آره من هنوز 4 تا کنکور پیش رو دارم
ولی منکه میبرم همونجا بزنم
باز یه بامبول درنیارن.
آره من هنوز 4 تا کنکور پیش رو دارم
ولی منکه میبرم همونجا بزنم
باز یه بامبول درنیارن.
سوال 225 شیمی غلط نبود؟
الان از کنکو هن برگشتم
سوالای عمومی لامصب سخت و پیچیده بود ولی جز عربی همرو زدم
اما اختصاصی مثل اب خوردن بود. انتظار نداشتم به این راحتی باشه مخصوصا هنرو تجسمی موسیقی-فکر کنم موسیقی 83 درصد بزنم-بچه های جمعه و شنبه اگه بشینن سوالای عمومی رو امروز بررسی کنن واقعا فردا برد می کنن چون ریاضی و با هنر عمومی ها تقریبا یه سطح سوال داده بودن.
فقط توصیم اینه که استرستونو کنتل کنین-خودم دیشب نخوابیدم اما کاش می خوابیدم
آخییییییییییییییییییییییی شششششششششششششش
بخدا راحت شدم رفت بای
نه عزیزم
فرقی نمیکنه.چه تو خونه امضاء کنی و انگشت بزنی چه تو اونجا
من که کنکورو گند زدم.بنظر من خیلی سخت بود
سوالات رو با جوابشون الان نیست بریم بگیریم؟کی میاد؟
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
برادر اونجا سنجاقم بهتون میدن نمیخواد ببری ولی توصیه میکنم تو خونه انگشت بزنید چون اونجا بزنید دستتون کثبف میشه و میزنید کارت ورود به جلستون رو هم کثیف میکنید و صورتتونم کثیف میشه
خدا لعنتتون کنه!(با شما نبودم با سنجشی ها بودم)
ادبیات که گند زدن با این سوالاشون. همشون تعداد میخواست. حالم رو به هم زد
عربیش برای من که فقط ترجمه می زنم بد نبود. معنی جمله هارو راحت می فهمیدم
دینی . دقیقا یادم نیست چطوری بود
زبان. سخت. نه وایسید. نسبتا سخت بود
ریاضی. خدا گند زدمافتضاح بود. اصلا مغزم هنگ کرده بود. نخندید ها ولی من کلا 20 بیشتر نتونستم بزنم! تازه ببینیم چقدر غلط زدم!!
فیزیک. من ذاتا فیزیکم خوبه.شاید اگه مثل همیشه باشه نسبت درست و غلطام 60 درصد زده باشم
شیمی. وقت کم آوردم و فقط تعریفی ها رو زدم. اصلا حل مسئله ای ها طرفشون هم نرفتم. تازه تعریفی ها منظورم مفهومی هاست نه حفظی ها. چون من حال و حوصله حفظ کردن ندارم که بخوام بلد باشم.
بچه ها سر جلسه پوست یه نفر رو کندم.![]()
بلــــــــــــــــــه
سوالات با کلید اولیه شون تو سایت سنجش برای دانلود قرار گرفته
هرکی میخواد بره دانلود کنه
ماجرای پوست کندن یه بنده ی خدا(فقط اگه جالب بود تشکر یادتون نره!)
داشتم اختصاصی ها رو میدادم احساس کردم داره بقل دستیم از روم نگاه میکنه. اول فکر کردم اشتباه میکنم.بعد دیدم همش چشاش رو دفترچه سوالای منه. مراقبا هم که چغندر بودن
یه فکر به ذهنم رسید که ادبش کنم
هر جوابی که بدست می آوردم گزینه قبلیش رو میزدم. مثلا جواب شماره 4 رو تو دفترچه میزدم 3.بعد تو پاسخنامه درستش رو میزدم. اون بنده خدا هم همش رو از رو من زد
البته شاید خودمم سوتی داده باشم و بعضی جاها اشتباه کرده باشم![]()
سلام به بچه های کنکوری 90
الان نظر خاصی نسبت به سوالات ندارم چون سر جلسه که نبودم ولی امیدوارم که همتون جایی که می خواهید قبول شید.
به انتخاب رشته هم دقت کنید و سعی کنید که علاقه خدتونو انتخاب کنید چون بعد کنکور مسیر سختتری در دانشگاه خواهید داشت . درسها خیلی سختتره اگه علاقه نباشه می مونید.
فعلا برین حال کنین که اول سال استادا پوستتونو می کنن.
خیلی امید دادم!!!
m.a_935267 مهندسی کامپیوتر - نرم افزار فردوسی مشهد ورودی 89
فردوسی قبول شدید مخصوصا کامپیوتر در خدمتم
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 21 (16 کاربران و 5 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه آدم
چه هیچ کس حرف نمیزنه؟
سلام بچه ها
شما واسه زبان نمی خواین بخونین ؟؟؟
میگم به نظرتون قبول میشیم ما پسرا ؟ البته با توجه به اینکه ما تقریبا 30 40 درصدیمو دخترا 60 درصد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)