ار کجا می تونم اکانت فری درست کنم ؟من هربار میام بسازم درخواست شماره کردیت کارت میده . با این اکانت می تونم با خود آیپاد هم برنامه دانلود کنم؟
این مشکل اینکه هربار برای روشن کردن باید به کامپیوتر وصل کنیم رو حل می کنه؟
ار کجا می تونم اکانت فری درست کنم ؟من هربار میام بسازم درخواست شماره کردیت کارت میده . با این اکانت می تونم با خود آیپاد هم برنامه دانلود کنم؟
این مشکل اینکه هربار برای روشن کردن باید به کامپیوتر وصل کنیم رو حل می کنه؟
اول برو تو قسمت App Store و قسمت Free Apss یکی از برنامه های رایگان رو انتخاب کن . وقتی که روش کلیک کردی میگه که یوزر و پس اپل رو وارد کن . اونجا Create New Account رو بزن . اگه از این مسیر بری یه گزینه None تو اون قسمت اضافه میشه !ار کجا می تونم اکانت فری درست کنم ؟من هربار میام بسازم درخواست شماره کردیت کارت میده . با این اکانت می تونم با خود آیپاد هم برنامه دانلود کنم؟
آره . بعد این جیلبریک هرچقدر خواستی روشن و خاموش کن !این مشکل اینکه هربار برای روشن کردن باید به کامپیوتر وصل کنیم رو حل می کنه؟![]()
نه برادر کار بیخ پیدا کرده!
حالا دارم ios4.2.1 رو دانلود میکنم 608 مگه که با idm 1:18 دقیقه طول میکشه....تقصیر خودمه که از اول میخواستم رستور کنم که تنبلی کردم خیلی سنگین شده تلفنی خدمتت عرض کردم....
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
[QUOTE=hellmayor;5842399]اول برو تو قسمت App Store و قسمت Free Apss یکی از برنامه های رایگان رو انتخاب کن . وقتی که روش کلیک کردی میگه که یوزر و پس اپل رو وارد کن . اونجا Create New Account رو بزن . اگه از این مسیر بری یه گزینه None تو اون قسمت اضافه میشه ! /QUOTE]
برای مثال opera mini رو از itunes store سرچ کنید
پ.ن: همین الان ریستور کردم 4 مین طول کشید جیلبریک هم کردم....همه چی عالی ....ممنون از همگی به خصوص مهرداد عزیز.
Last edited by roteal2007; 08-02-2011 at 18:51.
من میخوام به نسخه 4.2.1 آپدیت کنم
چند تا سوال داشتم
بهتره از خود آیتونز آپدیت کنم یا اینکه فایل Frimware رو از سایت /www.felixbruns.de/iPod/firmware دانلود کنم بعد با اون آپدیت کنم؟
اگه آپدیت کنم اطلاعات و دیتا های نرم افزارای نصب شده پاک میشن؟ مثلا قرار ملاقات ها تقویم و ...
با این فایل دانلود شده چجوری باید آپدیت کنم؟
دارم دادا![]()
Connectify 1.1
اسم برنامه اینه . بگردی فوری پیدا میکنی !
چند سوال
دقیقا برای این جیلبریک جدیده باید چی کار کرد؟
ریستور که باید انجام داد اطلاعات پاک نمیشه؟
نمیشه بدون ریستور این کار را انجام داد؟بعد که جیلبریک کردم باید برنامه های cydia که قبلا دان کردم باید دوباره دانلود کنم؟
کاری خاصی نداره ! مثل جیلبریک های قبلیه ! (اول DFU بعد جیلبریک و Cydia و بقیه ماجرا)چند سوال
دقیقا برای این جیلبریک جدیده باید چی کار کرد؟
ریستور که باید انجام داد اطلاعات پاک نمیشه؟
نمیشه بدون ریستور این کار را انجام داد؟بعد که جیلبریک کردم باید برنامه های cydia که قبلا دان کردم باید دوباره دانلود کنم؟
وقتی ریستور کردید آیپاد مثل کامیپوتری میشه که دوباره بهش ویندوز زدید !
چون با ریستور کردن Cydia پاک میشه در نتیجه شما باید اونکارها رو دوباره انجام بدید !![]()
با آیتونز خیلی طول میکشه.من از redmond pie یه لینک مستقیم داشت که دانلودش کردم.شما اول بک آپ بگیر بعدش ریستور کن اینزطوری بعد از ریستور ازت میپرسه که میخوای بک آدپت رو اعمال کنی یا نه.
روی حالت ریکاوری مد میرین برای رستور به این صورت:
1.دستگاه رو خاموش میکنید.
2.Home رو نگه میدارین.
3.کابل رو بهش وصل میکنید و صبر میکنید تا عکس itunes+cable بیاد....
4.آیتونز رو باز میکنید یه پیغام میده که به ریکاوری رفته ok میکنی و دکمه shift+restor رو میزنی فایل iOs 4.2.1رو انتخاب میکنی و ok میکنی باید اولش به نت وصل باشی.بعدشم یه تولبار میاد رو آیپاد و پروسس رو میبینی.
اسه جیل هم به dfu mode میرین که خود نرم افزار میگه چه کار کنید...به 3 دقیقه هم نمیرسه .برای ریستور هم توصیه اکید شده در حالت ریکاوری مد ریستور کنید.چون میخواین آپدیت کنید.
برادر کوه قاف رو که نمیخوای بکنی...یه ریستوره +جیل که ملزومات و روش رو در بالا گفتم.
اگه هم نصب cydia موفق نشد 2 باره امتحان کنید.
میشه یه سوال بپرسم.
شما الان میخواین 4.2.1 رو با چه نرم افزاری جیل کنین لطفا لینکش رو بدید.راستی این نسخه ی ویندوزش رو بزارید و این آنتترد هست دیگه نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)