مگه وایمکس چقدر حجم میده و با چه قیمتی؟ لطفا قیمت 1مگو بگید. (فکر کنم وایمکس گرونتر باشه)
مگه وایمکس چقدر حجم میده و با چه قیمتی؟ لطفا قیمت 1مگو بگید. (فکر کنم وایمکس گرونتر باشه)
خیر ارتباطی به مرکز شما نداره. سرعت دانلود شما از سایت download.com روی چنده ؟
از dns های زیر استفاده کنید و چک کنید که بهبودی در سرعت باز کردن صفحات برای شما ایجاد میشه یا نه
4.2.2.4
4.2.2.6
1مگ نامحدود ایرانسل82 هزار تومن
من خودم 1مگ مبین نت دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با حجم 40 گیگ 55700
20 گیگش هم 46 تومن
این تعرفه ها 1ماهه هستند
بنظر من خیلی به صرفه تره
512 زده 6 ماه 285000 میشه ماهی 47500 صبا میده 25600 وپارس انلاین 24000. البته نمیدونم سرعتاشون واقعیه یا نه. ولی ظاهرا وایمکس خیلی گرونتره!
ببین دوست عزیز هر کی هر سرویسی رو با توجه به نیازش میگیره شما هم نیاز نیست تبلیغ مبین نت رو بکنی البته اگر ازشون پول نمیگیری چون که والله من که ندیدم یکی بیاد انقدر از یه شرکت تبلیغ کنه , الان تو تمام تاپیک های این انجمن اسپم دادید که speedtest من اینه شما هم بیاید وایمکس بگیرید , اگر الان مبین نت خوب شده دلیل نداره که 2 ساعت دیگه هم خوب باشه شما که خودت تو همه ی تاپیک ها پست زدی کاشکی یه کم از پست های تاپیک مبین نت رو هم خونده باشی که مبین نت دوره ای خوب و بد میشه
دوستان من امروز رفتم صبا برای نامحدود سوال کردم (از یک نفر که می شناسم). گفتند برای پیدا کردن حداکثر سرعت هر نفر (1/10) باید، سرعت واقعی رو تقسیم به 1.41 کنید. مثلا سرعت 1Mbps = 1024kbps = 128kBps برای هر نفر میشه: 90.78=128/1.41 .. حالا این حداکثر سرعته. یعنی سرعت از این هم پایین تره !!!
بعدش هم 15 20 روز خطتون قطع می شه تا خط جدید آماده استفاده بشه !!
اینتر نت سکیوریتی avast
این هم کار آنتی ویروس رو به خوبی انجام میده (آبدیت آفلاین هم داره )
هم یه فایروال داخلی بسیار بسیار قوی برای نت ورک های پابلیک ورک و هوم داره و از همه مهمتر فایروال بسیار قویی داره هر نرم افزاری بخواد به ولب وصل بشه حالا از هر پرتی که باشه باید اجازه بگیره من الان نزدیک به 15 تا از این ها رو بستم که مطمئنم روی سیستم شما با این حجم وب گردی باز هست
توصیه میکنم حتما از یه فایروال خوب استفاده کنید که راحت هم ازش سر در بیارید
یه توصیه دارم برای شما حتما کلمه مضرات مودم وایمکس رو توی گوگل سرچ کنید
البته این مربوط به مودمهای رایج توی ایران هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین که این قدر وایمکس توی ایران دیر اتفاق افتاد فقط به خاطر تکنولوژی نبود بلکه سازمان محیط زیست بهش بد جور گیر داده بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتون توصیه میکنم اگه خانم بار دار داخل منزل دارید به طور کلی قطعش کنید مخلص کلام این که من خودم فروشندم و میدونم این وایمکس چه قد رکار رو راحت میکنه ولی اونی که شمای مصرف کننده نمیدونی مضراتشه که به نفع فروشنده است که ندونید
در آخر به بقیه دوستان هم عرض میکنم لینکهای بالا رو به دقت بخونید و بازهم سرچ کنید البته مودمهای جدید تری هم از طرف شرکت مبین نت عرضه شده اند که بالای 200 هزار تومن قیمت دارند که این تشعشات بسیار کمتری دارند ولی بازهم اصلا توصیه نمیشوند تا زماتی که مودمهاب بسیار بهتری وارد ایران بشوند
گفتنی است هم اکنون مودمهای موجود توی آم×ری×کا یک دهم این مودمهای موجود توی ایران مضر نیستند
انگار شماها سر گنج نشستین . مردم نون ندارند بخورن شما میفرمایید ماهی 80 تومن بدن وایمکس؟من نمیدونم پول مردم زیاد شده یا افاده هاشون
من 3 روزه دارم زنگ میزنم میگن 10 روز دیگه را می افته..حالا خدا کنه 10 روز دیگه زنگ زدیم نگن 10 روز دیگه باز
--------
دیشب سرعت شبانه خوب بود
من برای دوباره کانکت شدن دچار مشکلم چی کار کنم
وقتی ساعت 7:29 دقیقه دی سی میشم تا دو باره کانکت بشم تا ری استارت نکنم مشکلم حل نمیشه و مرتب ارور 724 میده
اما 7:45 که دی سی میشم مشکلی نداره و دوباره کانکت میشه
وقتی 7:58 دوباره دی سی میشم بازهم مشکل داره و ارور 724 میده و تا زمانی که ری استارت نکنم باز هم کانکت نمیشه
کسی میدونه باید چی کار کنم؟
خیلی آزار دهنده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)