سلام.
بنده برگشتم و میبینم که جو تاپیک به شدت برگشته!!
انصاف بدید که باید یک کمی به هم مهربانانه تر صحبت کنید! اگه کسی هم بد اخلاقی کرد، یه دگمه برای این کار گداشتن (!) به اسم "آگاه کردن مدیران از مخالفت". حالا مخالفت با چی؟! با قوانین فاروم. خواهش میکنم هر کسی حس کرد بهش توهین شده فقط یه کلیک روی دگمه یبکنه و توضیح بده که از چی ناراحته! مطمئن باشید مدیرا بهش رسدگی میکنن! هر کسی بخواد خودش تذکر بده که نمیشه.
من شرمنده ام که جواب شما رو دیر میدم. ولی مسافرت بودم!دوستان من امروز یعنی 16/3/87 از اصفهان قیمت گرفتم ولی به نظرم این فروشنده های اصفهانی همه غالتاق و حقه بازن میدونین چرا؟!!
چون یه فروشگاه معتبر که رفتم بم گفت اصلا آکبند ندارن! و همه جعبه ها باز شده هستن!!! بعد رفتم فروشگاه کناریش که میگفت آکبند اسلیم مدل starwars رو داره که سفیدم بود ولی میدونین چند میگفت؟ 330 تومن!!!!! بم گفت توش 2 تا umd هم هست ولی به نظر شما قیمت 330 تومن وحشتناک نیست؟!!! بش گفتم پیانو بلک داری؟گفت اره ولی باز شده هست و اکبند نیست و هیچ متعلقاتی هم جز شارژر نداره!!!! حالا میدونید این یکی رو چند میگفت؟265 تومن!!!
شما من رو راهنمائی کنید ببینم قیمت تهران با اصفهان چقدر اختلاف داره؟ (من دنبال یک پیانو بلک آکبند هستم که کامل باشه متعلقاتش) لطفا قیمت تهرانش رو بم بگین تا ببینم ارزش داره بیام تهران بخرم یا نه؟!!!ممنونم
صد در صد قیمت تهران با شهرستانها فرق میکنه. که البته طبیعیه! چون اونجا یه نفر یه psp ببره، معلوم نیست کی بتونه بفروشدش. واسه همین ممکنه خیلی ضرر کنه. شما بهتره از تهران بخری. قیمت فت 200-210 و اسلیم 210-230 هست.
ولی این وال ولیو پکه. یعنی مموری استیک و کیف و هدفون رو باید جدا بگیری.