تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 616 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450490540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

اگه برای شما در دانشگاه معافیت تحصیلی صادر شده و با توجه به وضعیت شما باید برین خدمت
    ممنون
    ولی شما مطمئنید که من نمی تونم؟؟؟
    آخه الان توی دانشگاه یکی دو تا از دوستای منم مثل من می خوان دوباره کنکور بدن. سال اعزام من 91 ( البته من این موضاعاتو قبلا همینجا گفتم و بعضی از دوستان میدونن)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من متولد فروردین 71 هستم اگر الان اقدام کنم برای سربازی اضافه خدمت میخورم ؟اگر سال دیگه اقدام کنم چقدر اضافه خدمت میخورم ؟
    من پدرم 21 ماه جبهه داره آیا قانون کسر خدمت بخاطر جبه والدین هنوز وجود داره ؟اگر وجود داره من چند ماه از خدمتم کم میشه ...

من حدود 1 سال هست که درس نمیخونم آیا هنوز میتونم ادامه تحصیل بدم یا باید حتما برم سربازی ؟

آیا برای اینکه ببینم معافیت پزشکی میتونم بگیرم خودم باید برم مشاوره پزشکی و چک آپ کامل بدم یا خودشون این کارو انجام میدن ؟ من قدم 175 و وزنم 50کیلوگرم هست آیا بخاطر لاغری امکان داره معاف شم یا از خدمتم کم شه ؟

ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید !من اول از طریق شماره هایی که روی دفترچه راهنما هست خواستم اقدام کنم برای مشاوره ولی همیشه اشغال هست ! یه شماره هم جدید داده بودن واسه مشاوره (09680) که هرچی زنگ میزنم میگه شماره اشتباه هست ... از طریق سایت police.ir هم سوالمو پرسیدم ولی بعد از گذشته 2 هفته هنوز جواب ندادن ... تو اینترنت هم کلی جستجو کردم متاسفانه هیچ سایتی نیست که سوالامونو بپرسیم ...مثلا سوال اساسی من اینه که یکی بیاد 24 ساعت از دوران سربازی رو شرح بده که از صبح تا شب چیکار میکنن :|
    من این همه سوال پرسیدم فقط یکی از دوستان گفت 3 ماه اضافه خدمت میخورم ... کسی نیست جواب سوالای منو بده ؟ اگر اسفند اقدام کنم هم باز 3ماه اضافه خدمت میخورم یا بیشتر میشه ؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سوالم صفحه قبل موند برای اینکه دوستان ببینن این جا میزارم
    سلام

من در حال حاضر تو دانشگاه درس میخونم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم میخواستم چند ماه دیگه با تور به ترکیه برم میخواستم ببینم من میتونم به این تور برم یا نه شرایطی داره هنوز هم برای دریافت پاسپورت اقدام نکردم

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سوالم صفحه قبل موند برای اینکه دوستان ببینن این جا میزارم
    فقط برای آزمون علمی ( و زبان ) و ارائه مقاله و کنفرانس علمی و سفر زیارتی میتونین از کشور خارج بشین .
    ترکیه رو خیلی بعیده بتونین خارج بشین

5. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام

من در حال حاضر تو دانشگاه درس میخونم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم میخواستم چند ماه دیگه با تور به ترکیه برم میخواستم ببینم من میتونم به این تور برم یا نه شرایطی داره هنوز هم برای دریافت پاسپورت اقدام نکردم

سلام

به شرط وسیقه ی 15 میلیونی نقد......بله به سادگی میتونید به سفر سیاحتی برید هر جای دنیا که دوست دارید(فقط برای دانشجویان این شرایط برقرار هست)

7. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

9

فقط برای آزمون علمی ( و زبان ) و ارائه مقاله و کنفرانس علمی و سفر زیارتی میتونین از کشور خارج بشین .
    ترکیه رو خیلی بعیده بتونین خارج بشین
    سلام
    به شرط وسیقه ی 15 میلیونی نقد......بله به سادگی میتونید به سفر سیاحتی برید هر جای دنیا که دوست دارید(فقط برای دانشجویان این شرایط برقرار هست)
    سلام
    وا این چه قانونیه 15 میلیونم کجا بود آخه . سفر سیاحتی خورد تو سرم یه بار تو عمرم خواستم یه تفریحی بکنم ها . من نمیفهمم دخترا چرا نباید از این قانون ها داشته باشن این شد عدالت ؟ الان هم سربازی رو کردن 2 سال یعنی چی ؟ خیلی واضح بگن پسرا به جرم این که پسر به دنیا اومدن زندانی محسوب میشن باید 2 سال برن فهلگی ! به جرم پسر بودن باید تو استخدام از دخترا عقب بیفتن . بعد یه عده بیان بگن حقوق زن . ای کاش نمی پرسیدم کلا حالم خراب شد

9. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من تا 23 فروردین فرصت دارم دفترچه بفرستم و کاردانی فارغ التحصیل هستم اگر من کنکور قبول شدم ثبت نام میکنم!یا یه جای کار گیر داره!؟برگه اعزام بدون مهر غیبت می تواند بدون مشکل ثبت نام کند؟یا نه!؟می تونم ترخیص بشم!؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام دوستان من تا 23 فروردین فرصت دارم دفترچه بفرستم و کاردانی فارغ التحصیل هستم اگر من کنکور قبول شدم ثبت نام میکنم!یا یه جای کار گیر داره!؟برگه اعزام بدون مهر غیبت می تواند بدون مشکل ثبت نام کند؟یا نه!؟می تونم ترخیص بشم!؟
    شما با برگه اعزام بدون غیبت بدون مشکل ثبت نام میشید.در واقع همون برگه سبز مدرکی برای وضعیت نظام وظیفه شما میشه.
    اگه هم اعزام بشید،غیبت هم نداشته باشید موقعی که دانشگاه قبول بشید ترخیصتون میکنن.

12. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

از زمانی که دفترچه ارسال میشه حدودا چند روز طول میکشه جوابش بیاد ؟ سایتی هست بشه پیگیری کرد ؟

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خواهشا یکی جواب بده من متولد نیمه دوم 70هستم ترم 1 دانشگاه آزاد میتونم بازم کنکور بدم؟؟
    مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •