تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 1404 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450490540940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.
    بنده برگشتم و میبینم که جو تاپیک به شدت برگشته!!
    انصاف بدید که باید یک کمی به هم مهربانانه تر صحبت کنید! اگه کسی هم بد اخلاقی کرد، یه دگمه برای این کار گداشتن (!) به اسم "آگاه کردن مدیران از مخالفت". حالا مخالفت با چی؟! با قوانین فاروم. خواهش میکنم هر کسی حس کرد بهش توهین شده فقط یه کلیک روی دگمه ی بکنه و توضیح بده که از چی ناراحته! مطمئن باشید مدیرا بهش رسدگی میکنن! هر کسی بخواد خودش تذکر بده که نمیشه.
    دوستان من امروز یعنی 16/3/87 از اصفهان قیمت گرفتم ولی به نظرم این فروشنده های اصفهانی همه غالتاق و حقه بازن میدونین چرا؟!!
    چون یه فروشگاه معتبر که رفتم بم گفت اصلا آکبند ندارن! و همه جعبه ها باز شده هستن!!! بعد رفتم فروشگاه کناریش که میگفت آکبند اسلیم مدل starwars رو داره که سفیدم بود ولی میدونین چند میگفت؟ 330 تومن!!!!! بم گفت توش 2 تا umd هم هست ولی به نظر شما قیمت 330 تومن وحشتناک نیست؟!!! بش گفتم پیانو بلک داری؟گفت اره ولی باز شده هست و اکبند نیست و هیچ متعلقاتی هم جز شارژر نداره!!!! حالا میدونید این یکی رو چند میگفت؟265 تومن!!!
    شما من رو راهنمائی کنید ببینم قیمت تهران با اصفهان چقدر اختلاف داره؟ (من دنبال یک پیانو بلک آکبند هستم که کامل باشه متعلقاتش) لطفا قیمت تهرانش رو بم بگین تا ببینم ارزش داره بیام تهران بخرم یا نه؟!!!ممنونم
    من شرمنده ام که جواب شما رو دیر میدم. ولی مسافرت بودم!
    صد در صد قیمت تهران با شهرستانها فرق میکنه. که البته طبیعیه! چون اونجا یه نفر یه psp ببره، معلوم نیست کی بتونه بفروشدش. واسه همین ممکنه خیلی ضرر کنه. شما بهتره از تهران بخری. قیمت فت 200-210 و اسلیم 210-230 هست.
    ولی این وال ولیو پکه. یعنی مموری استیک و کیف و هدفون رو باید جدا بگیری.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان چرا به جای جواب دادن به سوالات بچه ها و کمک به اونها دارین بد خلقی میکنید؟!!!!!!!!!
    ببین اگه میتونی بیا تهران بگیر به نفعته

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان اگه من باعث تغییر جو اینجا شدم من رو ببخشید

واین دسته گل هم تقدیم به اونایی که ناراحت شدن

با عرض شرمندگی از تمام دوستان
    Last edited by hessam2006; 06-06-2008 at 21:26.

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من امروز یعنی 16/3/87 از اصفهان قیمت گرفتم ولی به نظرم این فروشنده های اصفهانی همه غالتاق و حقه بازن میدونین چرا؟!!
    چون یه فروشگاه معتبر که رفتم بم گفت اصلا آکبند ندارن! و همه جعبه ها باز شده هستن!!! بعد رفتم فروشگاه کناریش که میگفت آکبند اسلیم مدل starwars رو داره که سفیدم بود ولی میدونین چند میگفت؟ 330 تومن!!!!! بم گفت توش 2 تا umd هم هست ولی به نظر شما قیمت 330 تومن وحشتناک نیست؟!!! بش گفتم پیانو بلک داری؟گفت اره ولی باز شده هست و اکبند نیست و هیچ متعلقاتی هم جز شارژر نداره!!!! حالا میدونید این یکی رو چند میگفت؟265 تومن!!!
    شما من رو راهنمائی کنید ببینم قیمت تهران با اصفهان چقدر اختلاف داره؟ (من دنبال یک پیانو بلک آکبند هستم که کامل باشه متعلقاتش) لطفا قیمت تهرانش رو بم بگین تا ببینم ارزش داره بیام تهران بخرم یا نه؟!!!ممنونم
    فروشگاه اولی که رفتی پاسکال بود دومی هم کارن؟
    اگه یکی از این 2تا باشه کارن با انصاف تره.
    من هفته پیش از کارن خریدم 220 چند روز بعد که رفتم بازی ازش بگیرم داشت زنگ میزد جنس بخره اصابش بهم ریخته بود ازش پرسیدم چی شده گفت ار هفته پیش تا حالا 40 تومن رفته روی قیمت psp .
    تا اونجایی هم که من گشتم توی اصفهان و دیدم همین فروشگاه کارن توی مجتمع پارک اسلیم آکبند داره که starwars هست.

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بنده هم از همه ي دوستان عذر خواهي ميكنم اگه باعث يه سري مشكلات شدم
    ........

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.ميخواستم بدونم كسي ميدونه قيمت مموري اصل سوني(با گارانتي ايران رهجو)چنده؟ 4 و 8 گيگابايتش رو ميگم ! تقلبي سرعت بالا چنده؟ ممنون ميشم يكي كمك كنه!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام.ميخواستم بدونم كسي ميدونه قيمت مموري اصل سوني(با گارانتي ايران رهجو)چنده؟ 4 و 8 گيگابايتش رو ميگم ! تقلبي سرعت بالا چنده؟ ممنون ميشم يكي كمك كنه!
    قیمت های ایران رهجو رو ولش! قیمتی که میده با قیمتی که به فروش میرسه کلی فرق داره مثلا 8 گیگو میگه 120 تومن ولی قیمتش تو بازیر 80 تومنه برا 4 گیگم همینطوره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

قیمت های ایران رهجو رو ولش! قیمتی که میده با قیمتی که به فروش میرسه کلی فرق داره مثلا 8 گیگو میگه 120 تومن ولی قیمتش تو بازیر 80 تومنه برا 4 گیگم همینطوره...
    آخه رهجو تنها نمايندشه ! ولي كلا مموري 4 و 8 خوب قيمتش چنده؟ و كجا ميشه با اين قيمت اصلشو خريد؟

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

كسي جواب مارو نداد
    توي اين تاپيك كسي نيست كه بازي هاي pspرو راي دانلود بزاره؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

4 گیگ 65 تومن. 8 گیگ 120 تومن
    عزیز جان، بعضی ها خیلی براشون مهمه که حتکا مموری اصل بگیرن. مثل من. هیچ خوش ندارم 85 تومن بدم یه مموری بگیرم، بعد از 20 بار عوض کردن و اینا به یه نتیجه نصفه نیمه برسم. کلا تنها جایی که میشه مطمئن بود مموری اصل سونی بهت میدن، همین ایران رهجوئه.
    آخه رهجو تنها نمايندشه !
    درسته. ایران رهجو نماینده ی انحصاری محصولات دیجیتالی سونی تو ایرانه. البته غیر از بروجکشنهای سونی.
    به هر حال هر شرکتی یه سیاستی داره! یکی مثل اسوس به دو تا نمایندگی محصول میده، یکی هم مثل سونی فقط به یک نماینده اعتماد میکنه. این دیگه به خود شرکت مادر بستگی داره. من مطمئن هستم غیر از گارانتی ایران رهجو هم مموری استیک اصل میشه پیدا کرد. ولی نمی تونم بگم! چون ممکنه شما بگیری و متضرر شی. میبینی؟! با اینکه میگم مطمئنم، بازم مطمئن نیستم!! ضمنا، 85 تومن برای 8 گیگ زیادی پایینه! شما تو گوگل شاپینگ یه سرچی بکن، ببین قیمت جهانیش چقده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •