فریمورش اخریه !! 31
فریمورش اخریه !! 31
افیس
اکروبات ریدرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تایپ فارسی امتحان نکردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به صورت نامفهوم رو متوجه نشدم یعنی منظورت اینه که فونتهای فارسی رو خوب نشون نمیده؟
فکر نمیکنم مگه اینکه اصلا از خود آپرا استفاده کنی
با سلام به دوستان خوبم.
اگر لطفی کنید به بنده و یه فایل یا مراحل تصویری طریقه نصب و راه اندازی GPS رو به من نشون بدید ممنون میشم .
من حد.د 6 ماهه دنبالش میگردم و چنتام پیدام کردم اام اصلاً نمی تونم نصب کنم.
این مشکل رنگی شدن و برفکی شدن تا حالا برای من پیش نیومده
اما گوشی دوستم که امروز گرفته بود رو دستم گرفته بودم رفتم تو منو یدفه رنگا قاطی شد . نگران شدم اما انگار خیلیا گوشیشون اینجوری شده
کلا من از گوشی همیشه شانس دارم! همه گوشیا که هنگ کنه مال من هیچیش نمیشه
راستی چشمم هم شوره!
اما واقعا بهترین گوشییه که داشتم
جی پس اس که روی گوشی نصب هستش
اما اگر منظور شما از برنامه های راه یابی و اینجوری چیزا هستش بهترین گزینه اول از همه OVI Maps هست که روی گوشی هم نصبه. البته در ورژن 31 فکر کنم. برنامه های دیگه هم فقط احتیاج به ساین کردن و یا هک کردن گوشی دارن نصب آنچنان سختی ندارن که احتیاج به آموزش تصویری داشته باشه
این تاپیکو بخون اگه بازم مشکل داشتی یا از همونجا یا از اینجا بپرس !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه منم همين مشكل هست ولي نقطه نيست و يك خط عرضي هست.حدود يك ميلي متر از لبه پايين Lcd بالاتر.تا حالا كه بيشتر نشده.سلام دوستان
من یه ۵۸۰۰ ۵ ۴ماه پیش خریده بودم
دیروز داشتم برچسب ال سی دی شو عوض میکردم دیدم بالای صفحم یه پیکسل سوخته ایجاد شده
از دیروز تا حالا هی میره رو اعصابم
میخواستم بدونم پیکسل سوختگیه گسترش پیدا نمیکنه؟؟
بنظرتون تا ال سی دیه خرج ننداخته رو دستم گوشیه رو عوض کنم یا نه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
2 تاسوال داشتم :
1 - چون هندزفری این گوشی با مدل N78 یکیه میخواستم ببینم کیفیت صداشنو تو هندزفری با هم فرق میکنه یا نه ؟ کدوم بهتره
2- کسایی که یه گوشی معمولی مثل N73 داشتم سرعت sms زدنشون با اون بیشتر بوده یا با این ؟
ممنون
کیفیت صدا آنچنان فرقی نداره
البته نوع هندزفری های این دو گوشی با هم متفاوته
سرعی نوشتن و ارسال در این گوشی خیلی بالاتر از بقیه هستش. لااقل خود من که هم n73 رو داشتم و قبل از این تا یک هفته پیش n78 رو به جرات میگم که خیلی سریع مسیج ها ارسال میشن.
البته مشخصات هم متفاوت هست
پس انگار مشکل همگانیه!!
هر وقت میخوام من یه گوشی رو مثل ادم نگه دارم باید یه مشکل اینطوری پیش بیاد و ضد حال بزنه
من قصد داشتم تو هفته جدید ردش کنم ولی مرددم .تنها گوشیه که با نیاز های من خوب کنار اومده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)