تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 435 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

یکی بگه این مرتیکه گودزیلا رو چجوری باید کشت همونی که بدن ماهیچه ای داره تو اون مکان به یک حساب تاریخی مثل تخت جمشید من هر کاری میکنم نمیشه خیلی سریع عمل میکنه با هر سلاحی داشتم امتحان کردم نمیمیره با ه آرپي جي هم نمیشه کشتش
    سلام
    اگر ممکنه بیشتر توضیح بده تا بهتر راهنماییت کنیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kuala Lumpur

پيش فرض

یکی بگه این مرتیکه گودزیلا رو چجوری باید کشت همونی که بدن ماهیچه ای داره تو اون مکان به یک حساب تاریخی مثل تخت جمشید من هر کاری میکنم نمیشه خیلی سریع عمل میکنه با هر سلاحی داشتم امتحان کردم نمیمیره با ه آرپي جي هم نمیشه کشتش
    باید وقتی که بهت حمله میکنه جاخالی بدی
    با کیلر چند تا بزنی تو سرش میره ولی آخر باید تو بالای یک ساختمان بکشیش پس سعی نکن تیراتوحرومش کنی چون اونجا نمیمیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

فكر كنم همون كماندو رو ميگي؟؟
    اوه اوه منم بيشتر از همه سر اين رييس گير كردم ///
    بيشتر بايد فرار كني تا اونجا كه دستش شكل بال ميشه( طي دو مرحله تا رسيدن به محل اصلي ) ... بعد با تير به پاهاش يا سرش ميزني تا بميره ...
    ميدوني من چجوري ردش كردم ؟؟
    برگشتم محل سيو قبلي هر چي سلاح داشتم فروختم و يه rpg خريدم به يه شليك آر پي جي رفت به درك.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

اگه منظورت Krauser هستش که باید قبل از اینکه بکشیش باید 3 قطعه پیدا کنی که این قطعه ها روی یک در رو کامل میکنند که سومی دست همون قوله هستش ! اول باید از دستش فرار کنی و اون 2 تا قطعه رو پیدا کنی . وقتی که قطعه دوم رو پیدا کردی باید با Krauser بجنگی . اون موقع باید بزنی به سرش . سعی کن با اسلحه Killer 7 بزنی چون خیلی از خونش میبره . بعد که کشتیش قطعه سوم رو میگیری . اینم بگم که به این راحتی نمیشه کشتش . یه جونوریه که دومیشو توی بازی پیدا نمیکنی !
    باور کن سخت ترین قولش اونه .

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خدا صبرت بده اگه نتونستي ردش كني از ترينر استفاده كن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خدا صبرت بده اگه نتونستي ردش كني از ترينر استفاده كن
    موافقم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اگه منظورت Krauser هستش که باید قبل از اینکه بکشیش باید 3 قطعه پیدا کنی که این قطعه ها روی یک در رو کامل میکنند که سومی دست همون قوله هستش ! اول باید از دستش فرار کنی و اون 2 تا قطعه رو پیدا کنی . وقتی که قطعه دوم رو پیدا کردی باید با Krauser بجنگی . اون موقع باید بزنی به سرش . سعی کن با اسلحه Killer 7 بزنی چون خیلی از خونش میبره . بعد که کشتیش قطعه سوم رو میگیری . اینم بگم که به این راحتی نمیشه کشتش . یه جونوریه که دومیشو توی بازی پیدا نمیکنی !
    باور کن سخت ترین قولش اونه .
    کشتنش زیاد سخت نیست فقط باید با shotgum یایه اسلحه قوی مثل همون KILLER7شلیک کنی به پاهاش بعد که نشست سرشو بزنی به موقع هم فرار کنی.

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان متاسفانه من بازم گیر کردم اونجا که یه قفس بزرگ بالای دره اویزونه و وقتی ردیاب اشلی رو پیدا می کنیم یه غول ما رو میندازه تو قفس
    راستش یه ار پی جی خوابوندم تو کله پوک اون غوله حالا اونم رفته قایم شده و هی خرناس می کشه دو تا در هم هستند که اصلا باز نمی شن حالا باید چیکار کنم ؟
    خواهشا کمک کنید

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

سلام دوستان متاسفانه من بازم گیر کردم اونجا که یه قفس بزرگ بالای دره اویزونه و وقتی ردیاب اشلی رو پیدا می کنیم یه غول ما رو میندازه تو قفس
    راستش یه ار پی جی خوابوندم تو کله پوک اون غوله حالا اونم رفته قایم شده و هی خرناس می کشه دو تا در هم هستند که اصلا باز نمی شن حالا باید چیکار کنم ؟
    خواهشا کمک کنید
    من نفهمیدم کجارو میگی !
    1 عکس بزاری خیلی خوب میشه !
    مرسی

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهشا کمک کنید
    بقل هر در یک دستگاه هست که روش یه چراغ هست. شما اون چراغها رو بزن درها باز میشه. بعضی جاهاش هم تا جایی که یادم هست باید به لولاهای بالایی شلیک کنی. ولی اکثرش همینجوری که گفتم. هی مرحله به مرحله قفسها آزاد میند و میوفتند پایین. بعد که همه رو رد کردی هم جالب میشه. میبری اون قول بی شاخ و دم رو تو اون تونل که اول و آخرش یه در هست اونم بقل هم زندانی می کنی و ...... اسلحه های مختلفت رو قدرتشون رو روش امتحان می کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •