تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 451 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان..امیدوارم حالتون خوب باشه..

نمیدونم باید اینجا مطرح می کردم یا نه..اما خوب به هر حال در مورد همین دستگاه هست..

ببینید من چند وقتی هست..دقیقا یادم نیست از کی..وقتی لپ تاپ رو روشن می کنم...خوب بعد از مدتی که کم هم هست...ویندوز بالا میاد و آیکن ها و دسکتاپ هم نمایش داده میشه...ولی نمیشه دست به هیچی زد تا 10 دقیقه که انگار یه چیز خاصی داره لود میشه...یعنی قبلش اگر مثلا رو فلان فولدر کلیک کنی...کلی با مشکل رو به رو میشه..همش گیر میکنه و اینها...

میخواهم بپرسم راهی هست که بفهمم چه چیزی داره این مشکل رو ایجاد میکنه ؟ مثلا نرم افزار خاصی یا....

فکر میکنم دختر خالم هم دچار همین مشکل شده...چون شنیدم می گفت کند شده و اینها...

نمیدونم ربطی داره یا نه...ولی هم برای خودم و هم برای اون آنتی ویروس Kaspersky Pure 2.0 رو نصب کردم...

خواهشا کمک کنید..این پسره بد جوری داره اذیتم میکنه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بعد از سه سال لولای سمت راست لپتاپم شکست و بازش کردم و تعویضش کردم
    حالا میخواستم خمیر سیلیکون عوض کنم دوتا سوال داشتم
    اول اینکه اون ورقه های نارنجی را اشکالی نداره که بردارم؟
    دوم اینکه واسه پاک کردن خمیر از روی اون قطعات الکترونیکی که یکطرف cpu هست شما از چی استفاده کردید؟

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

برای خمیر سیلیکون عوض کردن من تو همین تاپیک توضیح دادم فکر کنم. قیمتشم 1 یا 2 هزار تومنه و از لوازم کامپیوتری ها میتونی تهیه کنی. توی یه پست پی دی اف آموزش باز کردن پشت لپتاپ هم گذاشتم. .
    سلام و وقت بخیر

دوست عزیز اگه ممکنه صفحه و پستی که این مطلب رو توضیح دادین بگین که استفاده کنیم

با تشکر
    Last edited by AMIRHJ; 23-08-2013 at 23:45.

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

دوستان n61، من یه مشکل نرم افزاری با لپ تاپ دارم . از اونجایی که ویندوز 7 این لپ تاپ اورجیناله من هر وقت خواستم ویندوز بریزم ریکاوری کردم و ویندوز نو تحویل گرفتم ولی به نظرم این ویندوز خیلی سنگینه و خیلی دیر بالا میاد . مخصوصا الان که کلی هم نرم افزار روش ریختم. من معمولا در لپ تاپ رو میزارم و به حالت hibernate میره چند دقیقه طول میکشه که خاموش بشه و همینطور بالا بیاد . ولی وقتی shutdown میکنم زود خاموش میشه ولی دیر بالا میاد. البته بگم وارد ویندوز میشه ولی تا آیکون ها رو لود کنه و از حالت انتظار خارج بشه گاهی تا 4-5 دقیقه طول میکشه.
    از دوستان کسی ویندوز جدید غیر از اورجینال خودش رو لپ تاپ ریخته و با شماره لایسنس پشت دستگاه اونو رجیستر کرده یا خیر ؟ اگر انجام داده یه مختصر توضیحی بده .
    ممنون
    سلان علیکم

طبق فرمایش دوست عزیزمون به راحتی این کار امکان پذیره

با یک نسخه 7 ورژن هوم پرمیوم و اسکایپ به راحتی میتونه رجیستر کنی + میتونی با یکسری پچ ها به ورژن التیمت ارتقا بدی

اما حالا رجیستر شدن یا نشدن مگه اهمیتی داره

من الان 8 دارم و راحتم دارم کار میکنم ، کلیه کلید های میانبر و تابعه هم کار میکنن ، فقط دوربین تصویر معکوس میده که در 7 هم همینطور یود و هرچه کردیم اصولی درست نشد

-----------------

حالا یه سوال نحوه ریستور کردن از درایو بکاپ به چه شکلیه ؟ تا حالا تست نکردم

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بعد از سه سال لولای سمت راست لپتاپم شکست و بازش کردم و تعویضش کردم
    حالا میخواستم خمیر سیلیکون عوض کنم دوتا سوال داشتم
    اول اینکه اون ورقه های نارنجی را اشکالی نداره که بردارم؟
    دوم اینکه واسه پاک کردن خمیر از روی اون قطعات الکترونیکی که یکطرف cpu هست شما از چی استفاده کردید؟
    سلام
    درمورد سوال اولتون من نظری ندارم. خودم گذاشتم بمونه.
    من از الکل سفید با پنبه استفاده کردم.

سلام و وقت بخیر

دوست عزیز اگه ممکنه صفحه و پستی که این مطلب رو توضیح دادین بگین که استفاده کنیم

با تشکر
    سلام
    خدمت شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض دکمه کیبرد

بچه ها کسی کیبورد خراب نداره دوتا از دکمه هاشو بده به من؟ با قیمت خوب ازش میخرم

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بر دوستان و اساتید کلوپ. بچه ها چه خبر از لب تابتون؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بنده به یه مشکل برخورد کردم اونم اینه که وقتی درایور گرافیک لب تابم را به 2013-9 آپدیت کردم درایور جدید به طور کامل نصب شد اما بعد از ریستارت لب تاب وقتی ویندوز بالا اومد مانیتور لب تاب خاموش شده ( صدای بالا اومدن و خوش آمد ویندوز شنیده میشه و وقتی هم با ایکون های روی دسکتاب با صفحه نمایش خاموش میخوام کار کنم میشه یعنی اینکه ویندوز و گرافیکش مشکل نداره فقط ایراد اینه که صفحه نمایش را خاموش کرده) وقتی با کلید روشن خاموش روی صفحه کلید لب تاب هم حواستم مانیتورش را روشن کنم نشد و الان هم با حالت سیف مود دارم با لب تاب کار میکنم. این مشکل با پاک ریمو کردن (پاک کردن) درایور جدید و نصب درایور قبلی حل میشه ولی من میخوام درایورم آپدیت باشه و قبلی را عوض کنم لطفا راهنمایی کنیدتا این مشکل درایور جدید را برطرف کنم.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام بنده به یه مشکل برخورد کردم اونم اینه که وقتی درایور گرافیک لب تابم را به 2013-9 آپدیت کردم درایور جدید به طور کامل نصب شد اما بعد از ریستارت لب تاب وقتی ویندوز بالا اومد مانیتور لب تاب خاموش شده ( صدای بالا اومدن و خوش آمد ویندوز شنیده میشه و وقتی هم با ایکون های روی دسکتاب با صفحه نمایش خاموش میخوام کار کنم میشه یعنی اینکه ویندوز و گرافیکش مشکل نداره فقط ایراد اینه که صفحه نمایش را خاموش کرده) وقتی با کلید روشن خاموش روی صفحه کلید لب تاب هم حواستم مانیتورش را روشن کنم نشد و الان هم با حالت سیف مود دارم با لب تاب کار میکنم. این مشکل با پاک ریمو کردن (پاک کردن) درایور جدید و نصب درایور قبلی حل میشه ولی من میخوام درایورم آپدیت باشه و قبلی را عوض کنم لطفا راهنمایی کنیدتا این مشکل درایور جدید را برطرف کنم.
    مشکل از درایو ری بوده که دانلود کردین باید از خود سایت ایسوز و با توجه به مدل دستگاه تون درایور دانلود کنید

نگفتین ویندوزتون چیه؟

درایور رو از safe mod پاک کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام
    از سایت ای ام دی دانلود کردم درایور ویندوز سون 64 بیت هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •