تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 2199 اولاول ... 3403904304364374384394404414424434444504905409401440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خدا مرگشون بده
    ممکنه یه سایت که ژورت sstp رایگان بده به من معرفی کنید
    والا من رایگان سراغ ندارم و دنبالش نگرد نیستش. باید هزینه کنی یا از tor Browser استفاده کنی که اونم فقط برای وب گردی جواب میده برای دانلود با دانلود منیجر جوابگو نیست.

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

آقا مال من ویپی انم قطع نشده! همه جا زدن ویپی انا قطعه ولی مال من هم L2TP هم SSTP وصله، شما مطمئنید ویپی ان سراسری قطع شده ؟؟؟
    دوست عزیز شانسیه. من هم صبح تا ظهر وصل بودم الان قطع شده تا الان وصل نمیشه. تمام سرویس دهنده های وی پی ان این مشکل رو دارن جز اونائی که پروتکول SSTP ارائه میدن مشکلی ندارن. در ضمن در ویندوز 7 و ایکس پی هم فرق میکنه این پورت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من رایگان سراغ ندارم و دنبالش نگرد نیستش. باید هزینه کنی یا از tor Browser استفاده کنی که اونم فقط برای وب گردی جواب میده برای دانلود با دانلود منیجر جوابگو نیست.

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

دوست عزیز شانسیه. من هم صبح تا ظهر وصل بودم الان قطع شده تا الان وصل نمیشه. تمام سرویس دهنده های وی پی ان این مشکل رو دارن جز اونائی که پروتکول SSTP ارائه میدن مشکلی ندارن. در ضمن در ویندوز 7 و ایکس پی هم فرق میکنه این پورت
    پورت pptp که ازون اول براي من بسته بود، البته تست نکردم ولي پرسيدم گفتش که وايمکسا بستس اين پرت، اما بابت شانسي بودن من با گوشي هميشه وصلم با وين 7 هم گاهي، تا حالا مشکل نداشتم، منکر قطعيه ويپي ان شما هم نميشم، بام عجيب بود که چرا اينهمه ميگن ويپي قطع شده مال من قطع نيست (تو بالاترين خوندم) بعد اومدم اينجا ديدم بعله، مبيني ها هم همين مشکلو دارن ولي من ...
    در هر صورت ممنون از شما

مبين نت هيچجوري حجم اضافي هد يه نميده؟ :دي وضع حجمم خيلي خرابه، اين فاميلامون شاتل دارن هي دم به دم سه گيگ سه گيگ حجم ميگيرن!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من با کلی گشتن sstp رایگان گیر آوردم و استفاده کردم اما بیخیالش شدم چون سرعت اون هم شدید اومده پایین به زور با 20 دان می کردم ...
    پیشنهاد می کنم از نرم افزار alkasir استفاده کنید تا اوضاع برگرده به قبل ...

کاربر فعال OS X MrDevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

tor خیلی خوبه.مشکلی با دانلود منیجر هم نداره

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی از اصفهان هست که مبین نت داشته باشه؟
    سرعتش خوب هست؟
    کیفیتش چه طور؟(مدت زمانی که سرویس قطع هست زیاده؟کمه؟)
    سرعتش شبانه اش خوبه؟
    latency چه طوره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض وي پي ان

من از وايمكس مبين نت براي گوشي آيفون استفاده ميكنم. ميشه راهنماييم كنين از چه وي پي اني استفاده كنم كه هم رو اين گوشي كار كنه و هم با مبين نت جواب بده. آخه ميگن مبين نت جلو وي پي انُ گرفته. البته با توجه به بحثاتون شايد به دليل همين قطعي هاي اخير باشه. بهرحال خواهشمندم كسي اگه ميدونه و يا وضعيت منو داره راهنماييم كنه. اگه مطمئن شم هيچ وي پي اني رو مبين نت كار نكنه پسش ميدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کسی از اصفهان هست که مبین نت داشته باشه؟
    سرعتش خوب هست؟
    کیفیتش چه طور؟(مدت زمانی که سرویس قطع هست زیاده؟کمه؟)
    سرعتش شبانه اش خوبه؟
    latency چه طوره؟
    سرعت من با سرویس 512 بین 67 تا 70 در نوسان هست
    قطعی از دید من کم است به غیر از دو باری که برای کارهای سرور اینترنت را قطع کردند (اعلام قبلی شده بود) سروقت اینترنت را وصل کردن
    خیلی جزئی قطعی داشتم یک بار 30 دقیقه (تماس گرفتم گفتن مشکل از طرف مخابرات پیش آمده)
    3 یا 4 بار هم 5 دقیقه ای
    سرعت شبانه هم با روزانه فرقی نمیکنه
    البته پینگ زیاد بالا پایین میشود

8. 2 کاربر از albous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مبين نت هيچجوري حجم اضافي هد يه نميده؟ :دي وضع حجمم خيلي خرابه، اين فاميلامون شاتل دارن هي دم به دم سه گيگ سه گيگ حجم ميگيرن!
    من پول ریختم به حسابشون بعد فرداش خود زنه زنگ زد یک سری چرت و پرت گفت من نفهمیدم ولی یک چیزشو خیلی برام جالب بود دوبار پرسیدم. داشت همینطور که زر میزد گفت که 20 گیگ حجم خودتونه و 1.5 گیگ هم هدیتونه...من گفتم ببخشید!! هدیه؟؟ یعنی چی؟ گفت بله مبین نت به کاربراش 1.5 گیگ هدیه میده. گفتم خانوم مطمعنید گفت بله آقاااا!!! من رفتم تو صفحه ecare خودم رو زیرو رو کردم دیدم خدا هیچ 1.5 گیگی من نمیبینم همون 20 گیگ خودمه!! خلاصه نمیدونم این بخش فروش مبین نت این حرفارو از کجاشون در میارن ولی به هر حال حرفیه که به من زدند!! یه بخش فروششون عاقل بودند که اینام خل و چل شدند. شما میتونید زنگ بزنید بپرسید. زنه که خیلی مطمعن بود به حرفش

10. این کاربر از h.yazdani67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پول ریختم به حسابشون بعد فرداش خود زنه زنگ زد یک سری چرت و پرت گفت من نفهمیدم ولی یک چیزشو خیلی برام جالب بود دوبار پرسیدم. داشت همینطور که زر میزد گفت که 20 گیگ حجم خودتونه و 1.5 گیگ هم هدیتونه...من گفتم ببخشید!! هدیه؟؟ یعنی چی؟ گفت بله مبین نت به کاربراش 1.5 گیگ هدیه میده. گفتم خانوم مطمعنید گفت بله آقاااا!!! من رفتم تو صفحه ecare خودم رو زیرو رو کردم دیدم خدا هیچ 1.5 گیگی من نمیبینم همون 20 گیگ خودمه!! خلاصه نمیدونم این بخش فروش مبین نت این حرفارو از کجاشون در میارن ولی به هر حال حرفیه که به من زدند!! یه بخش فروششون عاقل بودند که اینام خل و چل شدند. شما میتونید زنگ بزنید بپرسید. زنه که خیلی مطمعن بود به حرفش
    آره، اون قسمت خرکيه، وقتي اولين بار سرويسو ميگيري خرکي يه چيزي بهت ميدن، به من فقط 300مگ اضافه داده بود، ولي يه بنده خدايي گرفته بود حدود 900مگ اضافه داشت.
    منظور من برا تولد و مناسب ها و ... است، بعدم شاتل برا هر دفعه قطعي کمتر از دو روز فک کنم کم ه کم گيگ حجم رايگان به همه اضافه ميکنه، ولي مبين که هفته اي سه بار قطع ميشه...

12. 2 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من از وايمكس مبين نت براي گوشي آيفون استفاده ميكنم. ميشه راهنماييم كنين از چه وي پي اني استفاده كنم كه هم رو اين گوشي كار كنه و هم با مبين نت جواب بده. آخه ميگن مبين نت جلو وي پي انُ گرفته. البته با توجه به بحثاتون شايد به دليل همين قطعي هاي اخير باشه. بهرحال خواهشمندم كسي اگه ميدونه و يا وضعيت منو داره راهنماييم كنه. اگه مطمئن شم هيچ وي پي اني رو مبين نت كار نكنه پسش ميدم.
    خواهش ميكنم دوستان عزيز راهنماييم كنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •