تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 531 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

حالا اون فایل هیچی اخه تقریبا هر چیز مهمی داشتم ریخته بودم تو این درایور ولی حالا نمیتونم هیچ کاریش کنم
    فکر کنم درست توضیح ندادم دایور کلا نیست یعنی یه پارتیشن کم شده
    همونه که گفتم حتما... فایل سیستم درایو صدمه دیده. برای همین کامپیوتر نمی شناسه. برای من هم چند باری پیش اومد و من چون اون موقع تازه کار بودم با نا امیدی پارتیشن تازه درست کردم که همه چیزم پرید. البته دیگه برام پیش نیومد و من هم یادم رفت پی گیر بشم. شما یه جستجو بزن شاید بتونی اطلاعاتت رو ریکاوری کنی انشالله درست می شه

پیلیز رایت اند اسپیک پرژن ( پرشین )!!!

مشکل شما خداییش خیلی عجیبه! تا به حال همچین موردی ندیده بودم.
    برو به نشونی زیر ببین می تونی دستی تم رو پاک کنی:
    C:\Windows\Resources\Themes

اگه شد بعدش ری استارت کن انشالله مشکل درست بشه.

شاد و پیروز باشین
    نوروزتان پیروز

اگه نباشه جاش خالی می مونه metaler-soad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

این مشکلم رو مجبورم که تو این تاپیک بپرسم...چون از موقعی که 7 نصب کردم همچین چیز عجیبی رو میبینم اینم مشکلم:
    وقتی سیستمتون رو روشن میکنید یه صدای بوق مانند میشنوید و صدای هارد و dvdRW
    من وقتی سیستمم روشن هست و دارم باهاش کار میکنم همچین صدایی رو میشنوم .... انگار که همین الان دکمه پاور رو فشار دادی و منتظری که سیستمت بیاد بالا. یعنی موقعی که داری باهاش کار میکنی انگار سیستم روشن یه بار دیگه روشن میشه(امیدوارم منظورمو فهمیده باشید)....و یه مشکل دیگه اینکه کامپیوترم خود به خود اگه بهش دست نزم خاموش میشه و میره رو Sleep...و دیگر اینکه 2 بار هم پیش اومده که خودش خود به خود روشن شده....اینم اضافه کنم که از یه گجت استفاده میکردم که بهش زمان میدادی بعد اون سیستمتو خاموش میکرد یا میزاشتش رو Sleep....گفتم شاید مشکل از این گجته باشه....رفتم گجت رو غیر فعال کردم....ولی این 3تا مشکلی که گفتم حل نشد ..... لطفا یکی راهنماییم کنه .... دارم دیوونه میشم....انگار که سیستمم جن زده شده
    Last edited by metaler-soad; 27-03-2010 at 01:04.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

این مشکلم رو مجبورم که تو این تاپیک بپرسم...چون از موقعی که 7 نصب کردم همچین چیز عجیبی رو میبینم اینم مشکلم:
    وقتی سیستمتون رو روشن میکنید یه صدای بوق مانند میشنوید و صدای هارد و dvdRW
    من وقتی سیستمم روشن هست و دارم باهاش کار میکنم همچین صدایی رو میشنوم .... انگار که همین الان دکمه پاور رو فشار دادی و منتظری که سیستمت بیاد بالا. یعنی موقعی که داری باهاش کار میکنی انگار سیستم روشن یه بار دیگه روشن میشه(امیدوارم منظورمو فهمیده باشید)....و یه مشکل دیگه اینکه کامپیوترم خود به خود اگه بهش دست نزم خاموش میشه و میره رو Sleep...و دیگر اینکه 2 بار هم پیش اومده که خودش خود به خود روشن شده....اینم اضافه کنم که از یه گجت استفاده میکردم که بهش زمان میدادی بعد اون سیستمتو خاموش میکرد یا میزاشتش رو Sleep....گفتم شاید مشکل از این گجته باشه....رفتم گجت رو غیر فعال کردم....ولی این 3تا مشکلی که گفتم حل نشد ..... لطفا یکی راهنماییم کنه .... دارم دیوونه میشم....انگار که سیستمم جن زده شده
    سلام
    درباره مشکل نخستتون بایستی بگم که اون کاملا طبیعیه. هنگام بالا اومدن ویندوز، سیستم عامل سخت افزارها رو چک می کنه. از همین رو سر و صدای هارد و درایو نوری زیاد می شه. برای لپ تاپ من هم این جوری هست.
    درباره مشکل دوم که هیچ چی نمی دونم!
    درباره سومی هم بایستی عرض کنم که سیستم به طور خودکار تنظیم شده که در صورت بلااستفاده بودن بره روی اسلیپ! برای تنظیم کردنش برو به این نشونی :
    Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings

و زمان Put Computer to Sleep رو افزایش بده یا این که غیر فعالش کن.

درباره مشکل چهارم هم بایستی بگم که متاسفانه برای من هم وجود داره! البته تازگی ها کشف کردم که این مشکل هنگامی بوجود میاد که کامپیوتر رو در حالت Hibernate خاموش کرده باشم.

شادو پیروز باشین
    نوروزتان پیروز

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

سلام
    درباره مشکل نخستتون بایستی بگم که اون کاملا طبیعیه. هنگام بالا اومدن ویندوز، سیستم عامل سخت افزارها رو چک می کنه. از همین رو سر و صدای هارد و درایو نوری زیاد می شه. برای لپ تاپ من هم این جوری هست.
    درباره مشکل دوم که هیچ چی نمی دونم!
    درباره سومی هم بایستی عرض کنم که سیستم به طور خودکار تنظیم شده که در صورت بلااستفاده بودن بره روی اسلیپ! برای تنظیم کردنش برو به این نشونی :
    Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings

و زمان Put Computer to Sleep رو افزایش بده یا این که غیر فعالش کن.

درباره مشکل چهارم هم بایستی بگم که متاسفانه برای من هم وجود داره! البته تازگی ها کشف کردم که این مشکل هنگامی بوجود میاد که کامپیوتر رو در حالت Hibernate خاموش کرده باشم.

شادو پیروز باشین
    نوروزتان پیروز
    تشکر میکنم دوست عزیز....ولی من فقط 3تا مشکل داشتم .... چجوری شد 4تا؟
    اون جمله اولم که درباره سر وصدا کردن سیستم هنگام بالا اومدن بود یه توضیحی بود برا مشکل اولم....احتمالا شما متوجه نشدی
    در هر صورت خیلی ممنون
    بعد راجع به مشکل آخر که شما هم دچارش شدی ..... همین که خود به خود روشن میشه ..... شما راه حلی نداری ..... این Hibernate که گفتی چیه؟؟؟

5. این کاربر از metaler-soad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

تشکر میکنم دوست عزیز....ولی من فقط 3تا مشکل داشتم .... چجوری شد 4تا؟
    اون جمله اولم که درباره سر وصدا کردن سیستم هنگام بالا اومدن بود یه توضیحی بود برا مشکل اولم....احتمالا شما متوجه نشدی
    در هر صورت خیلی ممنون
    بعد راجع به مشکل آخر که شما هم دچارش شدی ..... همین که خود به خود روشن میشه ..... شما راه حلی نداری ..... این Hibernate که گفتی چیه؟؟؟
    Hibernate که به فارسی می شه خواب زمستانی به شیوه ای از خاموش کردن سیستم می گن که در اون تمامی داده های موجود در RAM بر روی بخشی از هارد دیسک ذخیره می شه. با روشن کردن دوباره سیستم، همون داده ها دوباره در حافظه بارگذاری می شن. عملا همون کارایی که پیشتر می کردی دوباره جلوت سبز می شن! دیگه منتظر بالا اومدن ویندوز و دردسر بارگزاری دوباره برنامه ها رو نداری. از بدی هاش هم اینه که به مرور زمان می تونه به دیسک سخت صدمه بزنه...

متاسفانه تا به کنون چیزی پیدا نکردم که مشکل رو حل کنه...

شاد و پیروز باشین
    نوروزتان پیروز

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

Hibernate که به فارسی می شه خواب زمستانی به شیوه ای از خاموش کردن سیستم می گن که در اون تمامی داده های موجود در RAM بر روی بخشی از هارد دیسک ذخیره می شه. با روشن کردن دوباره سیستم، همون داده ها دوباره در حافظه بارگذاری می شن. عملا همون کارایی که پیشتر می کردی دوباره جلوت سبز می شن! دیگه منتظر بالا اومدن ویندوز و دردسر بارگزاری دوباره برنامه ها رو نداری. از بدی هاش هم اینه که به مرور زمان می تونه به دیسک سخت صدمه بزنه...

متاسفانه تا به کنون چیزی پیدا نکردم که مشکل رو حل کنه...

شاد و پیروز باشین
    نوروزتان پیروز
    خب اینجوری که هاردامون به ..... میره
    یعنی همه این مشکلا مربوط به 7 میشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

خب اینجوری که هاردامون به ..... میره
    یعنی همه این مشکلا مربوط به 7 میشه؟

این مشکل مربوط به تمامی ویندوزهای NT ساخته شده از سال 2001 به بعده می شه. ویندوزهای XP، ویستا، 7، سرور 2003، سرور 2007 و...
    خوب شما هیچ وقت هایبرنیت نکن. همیشه سیستمت رو شات داون کن!

9. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

فکر کنم فارسی ساز XP بود!

کلی هم فونت ریخت!!!!

خرابش کرد

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

بچه ها چطوری تو این ویندوز فایلها رو میشه Share کرد ؟

دهنم آسفالت شد نشد که نشد ! یه فایل رو Share میکنم ولی طرف اصلا نمیبینه .

میشه یه راهنمائی مختصر از Share بگین .

مخلصیم.

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چندروزیه که وقتی اولتراسورف رو اجرا میکنم، اجرا نمیشه و این پیغامو میده :

با خیلی از ورژنهاش هم تستیدم اما همشون همینو میگه !

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

چندروزیه که وقتی اولتراسورف رو اجرا میکنم، اجرا نمیشه و این پیغامو میده :

با خیلی از ورژنهاش هم تستیدم اما همشون همینو میگه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •