دوستان با این وضعیت کم کشدن سود بانکی به نظرتون اگه کسی مقداری پول داره بهتره باهاش چیکار کنه؟
دوستان با این وضعیت کم کشدن سود بانکی به نظرتون اگه کسی مقداری پول داره بهتره باهاش چیکار کنه؟
سلام
پول یه جورائی شبیهِ آب هست یعنی اگر یک جا بمونه میگنده
باید در جریان و حرکت باشه تا پول بیاره و فایده برسونه
کسی که پول داره بهترین کارها به ترتیب اینها میتونه باشه :
1- پولش رو خودش در کسب و کاری به کار بندازه تا براش پول بیاره و رونق (برکت)
این کارها خیلی زیاده و بستگی به کلاسِ فرد و توانائیهاش و همّتش و درجه ی زرنگی و تنبلیش داره
بساز بفروشی حتی با زمین 60 متری , خرید و فروش خودرو دسته دوم و تعمیرش و ساختنش و فروشش , مغازه یا دکه گرفتن و کسب و کار راه انداختن , ملشبن آلات خریدن و در خانه کار راه انداختن مثل پوشاک , عروسک , وسائل سفره ی عقد , صنایع دستی و چیزهای تزئینی و غیره
خرید سواری یا وانت یا موتورسیکلت و کار کردن باهاش و غیره
خرید کالا از مناطقی که قیمت پائینه و فروشش در مناطقی که قیمتش بالاست
و صدها کار دیگه
2- اگر به کسب و کار یا اون پول نیاز نداره , باهاش چیزهائی رو بخره به بهشون نیاز مبرم داره
مثلاً خونه , ماشین , موتورسیکلت , دوچرخه ,
3- اگر نیاز به کسب و کار داره اما نمیدونه چکار کنه یا تنهائی نمیتونه کاری انجام بده , با یک فرد کاربلد و امانتدار شریک بشه با انجام تمام اقدامات ضمانتی و امنیتی تا کلاه سرش نره
4- مثل شماره ی 3 اما خودش فقط ناظر و مراقب باشه تا مطمئن بشه سرش کلاه نمیره مثلاً تاکسی بخره بده یکمقر باهاش کار کنه و انواع بیمه ها رو هم بگیره تا سرمایه در امان باشه
5- سپرده گذاری در بانک
6- دور و بر بورس سهام نگردین چون احتمال ضرر خیلی بیشتر از سود هست و آرامش رو که خیلی ارزشمند هست ازتون میگیره چون بازار بورس توی مشتِ عده ای غول اقتصادی هست که سودشون از ضرر سرمایه دارهای خُرد و ریز و بی تجربه و خوش باور و خوش خیال تامین میشه
7- خرید چیزی که احتمال زیاد داره بعداً قیمتش بره بالا مثلاً یک تکه زمین , طلا , خرید آثار هنری در حراجیها , خرید چیزهای به مزایده گذاشته شده توسط دولت که در روزنامه ها اعلام میشه .
عجب تحلیل کاملی![]()
این مواردی که فرمودید به همین راحتی قابل انجام نیست و ریسک خودش رو داره. البته من هم موافق حرفاتون هستم الان مثلا بانک به 100 میلیون 1.5 تومن تقریبا بده با 18 درصد ایا میشه با همون 100 میلیون کاری کرد که درامد بیشتر از این بشه؟
البته این رو بگم که استثناها مثل ارز و زمین بماند که ممکنه الان بخرین فردا دو برابر بشه.
دوست عزیز بنده در همین سایت نوشته ام که یک آدم کم سواد و خوش اخلاق با یک وانت پیکان گاز سوز زهوار در رفته که الان حدودا 8 یا 9 م ت میارزه داره ماهی 5 م ت یا بیشتر کار میکنه . جمعه تعطیله . روزی 10 ساعت کار . 5 ساعت ص , 5 ساعت عصر تا شب , پنجشنبه ها هم فقط 5 ساعت
با همین وانت و همین شغل زن گرفته و خونه خریده قسطی
بار سنگین هم دست نمیزنه . کارگر بار میکنه کارگر پیاده میکنه
دنبال مشتری هم نمیگرده . بهش زنگ میزنند میره براشون
توی بازار اهواز یک کفاش کنار پیاده رو با 1 م ت سرمایه , 40 هزار تومن در 20 دقیقه جلوی چشم خودم کاسبی کرد 5 سال پیش
روزی روزگاری یک فردی...![]()
داستانهای باورنکردنی . کدام داستان واقعی است . مردی که با واکس زدن کفش میلیونر شد . مردی با وانت اوراقی اندازه نماینده مجلس پول در اورد . کدام داستان واقعی است![]()
دوست عزیز واقعیه اون دوستمون راست میگن من اون فرد رو هم میشناسم منتهی میدونم کار اصلیش چی هست![]()
سلام
ممنون از نظرتون
بنده اصراری ندارم که باور کنین
اما ظاهراً از کرایه ی وانتها و دستمزد کفاشها اطلاعات کافی ندارین
در مورد کفاش هم در این صفحه بیشتر توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیر پوستِ جامعه پول زیاده اما باید دید نصیب کیا میشه
ماهـواره کانال فارسی1 عوض میشه , یک نصاب حدود 10 ملیون تومن از همین ماجرا کاسبی میکنه
آیدیت میاد برای فلان موبایل , یک نصاب برنامه موبایل 4-5 ملیون ازش کاسبی میکنه
اینجا قانون اومد که هر چیزی غیر از چمدان باید وکیوم بشه در فرودگاه
یک کارمند بازنشسته دستگاه وکیوم گذاشته اونجا روزی 1.5 م ت کار میکنه
25 میلیون حقوق کارگرها و نایلون و اجاره ی جا هست
20 تومن میذاره تو جیبش هر ماه
دوست من کسی حرف از باور نزد!
اینجا بحث اینه که شما تعمیم میدین همه چی رو!!!
هزار تا وانت چی هست یکیش اون درامد رو داره ا ونهم مطمین باش کارهای دیگه ای میکنه که من و شما خبر نداریم!!
مثلا من بیام بگم تو این طرح ترافیک ادمایی هستن که می ایستن پشت پلاک ماشینها و دیده نمیشن و روزی حداقل 30 هزار تومن درامد دارن خوب که چی بشه!
یا کسی میره بهشت زهرا خرماها و وسایل باقی رو جمع میکنه و روزی 50 هزار درامد داره که چی بشه!!!
خیلی موارد دیگه.
اشتباه شما اینه کها تعمیم میدین و از نرم جامعه بیرون میایین.
اگر اون چیزی که شما میگفتین میشد اینهمه ادم پول در بانک نمیگذاشتن و بدبخنی و فلاکت تا این حد نبود.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)