تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 500 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام :
    من هم میخوام mc721 بخرم البته صبر کنم تا mc723 بخرم ؟چون الان پول تا این حد ندارم میخواستم نظرتونو بدونم و اینکه 721توانایی اجرای همه بازی های الان رو داره؟ چون اگه این کارت گرافیک (256amd6490ddr5) روی هر دستگاهی باشه اینو میدونم که حداقل 70% بازی هارو برا ی اجر کردن با مشکل ربرو میشه.
    با تشکر از همه دوستان گرامی
    سلام
    اگه 723 بخری که خیلی بهتره اما اون کارت گرافیک خیلی قوی تر از اونه که فکر کنی و از نظر پردازش با هیچ بازی مشکل نداره فقط یه خورده رمش کمه که شیر می کنه و از رم سیستم جبرانش می کنه
    70درصد بازی ها رو با حداکثر تنظیمات اجرا می کنه 30 درصد رو هم با کمی کم کردن از گرافیک بازی راحت جواب می ده اما خب بازم 723 یه چیز دیگه ست و اگه واسه بازی می خوای حتما 723 بگیر

سلام.
    دوستان اگه لطفف کنن من رو بطور کامل راهنمایی کنن. من به خاطر وزن پایین می خوام 724 بگیرم. اما در مورد کارت گرافیکش تردید دارم .من واسه گیم نمی خوام بلکه انتظار دارم که مثلا واسه اتوکد اذیتم نکنه.
    ممنون از جوابتون
    همون 724 بگیر خیالت راحت مشکلی پیش نمیاد
    مطمئنا سیستمی که این مدل قیمتی داره و پردازنده به اون قدرت روشه نمیان روش یه کارت گرافیک ضعیف بذارن
    البته کلا سری 13 اینچ واسه بازی توصیه نمی شه
    نگران داغ شدن هم نباش

سلام دوستان قیمت 723 تو سایت نقش با گارانتیش زده 2990000 این قیمت یکم نجومی نیست چه خبره میخواستم ببینم قیمت الان تو بازار چطوره کمترین قیمتی که میشه 723 با لاین خرید چنده و ایا ارزش خرید داره 723 با این قیمت نقش که به نظرم خیلی گرون میده ؟
    سلام کلا سایت رو بی خیالش، قیمت 723 الان حدود 2700 با ضمانته و با چونه زدن و اگه خواستی ضمانتش رو حذف کنی تا 2600 هم می شه گیر آورد. با لاین یا اسنو نباید فرقی در قیمت داشته باشه و اگه جایی خواست با لاین 30 تومان گرون تر بده نگیر که حجمش زیاد نیست و راحت و بی هزینه می شه از اینترنت دانلودش کرد

2. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    كسي در مورد خريد حضوري إز مالزي يا سنگاپور اطلاعي داره ؟چه قدر أرزون تر إز اينجاست؟ اگه مدل جديدي بياد اونجا قيمتاش نجومي نميشه؟ يه سوال ديگه برنامه مشابه پاور پوينت تو مك چيه امكانات و محيط زيبا تري داره يا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام کلا سایت رو بی خیالش، قیمت 723 الان حدود 2700 با ضمانته و با چونه زدن و اگه خواستی ضمانتش رو حذف کنی تا 2600 هم می شه گیر آورد. با لاین یا اسنو نباید فرقی در قیمت داشته باشه و اگه جایی خواست با لاین 30 تومان گرون تر بده نگیر که حجمش زیاد نیست و راحت و بی هزینه می شه از اینترنت دانلودش کرد
    دوست عزیز مطمئنی تو بازار الان با این قیمت میتونی 723 بگیری فکر کنم به تازگی قیمت نگرفتی با گارانتی شاب هم 723 حدودا 2850 در میاد شما اینی که میگی با چه گارانتی هستش و آدرس جایی هم که 2700 با گارانتی میده رو اگه در مورد قیمتش مطمئنی بنویس

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز مطمئنی تو بازار الان با این قیمت میتونی 723 بگیری فکر کنم به تازگی قیمت نگرفتی با گارانتی شاب هم 723 حدودا 2850 در میاد شما اینی که میگی با چه گارانتی هستش و آدرس جایی هم که 2700 با گارانتی میده رو اگه در مورد قیمتش مطمئنی بنویس
    من آخر اردیبهشت تو اوج گرونی که هیچکی زیر 2900 قیمت نمی داد با یک سال ضمانت و یک ماه تعویض گرفتم 2700
    به این قیمتا توجه نکن باید بری بگردی و چونه بزنی
    زیاد تو قید و بند ضمانت هم نباش که بی ضمانت هم طوری نمی شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

همون 724 بگیر خیالت راحت مشکلی پیش نمیاد
    مطمئنا سیستمی که این مدل قیمتی داره و پردازنده به اون قدرت روشه نمیان روش یه کارت گرافیک ضعیف بذارن
    البته کلا سری 13 اینچ واسه بازی توصیه نمی شه
    نگران داغ شدن هم نباش

آخه من مجبورم به خاطر نرم افزار های تخصصی رشته ام (برق) ویندوز هم نصب کنم! به فروشنده ها که می گفتم می گفتن ما توصیه نمی کنیم که بگیری و بعدا اذیتت می کنه!! حالا موندم چیکار کنم!!
    ببخشید میشه یه نگاهی هم به hp dm4-2000 بندازین ببینین چطوریه!!؟ کانفیگشم اینه:

CPU :i7 2630 6M cach
    RAM: 6GB
    VGA: ATI 6470
    HDD: 640GB

ممنون از راهنماییتون
    Last edited by ashian2010; 24-09-2011 at 11:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام کمی در مورد ساختار سیستم عامل مک صحبت کنید ... ایا باز هم مثل ویندوز پارتیشن میشه یعنی درایو داره یا نه ... لطفا یه توضیح نسبتا مختصر .....
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه من مجبورم به خاطر نرم افزار های تخصصی رشته ام (برق) ویندوز هم نصب کنم! به فروشنده ها که می گفتم می گفتن ما توصیه نمی کنیم که بگیری و بعدا اذیتت می کنه!! حالا موندم چیکار کنم!!
    ببخشید میشه یه نگاهی هم به hp dm4-2000 بندازین ببینین چطوریه!!؟ کانفیگشم اینه:

CPU :i7 2630 6M cach
    RAM: 6GB
    VGA: ATI 6470
    HDD: 640GB

ممنون از راهنماییتون
    نصب ویندوز فعلا یه چیر اجتناب ناپذیره و تقریبا همه ی ما هم ویندوز نصب کردیم و بی هیچ مشکل یا اذیتی داره کار می کنه

سلام کمی در مورد ساختار سیستم عامل مک صحبت کنید ... ایا باز هم مثل ویندوز پارتیشن میشه یعنی درایو داره یا نه ... لطفا یه توضیح نسبتا مختصر .....
    توضیح مختصر اینه که کار کردن باهاش خیلی راحته و مطمئن باش ازش خوشت میاد

داره خودمونی میشه rezamaldinii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

لپ تاپی 13 اینچ میخوام با رزولوشن بالا وزن کم 7 - core 5 هارد 500 قیمتم مهم نیس

شما برایه تایپ 13 اینچ رو پیشنهاد میکنید یا 15 ؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

لپ تاپی 13 اینچ میخوام با رزولوشن بالا وزن کم 7 - core 5 هارد 500 قیمتم مهم نیس

شما برایه تایپ 13 اینچ رو پیشنهاد میکنید یا 15 ؟

اپل 2 مدل 13 داره که 1600 و 1800 قیمتشونه
    اگه صرفا واسه تایپ کردن می خوای هرچی بگیری فرق نداره
    البته مدل ایر اپل هم هست که خیلی سبکه ولی جدیدا یه خورده گرون شده

داره خودمونی میشه rezamaldinii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    اپل 2 مدل 13 داره که 1600 و 1800 قیمتشونه
    اگه صرفا واسه تایپ کردن می خوای هرچی بگیری فرق نداره
    البته مدل ایر اپل هم هست که خیلی سبکه ولی جدیدا یه خورده گرون شده
    نام مدلشون چیه؟

13 اینچ با کیفیت بالا کدام رو پیشنهاد میکنید DVD-RW داشته باشه ؟
    Last edited by rezamaldinii; 24-09-2011 at 17:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •