تو میدون سپاه شما نهایتا از زمان ورود به سازمان نظام وظیفه و دریافت برگه آدرس پادگان و تقسیم شدن یک ساعت وقتتون گرفته میشه ، موبایل هم ببرید مشکلی نیست
تو میدون سپاه شما نهایتا از زمان ورود به سازمان نظام وظیفه و دریافت برگه آدرس پادگان و تقسیم شدن یک ساعت وقتتون گرفته میشه ، موبایل هم ببرید مشکلی نیست
خب ما برگشتیم!
رفتیم نظام وظیفه، برگه سفیدمون رو گرفتند، یه برگه باریک دادن که فردا صبح ساعت 9 پادگان شهید خضرایی خیابون دماوند باشید.
آقا یه سوال، میگم این برگه سفیدا رو ما دست به دست کردیم دادیم اون آقاهه، این وسط اگر گم بشه اون برگه سفید، تکلیف چیه؟![]()
سلام
همین الآن رسیدم خونه
تا حالا این همه سرباز یک جا ندیده بودم![]()
رفتیم میدون سپاه بعد نیم ساعت دیگه به زور رفتیم داخل (بس که زیاد بودیم) نشستیم پادگانها را میوخند میرفتند اونور حیاط برگهخ سفید میدادند یه برگه میگرفتند که تاریخ و ساعت مراجعه به پادگان توش بود گرفتیم و اومدیم
برای من نوشته : فردا ساعت 9 صبح اونجا باشم:
بریم آخرین استراحتهامونو بکنیم![]()
منم العان از میدون سپاه برگشتم!فردا شب ساعت 8 باید ترمینال جنوب باشم،راستی کسی از بچه ها میدونه پادگان هوا فضا سپاه تو اردکان چه جوریه؟من که شنیدم هتله!
Last edited by molavi88; 23-08-2011 at 07:45.
یکی دیگه برات صادر میکنن
نترس اولشه حالا از این چیزها زیاد داری
به ما که گفتن ساعت پنج بعدازظهر بریم پادگان خاتمی یزد
بدترین حالت ممکن؟!!!
نه دستت درد نکنه قبلآ وظایف یگان امداد و کارایی که میکنه! رو گفتی برام
در مورد مرخصیش میخواستم بدونم
همچنین شهری
توجه کن که من غیر بومی تهران حساب میشم
مرسی![]()
دوستان من یک سوالی دارم.
به من گفتن فردا صبح پادگان خضرایی باشم. خودمم بچه تهرانم. یک مقدار ناخوش احوالم. من یک مقدار که مضطرب میشم میزنه به معده ام و الان با وجود اینکه اضطراب چندانی ندارم اما معده ام بدفرم به هم رییخته. میترسم برم اونجا گلاب به روتون آبرو ریزی بشه.
میخواستم ببینم اگه من 1% فردا نتونم برم پادگان، غیبت میخورم؟ نمیشه مثلاً پدرم بره جام مدارکم رو بده؟
سوالم خیلی ضایع است. ببخشید.
دوست من باید خودت بری تا پذیرش بشی اونجا... هیچ رقمه راه نداره فقط باید خودت باشی.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)