آقایون کسی نبود راهنمایی کنه چرا وی پی روی یه خط من با یه سیستم مشابه سرعتش نزدیکه صفره!ولی روی خط دیگم سرعت خیلی خوبه و حدود50 کیلو هستش!؟
همه سیستم ها سون64بیتی روشون نصبه و آنتی ویروس و فایر وال غیر فعاله
آقایون کسی نبود راهنمایی کنه چرا وی پی روی یه خط من با یه سیستم مشابه سرعتش نزدیکه صفره!ولی روی خط دیگم سرعت خیلی خوبه و حدود50 کیلو هستش!؟
همه سیستم ها سون64بیتی روشون نصبه و آنتی ویروس و فایر وال غیر فعاله
دوستان امروز در جواب ایمیلم ، یه دختره تلفن کرد و گفت که بریا خریدن ترافیک 3 گیگ + 3 گیگ هدیه
میتونید به نمایندگی مراجعه کنید و یا اینکه اگه تمایل داری تا همین الان به سبد خریدت اضافه کنم
و دفعات خرید هم نامحدوده![]()
دوستان میشه یه توضیحی بدید که چجوری تنظیم کنیم که سر یه ساعتی کانکشن dc بشه؟
بقیه دنیا اینترنتشون از نظر حجم نامحدوده اونوقت ما باید به خاطر یه تخفیف کوچولو چقدر خوشحال بشیم. مملکته داریم؟![]()
حسين جان براي گيگ اضافي كه خوشحال نشده كه شما ناراحت شدي براي يه چيز ديگه اينجور شاد شده كه از اين اسمايل ها گذاشته. ببين:
![]()
شهرهای تهران و کرج چی؟
این 3 گیگ هدیه رو در بر داره؟
فعلا که ما ایرانیم و وضع اینه![]()
اگه میگفت گیگی 6 تومن کسی میتونست حرفی بزنه یا اعتراض کنه خدائی؟
دمت گرم داش ممدحسين جان براي گيگ اضافي كه خوشحال نشده كه شما ناراحت شدي براي يه چيز ديگه اينجور شاد شده كه از اين اسمايل ها گذاشته. ببين:
![]()
خانومه متاهل بودااا
![]()
![]()
نه تهران و کرج شامل نیستشهرهای تهران و کرج چی؟
این 3 گیگ هدیه رو در بر داره؟به خاطر همین من هم فعلا نمیتونم استفاده کنم
دمت گرم بابک جان
یعنی با یه تلفن ساده کاری تو امار متاهل و مجرد بودن دختره رو هم گرفتی؟؟ایول بابا
![]()
هيچي نميده
اون بدبخت شاتل هي مياد به هر مناسبتي عيدي و گل و شيريني ميفرسته دم در خونه مشتري ها اوضاعش اونجوري هست معلومه كه فقط عيدي نيست اگه خدماتت خوب باشه نيازي به گيگ اضافي براي راضي كردن كاربر ها نيست(كنفسيوس)
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
ظرف مدت 20 ساعت يعني از 11 ديشب تا 5 امروز عنوانش عوض شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)