داشت:

بهترين هديه زندگي ام حضور 4 ساله ميان شما هواداران و بازيکنان فوق‌العاده بارسا بود

راسل هم گفت:

گوارديولا با افتخار رفت و روزي با سربلندي برمي‌گردد.

این کلیپی هست که زمان مراسم ، توی بیلبورد ورزشگاه پخش شد

کل مراسم رو روی uplod.ir هم آپلود کردم . در 2 بخش

منبع : سايت رسمي باشگاه

8. 14 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من که نمیتونم بارسا رو بدون پپ تصور کنم : ( ....

10. 2 کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 6 می 2012

" شما مرا از دست نخواهید داد "

خداحافظی احساسی گواردیولا در کمپ نو

" بدانید که دلم برای شما تنگ خواهد شد ، و من بیشتر از شماها چیزهایی را از دست می دهم ، اما من شما را به دست های مطمئنی می سپارم "

بارسا 4- 0 اسپانیول

مسی گل چهارم خود را به او هدیه داد ... و یک کفش طلا

او در لیگ 50 گله شد و کریستیانو را با اختلاف 5 گل جا گذاشت

---------- پست اضافه شده در 10:02 PM ---------- زمان پست قبلی در 09:38 PM ----------

ترجمه ی تیترهای روزانه ی الموندو در 6 می 2012

فراموش نشدنی

بارسا 4 – 0 اسپانیول

پپ ادای احترامی فوق العاده را از کمپ نو پذیرا بود و خداحافظی او شامل " متشکرم و دوباره می بینمتان " بود

مسی در جشنی همراه با یک پوکر از گل و رکوردهای بیشتر به صدر رفت : 50 گل در لیگ و در مجموع 72 گل !

12. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

پیغام هواداران بارسا برای گواردیولا: شنبه مسی رکوردها را شکست و پپ،قلبها را

هواداران بارسا از خداحافظی پپ می گویند

سایت گل- در توئیتر صفحه ای تحت عنوان «مرسی پپ» تشکیل شده بود که در پایان دیدار شنبه شب بارسلونا مقابل اسپانیول، از سرتاسر دنیا ، پیغام های تشکری را برای مربی تیم کاتالان گردآوری کرد. البته این پیغامها از چند روز پیش اعلام می شد و جالب اینجا بود که پپ از کشورهایی مثل اندونزی، پاکستان، نیجریه، اکوادور، مراکش، الجزایر، امارات، مکزیک و شیلی هم پیغام تشکر داشت و این تنها بازیکنان بارسلونا نبودند که از مربی جوانشان قدردانی و تشکر کردند؛ چرا که هواداران بارسا هم در صفحات اجتماعی برای مربی توانا و بزرگشان سنگ تمام گذاشتند:

*بورخا کوکه: توپ جمع کن، بازیکن تیم پایه ای، بازیکن تیم اصلی، کاپیتان و مربی! یک افسانه جاودانه: پپ گواردیولا. مرسی پپ

* پدرو سالیناس: مرسی پپ برای اولین و تنها قهرمانی سه گانه کسب شده توسط یک تیم اسپانیایی تا به امروز: قهرمانی در لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و کوپا دل ری در یک فصل

* ال بارریه رو:نوکمپ تو را دوست دارد و فوتبال عاشق توست. مرسی پپ

*آدا گررا: چطور بگوئیم خداحافظ؟ تا دیداری دوباره بهتر است..مرسی پپ

*کامی لیه وانو رینا: تو به عنوان بزرگترین مربی ممکن از در باشگاه خارج شدی؛ به عنوان یک ابی اناری دیگر به باشگاه آمدی و مبدل به بهترین مربی شدی

*گییرمو شوتز: شنبه در نوکمپ، مسی تمام رکوردها را شکست و گواردیولا تمام قلب ها را

*کارمن: هنوز اشکهایم بند نیامده. به من می گویند اغراق می کنم و مضحکم .هرچه می خواهند بگویند، ولی به همین خاطر مرا یک ابی اناری می نامند

*کوکو ام وی : یک مراسم خداحافظی بزرگ برای یک مرد بزرگ

*آنا ایسابل مونترو: مرسی پپ برای آنکه بارسای ما را به اندازه خودت بزرگ کردی

مسی،رکورددار جهانی گلهای رسمی در طول یک فصل

مسی همچنان می تازد

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا در حال ثبت نامش در تاریخ دنیای فوتبال است . ستاره 24 ساله بارسلونا شنبه شب و در داربی کاتالونیا هر 4 گل بارسا را به ثمر رساند تا رکورد جهانی گلهای رسمی در طول یک فصل را به نام خود ثبت کند. این رکورد تا پیش از این در اختیار آرشی استارک بود که در سال 1925 رقم خورده بود و اکنون مسی با رساندن تعداد گلهایش در طول یک فصل، به عدد 72 این رکورد را به نام خودش ثبت کرد.

50 گل ازاین 72 گل در رقابتهای لالیگا از راه رسیده و 14 گل نیز در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رسیده. 2 گل در جام حذفی، 3 گل در سوپرکاپ اسپانیا، 1 گل درسوپرکاپ اروپا و دو گل در چام باشگاه های جهان، رکوردی باورنکردنی را به نام لیونل مسی ثبت کرده است.

ستاره شماره 10 بارسلونا اکنون در یک قدمی مال خود کردن عنوان پی چی چی و کفش طلا نیز هست؛ چرا که با این 4 گل، تعداد گلهایش در رقابتهای این فصل لالیگا را به عدد50 رساند.

اکنون به نظر می رسد که مسی در دوئل رو در رو با کریستیانو رونالدو برای کسب عنوان پی چی چی ،فاصله زیادی با ستاره پرتغالی گرفته. 4 گلی که او وارد دروازه اسپانیول نمود، نام مسی را با 50 گل در صدر جدول گلزنان قرار داد و شانس او برای کسب این عنوان در روز یکشنبه هفته آینده و دردیدار با بتیس را بیشتر کرد.

این ستاره آرژانتینی در طول دوران حضورش در باشگاه بارسلونا، در مجموع 252گل به ثمر رسانده، 17 هت تریک کرده و 4 بار هم 4 گل در طول یک بازی وارد دروازه حریفان نموده. او چهارمین گلی که شنبه شب وارد دروازه اسپانیول نمود را در آغوش گواردیولا جشن گرفت .

این درحالی بود که کریستیانو رونالدو، رقیب کار کشته مسی در رقابتهای لالیگا در دیدار شنبه شب تیمش مقابل گرانادا در ورزشگاه لوس کارمنس، از روی نقطه پنالتی توانست گلزنی کند.او در حالی گام به هفته نهایی رقابتهای لالیگا می گذارد که در رقابتهای این فصل لالیگا، 45 گل به ثمر رسانده و شاید رکورد 41 گل فصل قبلش را بهبود داده باشد، ولی بعید است که بتواند با به ثمر رساندن 5 گل، خود را به رکورد این هفته مسی نزدیک کند.

منبع:
    goal.com/iran

14. 7 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا: «ترک کردن این بازیکنان آسان نیست»

مربی گفت تک تک این بازیکنان که در بارسلونا مربی آنها بوده است، به او کمک کرده اند تا مربی بهتری باشد. او گفت: «من همیشه یاد آنها را در خاطرم خواهم داشت». گواردیولا همچنین اشاره کرد پیوندی که با بارسلونا داشته است «برای همیشه ماندگار خواهد بود».

جوزپ گواردیولا این شنبه بعد از آخرین مسابقه به عنوان مربی بارسلونا در نیوکمپ، یک خداحافظی مملو از احساسات داشت. او بعد از گفتن اینکه «بسیار راضی و سپاسگذار» است، به اهمیت کار به خاطر «مردمی که در باشگاه بوده اند» اشاره کرد. گواردیولا گفت: «این پیوندی است که برای همیشه می ماند»، درست قبل از اینکه از مردم «به خاطر همه چیز» تشکر کند.

او گفت: «هنگامی که استادیوم مملو از تماشاچی است، تنها چیزی که می توانید انجام دهید این است که راضی باشید. من بسیار راضی و سپاسگذارم از رفتاری که در تمام این مدت با من شده است؛ این پیوندی بین من و باشگاه است که برای همیشه ماندگار خواهد بود». مربی بارسلونا همچنین بازیکنانش را ستایش کرد: «ترک کردن این بازیکنان و این تیم آسان نیست. من همیشه یاد آنها را تا ابد در خاطرم خواهم داشت. همه بازیکنان به من کمک کرده اند تا مربی بهتری باشم و این چیزی است که من با خود خواهم برد. من عشق بسیاری دریافت کرده ام و آنها می دانند که من آنها را بسیار دوست دارم».

اهمیت سیستم جوانان

او همچنین درباره جوانان در سیستم جوانان بارسا صحبت کرد که در طی این فصل تیم را تقویت کردند: «آنها به ما بسیار کمک کرده اند. هیچوقت آسان نبود، اما همه آنها به خوبی از پس وظیفه شان برآمدند. ما گلهای بسیاری در این فصل به ثمر رساندیم و گل کمی دریافت کردیم. کاملا مشخص است که آنها وظیفه شان را به خوبی انجام داده اند».

گواردیولا در جواب به این سوال که آیا فکر می کرد مسی در بازی امشب 4 گل به ثمر رساند و گلهای زده خود را به 50 عدد در لالیگا برساند، با لبخندی پاسخ داد: «لئو در همه فصل ها مورد توجه همه بوده است؛ من نمی توانم حسودی کنم . از او انتظار می رود این کار را در فصل های بعدی نیز انجام دهد. من تمام سعی خودم را تا جایی که می توانستم برای کمک به او کرده ام و او به من کمک کرده است بهتر شوم و یک مربی شناخته شده باشم».

یک جشن عاطفی

مرد آرژانتینی تصمیم گرفت چهارمین گل خود را با در آغوش کشیدن گواردیولا جشن بگیرد، حرکتی که به وسیله همه بازیکنان تکرار شد. مربی گفت که او «خیلی از این حرکت لذت برده است» و اینکه او «بسیار خوشحال است که بخشی از این باشگاه می باشد». او اضافه کرد: «من از حرکت مسی بسیار سپاسگذارم. از بازیکنان در تمام این مدت عشق بسیاری دریافت کرده ام. ما همه متحد بودیم؛ من آنها را بسیار دوست دارم و این چیزی است که من به جا گذاشتم».

«به زندگی اجازه دهیم راه خود را پیدا کند»

گواردیولا کاملا واضح به این سوال که آیا او به بارسلونا برمی گردد جواب داد: «من هنوز نرفته ام و شما از من می پرسید کی برخواهم گشت. بیایید به زندگی اجازه دهیم خودش مسیر را طی کند و من مسیر خودم را خواهم رفت. من در این لحظه به هیچ چیزی فکر نمی کنم. من می خواهم که کاملا استراحت کنم و دوباره میل به مربی گری را بدست آورم».

دنی؛ تولدت مبارک!

مدافع برزیلی، مرد شماره یک جناح راست بارسا، دنیل آلوز داسیلوا، امروز تولد 29 سالگی اش را در کنار هم تیم هایش جشن خواهد گرفت. او 6 می 1983 در خوازیرو- ایالت باهما برزیل- متولد شد.

در سنین نوجوانی به دنبال تقدیر پرافتخار خود رفت و به باهیا اسپورت پیوست. در آن باشگاه روز به روز مهارت هایش را ارتقا می بخشید تا اینکه در 18 سالگی به تیم اصلی باشگاه پیوست و زیر نظر اواریستو دی ماکدا- بازیکن اسبق بارسا- فوتبال حرفه ای را آموخت. تاثیر بازی او بر تیم از همان اولین بازی مشخص بود؛ او با گرفتن یک پنالتی و ثبت یک پاس گل به نام خود، باعث شد هواداران فریاد(Ah,Ah,Ah, Daniel Titular) سر دهند.

قهرمانی باهیا در لیگ و دو قهرمانی پیاپی در نورز ایست، نام او را در جمع بازیکنان زیر 20 سال برزیل قرار داد. در همین زمان، سویا او را به طور قرضی به اسپانیا آورد و بلافاصله، پس از اندک زمانی به بازیکن ثابت تیمش بدل شد.

بازی های چشمگیرش در سویا و کسب 5 جام در طول 6 سال، از او کارنامه قابل قبولی ساخت. با شرکت داشتن در میادین مختلف، به یک گوش راست حرفه ای تبدیل شد و به اندازه کافی تجربه اندوزی کرد تا بتواند تابستان 2008 به بارسا بپیوندد و سالی رویایی را تجربه کند. مهره کلیدی بارسا، در قهرمانی «سه جام» نقش به سزایی را ایفا کرد. علاوه بر بازی سازی، شوت های محکم و قدرتمند او که گاها راهی به دروازه حریفان می یابند، گلهای خاطره انگیزی را ثبت می کنند.

اگرچه آلوز به عنوان گرانترین مدافع تاریخ شناخته می شود، اما هم چنان در تیم ملی زیر سایه مایکون قرار دارد و در صورت حضور او، آلوز انتخاب دوم سرمربی اش خواهد بود. با این حال، تابستان 2007، نقش غیر قابل انکاری در قهرمانی برزیل در کوپا امریکا داشت و سال بعد نیز جام کنفدراسیون ها را بالای سر برد.

ساندرو راسل: «پپ با افتخار رفت»

رئیس باشگاه از چگونگی خداحافظی نیوکمپ با گواردیولا بسیار راضی است: «نیوکمپ برای گواردیولا فریاد می کشید. پپ ما تو را دوست داریم. ما چیز دیگری نمی توانیم بگوییم». او گفت: «ما جایی هستیم که بارسا آموخته است که پیروز شود و ببازد، ما از قهرمانان خود تجلیل می کنیم».

ساندرو راسل از چگونگی خداحافظی نیوکمپ با گواردیولا بسیار راضی بود: «نیوکمپ برای گواردیولا فریاد می کشید. پپ ما تو را دوست داریم. ما چیز دیگری نمی توانیم بگوییم. بسیار شگفت انگیز بود».

قبلا، راسل در مورد عوض شدن عقیده هوادارن بارسا و اعضا گفته بود: «ما در دورانی هستیم که بارسا پیروزی و باخت را آموخته است، جایی که ما از قهرمانان خود تجلیل می کنیم». او اضافه کرد: «این مهم است که قهرمانان ما می توانند با افتخار باشگاه را ترک کنند. ما، به عنوان یک باشگاه و همچنین طرفدارانمان، به کمال رسیده ایم».

«او با افتخار بازخواهد گشت»

هنگامی که گواردیولا در زمین نیوکمپ بعد از مسابقه صحبت می کرد، با گفتن این جمله که «شما را به زودی ملاقات خواهم کرد» به بازگشت احتمالی خود به صورت جزئی اشاره کرد. راسل گفت: «این خبر خوبی است. همه پپ را دوست دارند و ما می خواهیم که او برگردد». او اضافه کرد: «او با افتخار ما را ترک می کند و هر زمان که بخواهد، باافتخار بازخواهد گشت. در این لحظه، من به اینکه رئیس اف سی بارسلونا هستم افتخار می کنم».

بعد از گذشتن دو سال از رهبری بارسا، راسل توضیح داد که موفقیت های گواردیولا مانند هر موفقیت دیگری بر اساس کار زیاد پایه گذاری شده است: «من این تصویر را همواره در ذهن دارم؛ پس از یک بازی خارج از خانه، زمانی که از هواپیما پیاده شد، کار خود را با جدیت آغاز کرد. او هیچوقت متوقف نمی شود. ستودنی است. من بسیار شگفت زده هستم. موفقیت شانسی بدست نمی آید، بلکه با کار سخت محقق می شود. ما او را از دست دادیم، اما من مطمئن هستم که او یکبار دیگر به تیم ما می پیوندد».

تیتو ویلانوا، مربی جدید

رئیس باشگاه همچنین درباره تصمیمی که تیتو را به عنوان جانشین گواردیولا در فصل بعد معرفی کرد صحبت کرد: «باشگاه به کمال رسیده است. تصمیمات با خردمندی و دانش گرفته می شوند. این داستان به خوبی ادامه خواهد داشت». او اضافه کرد: «این فلسفه بارسا است؛ رشد دادن بازیکنان و مربیان و به کمال رساندن آنها».

بارسلونا 4-0 اسپانیول: وداع باشکوه

آبی و اناری پوشان با شکست اسپانیول در نیوکمپ و به لطف چهار گل لیونل مسی خداحافظی باشکوهی برای پپ گواردیولا در آخرین حضورش در ورزشگاه خانگی شان رقم زدند.

اگر چه دو تیم نیازی به امتیازهای این بازی نداشتند، ولی آخرین حضور گواردیولا در نیوکمپ، 89044 هوادار را به این استادیوم کشانده بود. چهار گل مسی در آخرین وداع گوادریولا با نیوکمپ، شب خاطره انگیز و باشکوهی را برای هواداران مشتاق و مربی محبوب کاتالانها رقم زد.

مسی آغازگر جشن ها بود

بازی منظم و ساختار یافته اسپانیول در دقایق ابتدایی مسابقه، ریتم بازی آبی و اناری پوشان را تحت تاثیر قرار داده بود و باعث شده بود بارسا مالکیت همیشگی توپ و میدان را نداشته باشد. این روند در 25 دقیقه ابتدایی بازی همچنان ادامه داشت تا اینکه مسی با یک ضربه آزاد دیدنی از فاصله چند متری محوطه جریمه، گل اول مسابقه را به ثمر رساند و یکبار دیگر نبوغ ستاره آرژانتینی بارسا بود که تفاوت دو تیم را رقم می زد. دو تیم نیازی به امتیازهای این بازی نداشتند اما دربی کاتالونیا همیشه حساسیت به خصوصی داشت و این موضوع از جنگندگی بازیکنان دو تیم کاملا مشهود بود.

اسپانیول کمتر به بازیسازی می پرداخت چرا که تمام تلاش خود را برای متوقف کردن و تخریب بازی بارسا به کار گرفته بود. در مقابل بارسا موقعیت هایی برای گلزنی داشت، ولی با روندی که رقیب در پیش گرفته بود در واقع تمام بار هجومی تیم بر دوش لئو مسی بود. البته کریستین آلوارز در دقیقه 29 دو موقعیت پیاپی از کیتا و اینیستا را گرفت، اگر چه بارسا در این بازی حالت تهاجمی همیشگی خود در دوران مربیگری گواردیولا را نداشت.

مسی گل دوم را هم به ثمر رساند

با توجه به اینکه خط دفاعی بارسا را هیچ خطری تهدید نمی کرد، گواردیولا بعد از استراحت بین دو نیمه، با جابجایی پدرو و آدریانو در جناحین، به 3-4-3 تغییر سیستم داد تا عناصر هجومی اش فضای بیشتری برای حمله در اختیار داشته باشند و موقعیت های بیشتری بر روی دروازه حریف ایجاد کنند. در دقیقه 64 بازی بود که به خاطر حرکت هندبال گونه بازیکن اسپانیول در محوطه جریمه خودی و برای جلوگیری از حرکت هجومی مسی یک پنالتی برای بارسا گرفته شد که اعتراضات فراوان اسپانیول را در پی داشت. مسی این ضربه پنالتی را به گل تبدیل کرد.

متشکریم، لئو و پپ!

وقتی بارسا با نتیجه 0-2 جلو افتاد، اسپانیول مجبور شد حملات جدی تری ترتیب دهد، تا جایی که حتی ماسکرانو یک موقعیت مسلم گل آنها را از روی خط دروازه به بیرون کشید. پس از آن بود که لئو مسی با دو گل پیاپی خود تمام امیدهای آنها را نقش بر آب کرد؛ یکی ازگلهای او از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید و دیگری روی کار انفردای این بازیکن بود. لئو بعد از این گل به سمت مربی خود دوید و او را در آغوش کشید. نیوکمپ در آن لحظه غرق در احساس بود و ورود ژاوی به زمین لذت بیشتری برای تماشاگران به ارمغان آورد.

آخرین دقایق حضور گواردیولا در نیوکمپ لحظات بسیار شکوه مندی بود چرا که نیوکمپ درحال ادای احترام به مربی محبوبی بود که جامهای زیادی برای آنها به ارمغان آورده بود و او در حال وداع با تیمی بود که به آن عشق می ورزید. این مربی اهل کاتالان هنوز دو ماموریت دیگر برای بارسا در پیش روی دارد؛ یکی در زمین بنیتو ویلامارین در هفته آینده و دیگری فینال جام حذفی در ویسنته کالدرون.

پیغام هواداران بارسا برای گواردیولا: شنبه مسی رکوردها را شکست و پپ،قلبها را

در توئیتر صفحه ای تحت عنوان «مرسی پپ» تشکیل شده بود که در پایان دیدار شنبه شب بارسلونا مقابل اسپانیول، از سرتاسر دنیا ، پیغام های تشکری را برای مربی تیم کاتالان گردآوری کرد. البته این پیغامها از چند روز پیش اعلام می شد و جالب اینجا بود که پپ از کشورهایی مثل اندونزی، پاکستان، نیجریه، اکوادور، مراکش، الجزایر، امارات، مکزیک و شیلی هم پیغام تشکر داشت و این تنها بازیکنان بارسلونا نبودند که از مربی جوانشان قدردانی و تشکر کردند؛ چرا که هواداران بارسا هم در صفحات اجتماعی برای مربی توانا و بزرگشان سنگ تمام گذاشتند:

*بورخا کوکه: توپ جمع کن، بازیکن تیم پایه ای، بازیکن تیم اصلی، کاپیتان و مربی! یک افسانه جاودانه: پپ گواردیولا. مرسی پپ

* پدرو سالیناس: مرسی پپ برای اولین و تنها قهرمانی سه گانه کسب شده توسط یک تیم اسپانیایی تا به امروز: قهرمانی در لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و کوپا دل ری در یک فصل

* ال بارریه رو:نوکمپ تو را دوست دارد و فوتبال عاشق توست. مرسی پپ

*آدا گررا: چطور بگوئیم خداحافظ؟ تا دیداری دوباره بهتر است..مرسی پپ

*کامی لیه وانو رینا: تو به عنوان بزرگترین مربی ممکن از در باشگاه خارج شدی؛ به عنوان یک ابی اناری دیگر به باشگاه آمدی و مبدل به بهترین مربی شدی

*گییرمو شوتز: شنبه در نوکمپ، مسی تمام رکوردها را شکست و گواردیولا تمام قلب ها را

*کارمن: هنوز اشکهایم بند نیامده. به من می گویند اغراق می کنم و مضحکم .هرچه می خواهند بگویند، ولی به همین خاطر مرا یک ابی اناری می نامند

*کوکو ام وی : یک مراسم خداحافظی بزرگ برای یک مرد بزرگ

*آنا ایسابل مونترو: مرسی پپ برای آنکه بارسای ما را به اندازه خودت بزرگ کردی

مسی گرانترین بازیکن دنیا!!!

مسی یک فصل رویایی را پشت سر گذاشت, او با 24 سال سن خود را به دنیای فوتبال ثابت کرده کرده است, او اکنون یکی از بزرگان تاریخ فوتبال است, او در این فصل رکورد چند تن از بازیکنان بزرگ فوتبال را شکست: گرد مولر با 68 گل , ارچی استارک با 70 گل , سزار رودریگز با 235 گل و ...
    به نقل از ورلد ساکر اکنون مسی گرانترین ماهجم کنونی دنیای فوتبال است, این بازیکن بیشتر از 100 میلیون یورو ارزش دارد, البته این فقط یک رقم عادی برای او است, اما بیشتر از مالکان منچستر سیتی, یونایتد, چلسی, انژی قیمت این بازیکن را بالای 250 میلیون یورو دانسته اند.

اخـــــــــــــــبار کوتاه

* لیونل مسی با هت ریک دیشب برابر اسپانیول به اولین بازیکن تاریخ لالیگا لقب گرفت که 8 هت ریک در یک فصل داشته است.

* مسی اولین بازیکن تاریخ فوتبال است که در یک فصل 72 گل به ثمر می رساند.

* مسی اولین بازیکن تاریخ لالیگا است که دریک فصل 50 گل به ثمر رسانده است.

* گلهای مسی در لالیگا بیشتر از 13 تیم حاضر در رقابتهای لالیگا است.

* ادریانو: من دو سال دیگر با بارسا قرار داد دارم, احساس خوبی در این باشگاه دارم, اصلا به ترک باشگاه فکر نمی کنم, دوست دارم تا مدتها در بارسا بمانم.

* مسی در این فصل 77 گل به ثمر رسانده است (72 گل در بارسا و5 گل درتیم ملی ارژانتین) و رکورد 75 گل پله در فصل 1958 در باشگاه سانتوس را شکست.

* لیونل مسی در 14 بازی گذشته برای بارسلونا 27 گل به ثمر رسانده است.

* لیونل مسی وسزار(بازیکن سابق بارسا), از نظر تعداد هت ریک در لالیگا برابر شدن , هر دو 14 هت ریک.

* توئیتر هوددستون بازیکن تاتنهام: دیشب صحنه های بزرگی در نیوکمپ دیدم,مسی 4گل زد و از پپ تشکر کرد, همه چیز در اخرین بازی باشکوه بود.

* پیکه در توئیتر: 50 گل از مسی در لالیگا....واقعا دیوانه کنندست!!

* ماسجرانو: مسی یک انسان بزرگ است, او فراتر از فوتبال بازی می کند.

* اینیستا: یک پایان باشکوه در ورزشگاه خودمان داشتیم, ممنونیم مربی بزرگ.

* فابرگاس: افتخار میکنم که در این جشن وشب با شکوه حضور داشتم, هیچ کس قبل از پایان بازی ورزشگاه را ترک نکرد. ممنونیم پپ عزیز.

* توئیتر پینتو: پپ همیشه در قلب ما جای داری.

* الکسیس سانچس برای بازی های مقدماتی تیم شیلی در جام جهانی 2014 برزیل به تیم ملی دعوت شد,بازی های شیلی 9 و 2 ژوئن است.

* مسی , الکسیس سانچس و فابرگاس در این فصل 102 گل برای بارسلونا به ثمر رسانده اند و رکورد 99 گل مسی, اتوئو, هانری را فصل 2008-9 را شکستند.

* روسل: پپ هر وقت بخواهد می تواند به بارسا باز گردد.

عکس: اخرین حلقه شادی بازیکنان به همراه پپ در نیوکمپ.

بعد از پایان بازی.
    عکس یادگاری پپ به همراه تمام اعضای خانواده در نیوکمپ.

Happy Birthday
    ♥تـــــــــــــــولدت مبارک دنی♥
    دنی الوز امروز 29 ساله شد.
    یــکــی از بـــــهتـــریـــن هـــا.

آرزوی بهترین ها را برای دنی الوز عزیز داریم.

50 گل مسی در لالیگا از نگاه آمار و ارقام : ))

لیونل مسی تا کنون 20 بار برای بارسلونا هت تریک کرده است.
    او همچنین به همراه سزار رادریگز دیگر اسطوره باشگاه بارسلونا با 14 هت تریک بیشترین تعداد هت تریک در تاریخ لالیگا را داشته است.

پپ بزرگ میراث خود را به نیوکمپ سپرد...

"بعد از اخرین بازی پپ در نیوکمپ, پپ و خانواده او اخرین نفرات بودند که ورزشگاه را ترک کردند, پپ دل سیر نیوکمپ خلوت وساکت را تماشا کرد.

پدر خوانده بارسا, تیم و میراث خود را به نیوکمپ سپرد.
    پپ, فقط به نیوکمپ اعتماد کرد.

بعد از پایان بازی دیشب.
    پپ به همراه دخترش ولنتینا در نیوکمپ.

منبع : سايت رسمي باشگاه

16. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

خداحافظی بازیکنان بارسا با پپ- سسک: امتیاز حضور در کنار این مرد

بازیکنان بارسلونا با استفاده از شبکه های اجتماعی با مربی شان خداحافظی کردند

سایت گل- شنبه شب و درآخرین حضور پپ گواردیولا در نوکمپ به عنوان مربی این تیم، مراسم بزرگداشتی برای این مربی بزرگ برگزار شد. روزهای حضور پپ برروی نیمکت مربیگری بارسا انگشت شمار سات و درپایان این جشن، تعدادی از بازیکنان بارسا، بابهره گیری از صفحاتشان در شبکه های اجتماعی، به ویژه توئیتر، مجددا با گواردیولا خداحافظی کردند می توانید این پیغام ها را دراینجا مطالعه کنید:

سسک فابرگاس: امتیاز فوق العاده ای که داشتم این بود که امسال و به ویژه امروز در این ورزشگاه و درکنار این مرد باشم. برای همیشه مرسی پپ

آندرس اینیستا :خداحافظی بزرگ این فصل در ورزشگاه خودمان. مرسی استاد!

پدرو رودریگس: شبی مملو از احساسات در نوکمپ. مرسی پپ!

ساندرو روسل: تو را دوست داریم

ایساک کوئنکا: بردی فوق العاده، هدیه به پپ و هواداران

مارک بارترا :یک بازی بزرگ و جوی فوق العاده . از اینکه تا این حد نزدیک به این جو و این لحظات هستم، هیجان زده ام. جشن بزرگ داشتی تماشایی...مرسی پپ و زنده باد بارسا

18. 6 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

بازی خیریه گواردیولا؛ اولین حضور ویلانووا روی نیمکت بارسا

گواردیولا هفته گذشته اعلام کرد که در پایان فصل از بارسا جدا خواهد شد و باشگاه کاتالانی دستیار اول او را به عنوان سرمربی جدید معرفی کرد.

سایت گل- تیتو ویلانووا، سرمربی فصل آینده بارسا، اولین حضورش روی نیمکت این تیم را در دیدار خیریه پپ گواردیولا که اواخر همین ماه برگزار می شود، تجربه می کند.

گواردیولا هفته گذشته اعلام کرد که در پایان فصل از بارسا جدا خواهد شد و باشگاه کاتالانی دستیار اول او را به عنوان سرمربی جدید معرفی کرد.

آخرین حضور رسمی گواردیولا روی نیمکت بارسا، دیدار فینال کوپا دل ری مقابل بیلبائو خواهد بود.

در این دیدار خیریه، گواردیولا هدایت نیمی از تیم بارسا را برعهده خواهد داشت و هدایت تیم مقابل برعهده ویلانووا خواهد بود.

تاکسیه تریاس، شهردار بارسا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همه تیم های شهر ما مهم هستند اما بارسا مهم تر از بقیه است. آنها باعث توجه رسانه ها به این شهر شده اند و بازی کردن دو تیم از این باشگاه با دو مربی فوق العاده است. با تشکر از این باشگاه و دو مربی."

منبع:

20. 6 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •