سلام
بچه ها dlc جدده نیومد؟
=======
یه نکته خیلی مهمه دیگه
من dlc:
hearthfire رو نصب میکنم سرعت بازی بیخودی میره بالا که اصلا جالب نیست
سلام
بچه ها dlc جدده نیومد؟
=======
یه نکته خیلی مهمه دیگه
من dlc:
hearthfire رو نصب میکنم سرعت بازی بیخودی میره بالا که اصلا جالب نیست
skyre یه مودیه که کلا یه تحول اساسی توی بازی میده . مثلا تعداد پرک ها یا حداکثر لولی که میشه گرفت رو تغییر میده . خیلی از چیزهای خسته کننده بازی رو عوض میکنه . مثلا دیگه جوری نیست که شما یه کم از بازی بیشتر نگذشته ماکزیزمم لول میشید . یا لازم نیست دیگه خودتون رو به اب و اتیش بزنین که به 81 برسین و پرک بگیرین .
کلا این مود رو که بریزی هم بازیت متحول میشه هم دستت بیشتر باز میشه . توی صفحه مود که بری قشنگ همه چیز رو توضیح داده . من نمیتونم همه رو توضیح بدم . سیستم مبارزه عوض میشه . هوش مصنوعی به شدت بالا میره . دشمنا یه کم سخت تر میشن و ...
dlc جدید واسه پی سی مثل اینکه یه 10 روز دیگه میاد .
این heathfire هم من دیدم مشکلی نداره . یعنی چی سرعت بازی میره بالا . دقیقتر بگو .
حالا یه بار پاک میکنم از اول مینصبماین heathfire هم من دیدم مشکلی نداره . یعنی چی سرعت بازی میره بالا . دقیقتر بگو .
ولی بعده نصب
کاراکتر تند تند راه میره همه چی تند تند حرکت میکنه
عین اینکه سرعت یک ویدیو رو ببرین بالا
اگر هم از مد های خوب و معروف اطلاعی دارین میتونین چند تاش رو معرفی کنید؟
دوستان مدی نیست که بهتون اجازه پرتاب چاقو یا این جور چیز ها (شوریکن و ..) رو بده؟
من واسه کاراکتر نینجام خیلی دنبال این جوری مودی بودم ولی چیزی پیدا نکردم . فکر کنم چون کلا سیستم پرتاب تو بازی وجود نداره همچین مودی هم نمیشه درست کرد . چون بالاخره باید از طرف خود موتور بازی سورس هاش باشه .
اگه توسنتی مود hearthfire unofficial patch رو هم بریز شاید درست شد .
مود سلاح های قابل پرتاب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مود دیگه ای لازم داشتید بگید ولی مود هایی که من پیشنهاد میکنم این ها هستن:
مود های خوب دیگه ای هم هستن ولی اینا ضروری هستن.در مورد هرکدوم توضیح خواستید بگید یه توضیح مختصر بدم.
موفق باشید.
اره مودهای پیشنهادی منم همین هاست
+
پیشنهاد میکنم wet and cold رو نصب نکنین . چون توی بعضی ماموریت ها قاط میزنه . جوری که تا بارون بیاد npc ها هر جور که شده فرار میکنن میرن تو خونه هاشون . مگه اون قابلیتش رو غیر فعال کنین .
SkyUI رو هم اگه با کیبرد بازی میکنین بهتره نصب کنین .
climates of tamriel رو حتما نصب کنین . خیلی توپه . این مودها رو هم همراهش نصب کنین :
Frostfall
Get Snowy
Wearable Lanterns
Enhanced lights and fx
این هم مود جالبیه که قبلا گفتم سیستم خورد و خوراک و مریضی واقعی رو به بازی اضافه میکنه .
Realistic needs and diseases
مودهاتون هم همیشه اپدیت کنین که با هم تداخل نداشته باشن . پچ های compability رو هم اگه لازم بود باید بگیرین . نکته دیگه اینکه هرچی مود بیشتر باگ بیشتر . حواستون باشه . الان من بازی هر چند دقیقه یه بار یا خودش کرش میکنه یا من خودم باید بیام بیرون و دوباره برم تو .
اگر Sky UI رو نصب کنید یه منو میاد تو پیج Escape که توش میشه برخی قابلیت های مود ها رو فعال یا غیر فعال کرد.
![]()
سلام من لول 57 ام اما تا به حال هیچ پچی یا مودی یا نصب نکرذم لطفا یه پچی معرفی کنیذ که معتبر باشه و ماموریت و چیزای خوب اضافه کنه والبته رایگان باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)