تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 440 از 465 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

منم از دوم راهنمایی بازی میکردم!
    تو این بازی هرکی با هر نوع اخلاقی که داره یه جور بازیو میگردونه. به قول مگی بستگی به آدمش داره.

من قبلا خودمو کشتم و نتونستم گرگینه کنم!
    این یارو رئیسشون رو چطوری باید پیدا کرد؟
    رييسشون سياهه و چشم هاي نوراني هم داره كه معمولا هم خودش مياد بايد حواستون بهش باشه كه اگر اومد سريع بريد و باهاش دوست بشيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان من با گرگها دوست شدم حتی عصبانیشون کردم اما اصلا نتیجه نگرفتم می شه واضحتر راهنماییم کنید ممنونم

من 1 ساله دارم این بازی رو انجام می دم خون آشام و فضایی و ... خیلی راحت شدم ولی هنوز نتونستم گرگینه بشم به نظر شما باید بیشتر از این صبر کنم؟ چندوقت پیش یکی از دوستان گفتند که خیلی سریع و بدون مشکل می تونند تبدیل به گرگینه بشن دوست دارم اگر امکانش هست بدونم چطوری .
    یه سوال دیگم دارم اونم اینه که وقتی از دانشگاه فارق التحصیل می شیم کاری که پیدا می کنیم مثل نقاشی و... که بابتش حتما باید بری دانشگاه وقتی به درجه بالا می رسم اون وسیله ای که بهم می دن کار نمی کنه در حالی که شغلهای دیگه ام کار می کنه می خواهم بدونم برای همه همینطوره یا بازی من مشکل داره.

به غیر از سیمزهای فصلها ، بیزینس ، NIGHT LIFE , FAMILY FUN STUFF, GLAMOUR LIFE STUFF, UNIVERSITY سیمزهای دیگری هم هست اگر هست می شه اسامی اش رو برام بنویسین تا بخرم ممنونم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

1

به غیر از سیمزهای فصلها ، بیزینس ، NIGHT LIFE , FAMILY FUN STUFF, GLAMOUR LIFE STUFF, UNIVERSITY سیمزهای دیگری هم هست اگر هست می شه اسامی اش رو برام بنویسین تا بخرم ممنونم
    در مورد گرگينه شدن بستگي به شانستون داره شايد 1 سساعت طول بكشه شايد 1 هفته و در ضمن نبايد دعواشون كنيد بايد سعي كنيد بيشتر دوست بشيد.
    سيمز هاي ديگه هم bon voaj ، free time ، pet ، H&M fasion ، open for business ، Seasons و apartmen life اصلي ترين هاش هستي و تغريبا 10 تا ديگه هم از stuff هاي سيمز هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پادشاه سیمز می شه بگی چیکار می کنی که احتیاجی به کشاورزی و.... نداری /

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

1:منم تقریبا مشکل شمارو دارم اما بدتر آیتم ها کلن نمیاد که باید از کرکی که مگی خانوم گذاشتن استفاده کنی
    آخرین اکس پک:Appartementlife
    آخرین استاف:Mansion&Garden stuff
    2:یعنی چی احتاج به کشاورزی؟
    لطفا پشت سرهم اینقدر پست ندید
    Last edited by Zende; 23-05-2009 at 21:07.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رييسشون سياهه و چشم هاي نوراني هم داره كه معمولا هم خودش مياد بايد حواستون بهش باشه كه اگر اومد سريع بريد و باهاش دوست بشيد
    من که تا حالا ندیدمش. کار خاصی باید بکنیم تا بیاد؟
    واسه امتحان نهایی ها هم سیمز رو پاک کردم.

من سوال دیگم دارم اونم اینه که وقتی از دانشگاه فارق التحصیل می شیم کاری که پیدا می کنیم مثل نقاشی و... که بابتش حتما باید بری دانشگاه وقتی به درجه بالا می رسم اون وسیله ای که بهم می دن کار نمی کنه در حالی که شغلهای دیگه ام کار می کنه می خواهم بدونم برای همه همینطوره یا بازی من مشکل داره.
    باید کار کنه. یعنی چطوری کار نمیکنه؟ میاد توی خونتون و میشه جاش داد اما روش نمیشه کلیک کرد؟ یا اینکه به جای شکلش ضربدر میاد؟

داره خودمونی میشه asalr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان عزيز سلام

فكر كنم تا الان تونستم تقريباّ كل تاپيك رو بخونم!
    من عاشق سيمزم... با راهنمايياتون سيمز آپارتمان رو گرفتم...با 1سري ديگه...
    از همين جا گرفتم... اما مسافرتي رو ميخوام كه ندارن...سيمز 3 ام كه به اين كامپيوتر نفتي ما نميخوره!
    حالا بگذريم... توي كدوم سيمز ميشه گرگينه شد؟ و اينكه توي آپارتماني،چجوري ميشه جادوگر شد؟
    زامبي چطور؟ روبات چي؟
    ممنون ميشم اگه بگيد...
    راستي مگي جان... منم عاشق آنجلينام...

داره خودمونی میشه asalr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همین امشب سیمز 3 رو سفارش دادم که بیاد. من که بعد چند سال دوباره آمدم سمت سیمز تو پوست خودم نمیگنجم. ببینم میشه با چند تا دختر دوست شد همشونو آورد تو 1 خونه بعد با همشون رابطه رمانتیک برقرار کرد؟ به اونای دیگه بر نمیخوره اگه با هیچ کدوم نامزد نباشی؟
    خب شما چرا singles 2 رو بازي نميكنيد؟ جذابيت سيمز رو نداره اما خب براي بالاي 18 ساله...
    ميتوني 1مرد با 3،4 تا زن انتخاب كني... اصلاّ هم به هيچ كدوم بر نميخوره... فقط ممكنه 1كم حسودي كنن،اگه به ميزان مساوي به هر كدوم توجه نكني...
    جالبيش اينه كه همه چيش مشخصه...ديگه بيشتر از اين توضيح نميدم... چون بچه ها مبخونن بده!
    در كل جالبه اما واسه 1مدت... اما سيمز خوبيش اينه كه خستت نميكنه...هميشه تازگي داره

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

چه طوری می شه با دیگران صحبت کرد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

1

دوستان عزيز سلام

فكر كنم تا الان تونستم تقريباّ كل تاپيك رو بخونم!
    من عاشق سيمزم... با راهنمايياتون سيمز آپارتمان رو گرفتم...با 1سري ديگه...
    از همين جا گرفتم... اما مسافرتي رو ميخوام كه ندارن...سيمز 3 ام كه به اين كامپيوتر نفتي ما نميخوره!
    حالا بگذريم... توي كدوم سيمز ميشه گرگينه شد؟ و اينكه توي آپارتماني،چجوري ميشه جادوگر شد؟
    زامبي چطور؟ روبات چي؟
    ممنون ميشم اگه بگيد...
    راستي مگي جان... منم عاشق آنجلينام...
    توي sims pet ميشه گرگينه شد.
    براي جادوگر شدن هم يه گم بايد بيرون از خونه وقت بزاري و بيرون از خونه بموني و بعد يه مدت كم يه جادوگر پيدا ميشه اگر بتوني خ.ب باهاش دوست بشي يه گزينه مياد كه اگر بزني اون تو رو جادوگر ميكنه.
    روبات هم كه من تو عمرم توي سيمز نديدم.

11. این کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •