اون عکسی که گذاشتم از یک سایت موسیقی بود ببخشید باید میگفتم.
البته یه مقدار تقصیر مخابراته یه مقدارم خوده سایت های شرینگ هم سرورشون ضعیفه واسه همین وی آی پی ها سرعتشون خیلی خوبه!!
در ضمن یه چیزی بتون بگم اون سایتی که گفم هزینه یک ماهش 6500 هست ولی ساختارش اینجوریه که هم زمان دو نفر نمی تونن یک اکانت باشن اما این به این معنی نیست که نمی تونن دو نفر همزمان با استفاده از لینکای یک اکنت دانلود کنن اثبات من برای این حرف اینست ۱-دوست من از اکنت من استفاده می کرد و هر شب دانلود میکرد!۲-با اینکه اکانت من تموم شده بود هنوز لینکایی که گرفته بودم را کامل دانلود کرده بودم!!!
پیشنهاد من اینه که هر ۳ یا ۴ نفر بیاین یکی از این اکنت هارو بگیرن خیل ارزون تر در میاد هم همه استفاده می کنن فقط نباید ضایع بازی در بیارین و یوزر پسو به همه بگین چون ادمین ها اگه استفاده از یک اکانت زیاد بشه می فهمن اینم اثبات سوم من برا گفته خودم است یعنی خوده ادمین ها هم اینو می دونن واسه همین گفتن اگه استفاده از یک اکانت زیاد بشه مسدود بشه لحن صحبتشون به کسایی که با نت های قدرت مند دانلود کینند بوده واسه این که این روش رو کسی یاد نگیره ولی در اصل منظورشون ما بودیم.من می خوام اکانت یک ماه بخرم هرکی می خواد به من پخ کنه ترجیها دوستان آشنا باشه چون اعتماد کردن تو نت سخته