سریه SZ مناسب نیست قدیمی و از رده خارج
سریه SZ مناسب نیست قدیمی و از رده خارج
لپ تاپ بسیار خوبیه و اگه بتونی یکم دیگه هزینه کنی میتونی GX740 رو بگیری این مدلم با i5 میتونی تا 1600000 بگیری
دوست عزيز. اين لپتاپاي اچ پي يه مدت مادر برداشون زود زود مي سوخت. من يه دي و ي6000 داشتم كه دقيقا سر يك سال و چند روز مادر بردش سوخت و بالا نيومد (قسمت كارت گرافيكي) الان دل دارم قبل از اين كه خريد كني از يه تعميركار خرابي و برگشتيشون رو سوال كن
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
اگه يه لپتاپ خوب ميخواي dell مدل vostro 3500 بخر قيمتش يك ميليون و شايد كمتر باشه/ خيلي جديده و خوشگله و تازه اگه مثل من بي سليقه هم باشي زياد اذيت نميشي چون كارگاهيه. اگه شيك و كوچيك ميخواي ميتوني برسي سري z سوني رو نگاه كني و اگه خيلي بي سليقه تر و بدتر از مني (كه تا حالا نديدم كسي از من بد تر باشه) ميتوني سري آي بي ام يه سري بزني (با كيسه هواي هارد ديسك واقعا خيالت از پرت كردن لپتاپ راحته)
ممنون از دوستان
کانفیگش جز گرافیکش که بد نیست... core i5.. با توجه به قیمت بسیار بالای سری z ، فکر می کنم تو لپ تاپای سبک، انتخاب مناسبی باشهکانفیگه پایین ، قیمت بالا ، طراحی زیبا و خوب.
وزنش با باتری 1.8 کیلوگرم هستش.
310 اومده ولی چنگی به دل نمیزنه البته SR فقط 4570 داره ...
من با توجه به رتبه این کارت گرافیک در ریتینگ که تو سایت نوت بوک دیده بودم گفتم...
خسته نباشین.
اساتید بین
dell studio 1558
sony vaio F11DGX
ASUS N61JQ-JX061V
Sony VAIO F12HFX
کدوم رو پیشنهاد می کنین.
از لپ تاپ بیشتر برای کار با نرم افزار های مکانیک مثل catia abaqus ... استفاده می کنم.
لطف کنین قیمتاش رو هم بگین.
اگه پیشنهادی هم دارین خوشحال می شم بدونم....
سلام،خسته نباشین.
اساتید بین
dell studio 1558
sony vaio F11DGX
ASUS N61JQ-JX061V
Sony VAIO F12HFX
کدوم رو پیشنهاد می کنین.
از لپ تاپ بیشتر برای کار با نرم افزار های مکانیک مثل catia abaqus ... استفاده می کنم.
لطف کنین قیمتاش رو هم بگین.
اگه پیشنهادی هم دارین خوشحال می شم بدونم....
اگه با قیمتش مشکلی ندارین اینو پیشنهاد میدم ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پردازنده قوی و صفحه نمایش با کیفیت.
1420 تومن.
وگرنه 1558 هم کار شما رو راه میاندازه..
سیستمهای پایینتر از این هم جوابگو هستند مگر در کارای سنگین که سرعت عملکرد پایین میاد و فشار زیاد میشه.catia abaqus
ولی خب در عمل اینگگونه که شما میگی نیست..متاسفانه گرافیکش افتضاحه
این رو هم بگم که کلیه کارتهای موجود در class1 فوق گرافیکن.من با توجه به رتبه این کارت گرافیک در ریتینگ که تو سایت نوت بوک دیده بودم گفتم...![]()
یعنی این جواب من بود الان!!؟
چه ربطی داشت؟؟؟
میدونین معنی ریتینگ چیه!!؟
سوال من اشتباهه،اگه میدونستین که این قدر ...!!!![]()
من نمیدونم الان مشکل شما چیه؟یعنی این جواب من بود الان!!؟
شما گفتید که این کارت افتضاحه و من جووابتون رو دادم..
فک کنم روشن باشه!چه ربطی داشت؟؟؟
هر بار که پست میدین لحن تون بدتر میشه..میدونین معنی ریتینگ چیه!!؟
لطفا با دقت اینو بخونید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوال شما چی بود؟؟سوال من اشتباهه،اگه میدونستین که این قدر ...!!!![]()
چرا hp برتری داره؟سونی که سی پی یو قوی تر و گرافیک بالاتری داره.فقط تو رم کم میاره از hp.
ولی خواسته های من اجرا کردن برنامه های مهندسی مثل cad و 3d max هست.نهایت کار من اینه.و بودجمم 1500 نهایت هستش
حالا بین F 12 HFX وایو و HP Pavilion DV6-2300 کدوم رو بخرم تورو خدا زود راهنماییم کنید
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)