آقا چاکرتم قربون دستت ممنون از اینکه اینقدر به این خوبی و شفافی توضیح دادی بازم ممنون![]()
آقا چاکرتم قربون دستت ممنون از اینکه اینقدر به این خوبی و شفافی توضیح دادی بازم ممنون![]()
چرا یکی؟!؟! در اصل این مودم ها دارای یه روتور وایرلس داخلی هستن که قابلیت شبکه کردن چندین سیستم رو بطور وایرلس داره ( حداقل 10 تا ) پس شما میتونی بطور همزمان چندین لپ تاپ و موبایل و ... رو وارد شبکه مودم کنی. در ورد LAN هم 4تا درسته (به تعداد خروجی های مودم)
بعضی اوقات که مخابرات سیم کم میآره، تو مرکز تلفن چند تا خط رو میندازه روی یه سیم و تا نزدیکی محل مصرف (خونه ها ) منتقل میکنه ( یعنی تا 4 برابر امکانات فیزیکی !! ). بعد یه دستگاه ( که اسمش یادم نیست ولی تو همین تاپیک بحث شده ) میذاره تو محل و خطوط رو دوباره جدا میکنه و میده به مشترکین. این موجب نویز خیلی شدید میشه . اگه اینجوری باشه میتونی درخواست بدی مخابرات و بگی adsl مشکل داره و اونها هم خط رو جدا میکنن.
منم 3 سال پیش این مشکل رو داشتم ، آخر فهمیدم مشکل از خود تلفنه - موقع شماره گیری نویز مینداخت !!! با یه تلفن دیگه هم امتحان کن.
داریوش جان ازت خیلی متشکرم که جواب دادی
این شرکتی که من ازش گرفتم یه شرکتی است تو آریاشهر بلوار گلاب که خودش از یک جای دیگه میگیره بنام "انجیر"
جالب اینجاست که میگه اگر میخواهی برات تنظیم کنم 15000 تومان بده بیام برات کانفیگ کنم. جالبتر اینکه با همین مودم و لپ تاپم روی خط کس دیگه کانکت شدم.
حالا نمیدونم به این بابا چجوری حالی کنم که گیر از خودتونه. چون مودم را از خودشون که 100000 تومان میفروخت نخریدم و رفتم از بازار رضا ( که گرونترین بازار کامپیوتره ) خریدم 70000 تومان داره اینکار رو میکنه.
سلام دوستان
کسی هست جواب ما رو هم بده![]()
سلام من الان یه مشکلی دارم اونم اینه که من مودم رو از طریق lan به pc وصل کردم وکانکت شودم تو نت اما وقتی با گوشی میگردمو پیدا میکنم مودمو و پسورد رو هم میزنم و قبول میکنه اما بعد که میزنم start web browsing میزنه no gatway reply چه کار کنم ؟ ترو خدا کمکم کنید مخصوصا آقای PC .
سلام
خواهش می کنم!
چاره اش می دونی چیه؟؟؟ یه بار زنگ بزنی و با خشونت تمام ( البته بدون بی ادبی) باهاشون حرف بزنی. طوری که طرف فکر کنه رییسش زنگ زده!!!
قشنگ عین این جمله رو بگو: " نه چلاقم؛ نه ببو گلابی!!! خودم مهندس کامپیوترم ( یه بلوف بیشتر نیست! ) نیازی به کارشناس شما ندارم. مفهومه؟!!! " ( البته به جز مهندس کامپیوترش، بقیه اش دور از جونت
). این مفهومه رو هم محکم بیا که حساب کار دستش بیاد...
به خدا اگه به اینا رو بدی ازت سواری می گیرن...چند وقت پیش به همین شرکتی که ازش سرویس می گیرم زنگ زدم که ببینم چرا قطعه، یارو گوشی رو برداشت و گذاشت که تماس قطع بشه...
منو می گی تماس گرفتم و اونقدر منتظر موندم تا گوشی رو برداره... چشمت روز بد نبینه!
جوری باهاش حرف زدم که یارو به غلط کردن افتاد !!! آقا تو رو به خدا ما رو ببخشین؛ آقا اشتباه شده دستمون خورده (!)
و... این جوری باس باهاشون حرف بزنی
![]()
سلام
من تا به حال برای کانکت شدن به اینترنت با ای دی اس ال یوزر نیم پسوردم رو توی خود کانفیگ روتر وارد میکردم و با PPPOE کانکت می شدم حالا چند روزی هست که میخوام از شبانه فن آوا استفاده کنم و این کار ( وارد کردن یوزر شبانه توی کانفیگ روتر و دوباره وارد کردن یوزر خودم ) خیلی کار سخت و حال گیری هست
مودم من ASUS AM602 هست
برای اینکه از کانکشن ویندوز استفاده کنم توی کانفیگ روترم این یوزر رو پاک کردم و یه بریجینگ ( Bridging ) ساختم و کانکشن ویندوز رو هم درست ساختم
حالا وقتی که کانکت میشم میگه یوزر نیم پسوردت روی این دامین معتبر نیست باید چی کارکنم ( به خود شرکت هم زنگ زدم ولی ... ؟؟ !!)
کانکشن ویندوز رو این طوری ساختم ( که کاملا درسته )
نقل قول:
توی این مرحله شرکت گفت اسم ما رو با حروف کوچک بنویس که نوشتم
این جا هم یوزر نیم فن آوا را با @ نوشتم
![]()
خود تنظیمات روتر رو هم درست انجام دادم ولی وقتی Bridging رو انتخاب میکنم و ریبوت میکنم کانکشن Local Area Connection روی لیمیت میره و آی پی دریافت نمیکنه و یه علامت تعجب زرد میزنه روش و دیگه آی پی کانفیگ هم کار نمیکنه و باید برم توی Local Area Connection راست کلیک کنم properties و توی TCP/IP هم یه آی پی دستی (192.168.1.2) وارد کنم تا تنظیمات کانفیگ بیاد
باید چی کار کنم؟![]()
مودم من ASUS AM602 هست
داریوش جان باز هم ازت متشکرم
امروز رفتم و با توپ پر و البته بدون بی ادبی درخواست قطع سرویس رو دادم و آنها هم تمام پولم را پس دادند( البته با کمال تعجب!!!)
حالا راهنماییم میکنید که از چه ISP اینترنت بگیرم؟
در ضمن پیش شماره ام 4446 است.
متشکرم
سلام من میخوام از ADSL استفاده کنم برای اینکار باید اول برم مخابرات بعد چیکار کنم ؟؟ از اولین صفحه نتونستم ببخشید اگه سوالم تکراری است .
مراحل این ADSL که باید چی کار کنم از چه مدمی استفاده کنم ؟ اگه مقاله ای بود بدید ممنون میشم یکی تو یه پست همه ی این
مراحل رو بگه از اول تا آخر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)