تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 507 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

در مورد همین یه تجربه بگم البته مربوط به دوستم هست
    متاسفانه هر چی در ایران شروع میشه به مد شدن فورا مردم میریزن سمتش نمونش آیس پک و اسنپ و دونر کبابی.
    اینها تا میخوان یه کاری شروع بشه مردم میبینن اوهو درآمد زیاد داره بریم ما هم پی اش بعد که میرن میبینن نه از این خبرا هم نبود. من با همین اسنپی ها هم صحبت کردم دیگه. اکثرا میگن اوایل خوب بود کم کم گندش در اومد!
    در مورد دونری هم که اون دوست ما همینطور بود. اعداد اغراق آمیز شنیده بود و البته نمیدونست استثنا چیه اصلا به همین خاطر رفت و پشیمون شد. نا امید نشدهااا. با شنیده اش خیلی فرق داشت.
    Last edited by shangil; 02-08-2017 at 20:10.

2. 2 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

نشاط ستارخان روزی خداتومن پول میگیره از مردم...نمیرسه پول بگیره..تازه جدیدا هم انور رو خریده برای جای نشستن..
    فکر کنم روزی 10 -20 میلیون کاسبه

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

لنت که سالی 1 باره...کمک فنر هم سالی 1 بار...بهترین روغن با فیلتر هوا ماهی 80 تومن
    هر ماه باید روغن عوض کنی...

ماهی 100 تومن که دیگه استهلاک حساب نمیشه
    ماشین که خریدی میفهمی اندازه یه خانواده خرج داره . البته اگه بزاری گوشه حیاط هر روز فقط بشوریش و با خودت حال کنی فرق داره

5. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

ماشین که خریدی میفهمی اندازه یه خانواده خرج داره . البته اگه بزاری گوشه حیاط هر روز فقط بشوریش و با خودت حال کنی فرق داره
    داداش پراید بی آزاره..استهلاک نداره..برو از راننده تاکسی بپرس..پراید لوازمش ارزونه ..اگر صفر باشه تا 2 سال اول استهلاک نداره...

7. این کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

داداش پراید بی آزاره..استهلاک نداره..برو از راننده تاکسی بپرس..پراید لوازمش ارزونه ..اگر صفر باشه تا 2 سال اول استهلاک نداره...
    لوازمش اینقدر ارزونه که استهلاک حساب نمیشه..تازه بعد 2 سال که کارکرد.

پراید به بی آزاری معروف بین راننده تاکسی ها

9. این کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MOHSEN_A1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان کسی تجربه از خودش یا دوست و آشنا یا تجربه مشاهده عینی از دست فروشی نداره؟
    من بازار تهران که میرم می بینم هرکی یه گونی یا پلاستیک دستشه داره یه محصول میفروشه ... البته منظورم بساط کردن رو زمین نیست اینایی که ایستاده می فروشن که شهرداری گیر نده...کسی میدونه درآمد اینا چطوریه؟
    درسته که این کارا بی کلاسه و یه مقدار ضایع هست به خصوص برای ما که تحصیلات دانشگاهی هم داریم ولی بهتر از بیکار گوشه خونه نشستنه یا حداقل واسه شغل دوم بعد از ظهر ها میشه بهش فکر کرد
    کسی اگه تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار بذاره

تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

دوستان کسی تجربه از خودش یا دوست و آشنا یا تجربه مشاهده عینی از دست فروشی نداره؟
    من بازار تهران که میرم می بینم هرکی یه گونی یا پلاستیک دستشه داره یه محصول میفروشه ... البته منظورم بساط کردن رو زمین نیست اینایی که ایستاده می فروشن که شهرداری گیر نده...کسی میدونه درآمد اینا چطوریه؟
    درسته که این کارا بی کلاسه و یه مقدار ضایع هست به خصوص برای ما که تحصیلات دانشگاهی هم داریم ولی بهتر از بیکار گوشه خونه نشستنه یا حداقل واسه شغل دوم بعد از ظهر ها میشه بهش فکر کرد
    کسی اگه تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار بذاره
    من محل کارم کنار پاساژ علائدینه...کنار پاساژ حداقل 30 نفر بساط کردن ..یکی موبایل میفروشه..بکی اسپینر..یکی دوغ ابعلی و لیموناد ..یه حاج خانوم غذا خونگی ..یکی محافظ صفحه موبایل...یکی پنکه usb ...یکی ساندویج کالباس 3 تومنی..

همشون رو زمین بساط کردن و شهرداری کاربشون نداره...حالا نمیدونم چه جوریه شاید به شهرداری پول میدن..

فروششونم خوبه من از یکیشون پریروز شارژر خریدم واسه سامسونگم 25 تومن...

فروششون خوبه چون عابر پیاده از اونجا زیاد رد میشه

12. این کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سوای کیفیت خودروهای وطنی؛ کی میگه اندازه یه خانواده خرج داره!؟ اغراق نکنیم! ماشین اگه ماشین باشه! حالا میخواد پراید باشه یا پژو یا هرچی... اگه تمیز باشه یا مدل بالا باشه کمتر خرچ میذاره دست آدم و فقط پول بنزین و سالی ماهی روغن موتور و فیلتر و لاستیک و لنت لازمشه (البته استثنائاتی هم هست) فک نکنم اندازه یه خانواده خرچ بخواد مگر اینگه یه ماشین اهل بوق و مدل پایین باشه.

14. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سوای کیفیت خودروهای وطنی؛ کی میگه اندازه یه خانواده خرج داره!؟ اغراق نکنیم! ماشین اگه ماشین باشه! حالا میخواد پراید باشه یا پژو یا هرچی... اگه تمیز باشه یا مدل بالا باشه کمتر خرچ میذاره دست آدم و فقط پول بنزین و سالی ماهی روغن موتور و فیلتر و لاستیک و لنت لازمشه (البته استثنائاتی هم هست) فک نکنم اندازه یه خانواده خرچ بخواد مگر اینگه یه ماشین اهل بوق و مدل پایین باشه.
    دوست عزیز معمولا ماشین تازه سخت میره مسافر کشی. بحث اینجا مسافر کشی هست نه روندن معمولی. همون ماشین تازه هم بره مسافر کشی فورا استهلاکش مشخص میشه.
    حتی ماشین های مند بالا از لحاظ کیفی بیارین مسافر کشی کنین در گرمای 40 درجه و سرمایه منفی 20 درجه اون موقع عیار اونها هم مشخص میشه
    مسافر کشی با روندن معمولی فرق داره.
    منظور ایشون اندازه خونه خرج داره کنایه بود از پرخرج بودن وگرنه معلومه خرجش محدود تر هست.
    Last edited by shangil; 04-08-2017 at 13:56.

16. 3 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

این سیستم ایرانسل که بعد 3 ماه سیمکارتی که خاموش بوده رو میفروشه خیلی منو اذیت کرد. من یه سیمکارت از سایت ایرانسل خریدم .که صاحب قبلیش 3 ماه خاموش کرده بوده خطشو و ایرانسل گذاشته تو سایتش برای فروش.از شانس بد من من این شماره رو انتخاب کردم .ایرانسل هم که توسایت فروش ننوشته بود این شماره قدیمیه و دست دومه و چون 3 ماه خاموش بوده داریم میفروشیم.الان هی طلبکارهای صاحب خط قبلی زنگ میزنن من هر روز توضیح میدم من اون آقا نیستم ایرانسل خطی رو که 3 ماه خاموش باشه میفروشه.بازم هر روز یه طلبکار جدید.خسته شدم شاید برم بسوزونمش

18. 5 کاربر از ali4820 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •