سلام
اگر ممکنه بیشتر توضیح بده تا بهتر راهنماییت کنیم![]()
سلام
اگر ممکنه بیشتر توضیح بده تا بهتر راهنماییت کنیم![]()
باید وقتی که بهت حمله میکنه جاخالی بدییکی بگه این مرتیکه گودزیلا رو چجوری باید کشت همونی که بدن ماهیچه ای داره تو اون مکان به یک حساب تاریخی مثل تخت جمشید من هر کاری میکنم نمیشه خیلی سریع عمل میکنه با هر سلاحی داشتم امتحان کردم نمیمیره با ه آرپي جي هم نمیشه کشتش
با کیلر چند تا بزنی تو سرش میره ولی آخر باید تو بالای یک ساختمان بکشیش پس سعی نکن تیراتوحرومش کنی چون اونجا نمیمیره
فكر كنم همون كماندو رو ميگي؟؟یکی بگه این مرتیکه گودزیلا رو چجوری باید کشت همونی که بدن ماهیچه ای داره تو اون مکان به یک حساب تاریخی مثل تخت جمشید من هر کاری میکنم نمیشه خیلی سریع عمل میکنه با هر سلاحی داشتم امتحان کردم نمیمیره با ه آرپي جي هم نمیشه کشتش
اوه اوه منم بيشتر از همه سر اين رييس گير كردم ///![]()
![]()
بيشتر بايد فرار كني تا اونجا كه دستش شكل بال ميشه( طي دو مرحله تا رسيدن به محل اصلي ) ... بعد با تير به پاهاش يا سرش ميزني تا بميره ...
ميدوني من چجوري ردش كردم ؟؟
برگشتم محل سيو قبلي هر چي سلاح داشتم فروختم و يه rpg خريدم به يه شليك آر پي جي رفت به درك.![]()
![]()
اگه منظورت Krauser هستش که باید قبل از اینکه بکشیش باید 3 قطعه پیدا کنی که این قطعه ها روی یک در رو کامل میکنند که سومی دست همون قوله هستش ! اول باید از دستش فرار کنی و اون 2 تا قطعه رو پیدا کنی . وقتی که قطعه دوم رو پیدا کردی باید با Krauser بجنگی . اون موقع باید بزنی به سرش . سعی کن با اسلحه Killer 7 بزنی چون خیلی از خونش میبره . بعد که کشتیش قطعه سوم رو میگیری . اینم بگم که به این راحتی نمیشه کشتش . یه جونوریه که دومیشو توی بازی پیدا نمیکنی !یکی بگه این مرتیکه گودزیلا رو چجوری باید کشت همونی که بدن ماهیچه ای داره تو اون مکان به یک حساب تاریخی مثل تخت جمشید من هر کاری میکنم نمیشه خیلی سریع عمل میکنه با هر سلاحی داشتم امتحان کردم نمیمیره با ه آرپي جي هم نمیشه کشتش
باور کن سخت ترین قولش اونه .
خدا صبرت بده اگه نتونستي ردش كني از ترينر استفاده كن!
موافقمخدا صبرت بده اگه نتونستي ردش كني از ترينر استفاده كن
![]()
![]()
![]()
![]()
کشتنش زیاد سخت نیست فقط باید با shotgum یایه اسلحه قوی مثل همون KILLER7شلیک کنی به پاهاش بعد که نشست سرشو بزنی به موقع هم فرار کنی.
سلام دوستان متاسفانه من بازم گیر کردم اونجا که یه قفس بزرگ بالای دره اویزونه و وقتی ردیاب اشلی رو پیدا می کنیم یه غول ما رو میندازه تو قفس
راستش یه ار پی جی خوابوندم تو کله پوک اون غوله حالا اونم رفته قایم شده و هی خرناس می کشه دو تا در هم هستند که اصلا باز نمی شن حالا باید چیکار کنم ؟
خواهشا کمک کنید
من نفهمیدم کجارو میگی !
1 عکس بزاری خیلی خوب میشه !
مرسی
بقل هر در یک دستگاه هست که روش یه چراغ هست. شما اون چراغها رو بزن درها باز میشه. بعضی جاهاش هم تا جایی که یادم هست باید به لولاهای بالایی شلیک کنی. ولی اکثرش همینجوری که گفتم. هی مرحله به مرحله قفسها آزاد میند و میوفتند پایین. بعد که همه رو رد کردی هم جالب میشه. میبری اون قول بی شاخ و دم رو تو اون تونل که اول و آخرش یه در هست اونم بقل هم زندانی می کنی و ......![]()
اسلحه های مختلفت رو قدرتشون رو روش امتحان می کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)