Dark ^ Knight لول چندي كه موسسه ساختي؟من لول 22 هستم.
Dark ^ Knight لول چندي كه موسسه ساختي؟من لول 22 هستم.
حاجي منم 23 ام.
بروبچ به غير از Gold Apple چيز ديگه اي خوب بخرن و راحت به دست بياد چي هست؟
حاجي() شما هم برا بروبچ آدرس موسسه رو بذار.
مثل سرور/دارك يا لايت/محل وقوع حادثه!
یکی تو گایا دو تا amulet گذاشته لینک شده 4 بیل . پولدارین بخرین که به شرط چاقو ه![]()
gold apple رو چند میخرن ؟
راستی منم orc هستم اسمت چیه بیام کمکت کنم![]()
!!!!! بچه ها یه آدم گیج اومده 3 تا هندونه خریده از من 2mil هاهاهاها .حال داد .
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
آقا من که گفتم سرور 3 و Light و Fighter هستم.
ما همه سرور 4 هستیم Gaia فاری یا لایت فرقی نمیکنه ...
تو که Etain بودی
يك سوال:براي دارك ها در كجا و از كي بايد در لول 25 كوئست Epic رو بگيرم؟
خواهشا دقيق بگيد.
من دارم پست اول آماده می کنم و همه این چیزها رو اونجا می گم که هر کی که بازی رو شروع کرد مجبور نشه بپرسه.
ولی فعلا جواب رو می دم .
epic 25 رو از مرکز map2 یعنی Starfamus باید بگیرید . انجام کوئست هم خیلی سادست. کشتن یک باس ضعیف map2 هست. که برای کلاس های مختلف متفاوت هست. کلاس های مختلف از NPC های مختلف می گیرن ولی همگی از یک NPC داخل Starfamus می گیرن . وقتی گزینه talk رو برای برداشتن کوئست انتخاب می کنین اگر کوئست Epic باشه بالاش می نویسه.
------------------
Gold Apple فکر می کنم 100 تا 200K باشه. یه آیتم خیلی با ارزش تر تو لول های پایین تر از 15 هست که میشه فارم کرد و باید نگه داشت و اون Earth Alchemy Powder هست که به اختصار EAP می گن . با گرفتن 100 تا EAP یه کوئست تو iris هست که میشه انجام داد و 1000Etin گرفت که 500Mil میارزه. این آیتم رو شمال Gliter همون wolf ها و Galios ها دراپ می کنن. ولی خوب هر 5 دقیقه فوقش 1 دونه دراپ شه ! دونه ای فکر کنم 300 تا 500K باشه شایدم بیشتر.بروبچ به غير از Gold Apple چيز ديگه اي خوب بخرن و راحت به دست بياد چي هست؟
آیتم های دیگه ای که تو لول های پایین ارزش نگه داشتن دارن :
Broken Core-Essence of W-Poison Linz-Amapoo Spool-Spirit Core - Dark Core-Nightmare Core-Gold powder-Magic Leather و Great Potion ها بخصوص Great Healing Potino که یه دونش +2mil هست و تو FL می تونین فارم کنین.
Last edited by mhv_kntu; 01-07-2010 at 09:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)