من همه بازیهای انگیج رو تو گوشیم ان 73 بدون مشکل بازی می کنم ولی بازی reset generation رو وقتی میزنم مینویسه kern exes 3 چیکار کنم این بازی رو قبل از فرمت گوشی بازی میکردم حالا بازی در میاره؟
من همه بازیهای انگیج رو تو گوشیم ان 73 بدون مشکل بازی می کنم ولی بازی reset generation رو وقتی میزنم مینویسه kern exes 3 چیکار کنم این بازی رو قبل از فرمت گوشی بازی میکردم حالا بازی در میاره؟
يواسه اجراي بازي هاي انگيج با ارور kernexe مواجه شدم لطفا راهنمايي كنيد.........
من یه N79 دارم ... روش چندتا بازی به صورت trail نصبه ... ظاهرا راهی نداره که اونا رو کرک کرد یا کد بهش بدی تا قفلش باز بشه ...
سوال من اینه که آیا وقتی میخایم نسخه کرک شده این بازی ها رو نصب کنیم ، آیا نسخه تریال هم لازمه ؟ یا اینکه لازم نیست و میتونم پاکشون کنم ؟
سلام
ببخشید بچه ها این بازی گلف رو من دو سه روز پیش نصب کردم.گویا باید یه چیز دیگه هم به نام pip نصب کرد تا ارور موقع ورود به بازی رو نده.اما این pip رو که می خوام نصب کنم update error می ده و بدون این هم بازی اجرا نمی شه وارور می ده .
لطفا راهنمایی کنید.(در ضمن گوشی هم fp2 هست)
پیشاپیش به خاطر پاسختون ممنون![]()
یه کد که باید موقع خرید گوشی تو دفترچه هاش باشه!
برای نسخه های کرک شده هم باید تریل ها رو پاک کنید..
رو گوشی FP2 فکر نمیکنم فول اجرا بشه این بازی!
شاد باشید![]()
همچین کدی ندیدم...یه کد که باید موقع خرید گوشی تو دفترچه هاش باشه!
تو کلوپ مطرح کن..(;
شاد باشی![]()
بازی reset generation رو وقتی میخوام بازی کنم پیغام kern-exec-3 میده ولی بقیه بازیها رو روی گوشی ان73 بدون مشکل بازی میکنم آقا یونس به فریادم برس..
گوشیت که تو حالت حک نباید باشه موقع اجرای بازی .... شایدم رام کم میاره گوشیت !بازی reset generation رو وقتی میخوام بازی کنم پیغام kern-exec-3 میده ولی بقیه بازیها رو روی گوشی ان73 بدون مشکل بازی میکنم آقا یونس به فریادم برس..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)