با سلام
نمیدونم سوالمو جایه درستی مطرح میکنم یا نه من سه sony vaio cs36Gj دارم یه سال پیش خریدم تا حالا واسم خوب کار کرده ولی یه مدتیه فنش بد جور صدا میده، مخصوصا زمانیکه مدت زیادی باش کار میکنم
با سلام
نمیدونم سوالمو جایه درستی مطرح میکنم یا نه من سه sony vaio cs36Gj دارم یه سال پیش خریدم تا حالا واسم خوب کار کرده ولی یه مدتیه فنش بد جور صدا میده، مخصوصا زمانیکه مدت زیادی باش کار میکنم
سلام دوستان کسی میدونه حداکثر توان خروجی هدفون vaio f111 چه قدره؟
می خوام یه اسپیکر 60 وات بگیرم .می خوام ببینم می تونم از نهایت صدای اسپیکر
استفاده کنم.
دوست عزیز در مورد عکس من بلد نیستم چطور بزارم
در مورد ورژن اصلا درایوی نصب نمیشه و خود ویندوز 7 به صورت اتوماتیک میشناسه
کسی جواب سوالای منو نمیدونه ؟![]()
پس اگر اینطوره کارهای زیر رو بکن. اینم بهتون بگم با توجه به اینکه سخت افزار بکار رفته یعنی وب کم VID_174F&PID_1120&MI_00 است بنابراین مدل وب کم شما D-Max است. اینو بخاطر داشته باش یه زمانی به دردت میخوره. من چون حدس میزنم ویندوز 7 شما 64 بیتی باشه بنابراین درایو 64 بیتی رو براتون گذاشتم. اگر غیر از اینه و 32 بیتی استفاده میکنی. بگو تا 32 بیتی را هم بزارم.
1. فایل زیر رو دانلود کن و از Zip خارجش کن تا بصورت یک فولدر در بیاد و بتونی فایل های توشو ببینی.
2. وارد Device Manager شو و روی درایو وب کم کلیک راست کن و Update Drive رو بزن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. در صفحه ای که برات باز میشه Browse My Computer.... را کلیک کن.
4. روی Browse کلیک کن و مسیری فولدر Camera_D-MAX_WIN7_64_Z7312191 را پیدا کن و بهش بده.
بعدش Next رو بزن و صبر کن نصب بشه. اگر بعد از نصب ازت ریستارت نخواست خودت دستی ریستارت کن و نتیجه رو چک کن.
موفق باشی.
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
این فایل ها مال VC++2005 هستند. ممکنه برنامه ای نصب کرده باشید که به Visual Studio احتیاج داشته و اون برنامه هم چون نسخه ی قدیمی بوده بنابراین VC++2005 vرو نصب کرده.
اول شما نسخه ی جدید رو دانلود کنید. بعد این فایل هایی که در سیستم شما هست رو پاک کنید و نسخه ی جدید رو نصب کنید.
مشکل خرابی فن روی لپ تاپهای سونی سری CS وجود دارد و می بایست فن سرویس شده و یا در غیر این صورت تعویض شود.
شامل گارانتی میشه، هزینه ش چقده میشه؟
بله شامل گارانتی می شود.
اگر گارانتی قبول نکرد 60 الی 70 تومان باید هزینه کنید تا تعویض شود.
ممنون مهران جان بابت راهنمایی های خوبت
رفتم تنظیمات رو جک کردم ولی با تنظیماتی که شما گفتید یکی بود
حالا برم دوباره ابدیت های vga و بایوس رو بگیرم ببینم چی میشه
باز هم ممنون بابت راهنمایی هات
اگه فکر جدیدی هم به ذهنتون رسید ممنون میشم بگید
اقا من این کار کرده بودم ولی دوباره امتحان کردم(منظورم f10 )
تا 95% رفت ولی این ارور را داد
وقتی هم ok را میزنم سیستم ریست میشه و بجای ویندوز 7 , xp میاد بالا.
کم کم بی خیال اون ویندوز 7اورجینال شدم.اخه دیگه خسته شدم تا حالا سه بار به صورت دستی ویندوز7 نصب کردم همون طور که گفتم درایورشو که از سایت سونی دان کرده بودم را نصب کردم ولی گفتم مثل اون اورجینال نمیشه(فینگر کار,fn براینس,....کار نمیکنه).
درضمن اون پارتیشن مخفی هم فکر کنم سالم باشه.توی پارتیشنها زده 8 گیگ فضای کل که 1.5 گیگ خالی.جلوی اون هم زده oem(reserved
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)