تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 56 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 559

نام تاپيک: MP3 player

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

ممنون از جواب

خوب چقدر به بودجه اضافه بشه تا یه چیز بهتر بتونم بگیرم که صرفه داشته باشه؟؟
    و چه مدلی؟
    اگه تا 109 تومن بودجتو افزایش بدی 8 گیگ U5 از کاوون هست
    البته این باید تصحیح بشه.
    36+36

از نظر قدرت صدا بهترین مدل کووان کریتیو هست. هر چند من که خودم رو صدا خیلی حساسم خودم هیچ تفاوتی تو هیچ کدوم از مدلاش ندیدم. کیفیت صدا و بلندی صدای همشون یکیه. از 80 تومنی گرفته تا 600 تومنی.
    ببخشید اشتباه شد درستش 26+26 هست

منظورت از کریتیو چیه؟
    Last edited by osmaan; 10-07-2009 at 01:48.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

اینطور که معلومه به یک جواب قطعی رسیدم.
    خوب این I7 رو از کجا بخرم؟
    البته بنده در همدان زندگی می کنم.
    تو همدان که نمایندگی نداریم ولی من میتونم کمکتون کنم

داره خودمونی میشه lenuxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    iهمدان

پيش فرض

تو همدان که نمایندگی نداریم ولی من میتونم کمکتون کنم
    خوب چجوری باید تهیه کنم؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

کاملا مخالفم؛ طرفداری از یه مارک اشکالی نداره ، اما زیاده روی در اون که حالت بی انصافی به خود بگیره درست نیست ... ...

یه سطح دیگه" نیست ... یا بذار بگیم که در سطح بالاتری نیست .. منظور از "سطح دیگه" اینه که " اختلاف دو brand قابل ملاحظه باشه" ، خب مثلا زولتریکس و cowon در دو سطح متفاوت هستن؛ اما مسلما هر 5-6 مارک اول بازار در اکثر زمینه ها در یه سطح هستند و اگه بحث مقایسه باشه اتفاقا cown بجز در زمینه کیفیت صدا ، دیگه مقام اول و دومی در فاکتورهای دیگه رو باید براحتی فراموش کنه ...

آیا cowon کیفیت صداش عالیه ؟ قطعاً ... آیا creative کیفیت صداش عالیه ؟ ... قطعاً ... آیا cowon "یه مقدار بهتره" ؟ ... بله در اکثر موارد .. آیا "کیفیت صدا همه چیزه" و باعث میشه که کاملا یه محصول از دیگری برتر قلمداد بشه؟ ... به هیچ وجه
    cowonبه هیچ وجه در "

می تونی بیاری سمت 100 تومن ، مدلهای خوب کلی مثل موزائیک از creative موجوده و کارای cowon هم کیفیت ضبط و پخش عالی دارن ...

اگه ضبط واسه ات خیلی مهمه ، سری UX سونی هم ضبط کننده خوبیه و هم پخش کننده قابل قبولیه ... البته باید بیای سمت 130 به بالا ..

البته نظر شخصی شماست؛ اما ...عجیب ترین نظر شخصی ای بود که این چند وقته شنیده ام ... بله - نظرات عجیب تر مثل اینکه فلان مدل متفرقه هدفون از فلان مدل درجه یک بهتره هم شنیدیم ، اما اون نظرات از کاربرای متفرقه هم بوده ضمناً ، نه از دوستی که داره مشاوره میده به دوستان دیگه ...
    البته من هم یه مقدار زیاده روی کردم. منظورم این نبود که کریتیو بده و کووان خیلی خوبه. راستش به نظر من مهمترین فاکتور در مورد انتخاب MP3 Player کیفیت صداست. همون طور که در مورد خرید دوربین عکاسی مهمترین ویژگی کیفیت عکسه. کیفیت صدای کریتیو هم خوبه ولی خب تفاوت کیفیت صدای کووان محسوسه. و به جز کیفیت صدا در موارد دیگری هم نسبت به کریتیو برتری داره.
    این نظر شخصی من نیست. حقیقته. به نظر شما صدای D2+ با Q5 چه فرقی میکنه؟
    Last edited by prowler88; 10-07-2009 at 18:24.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اگه تا 109 تومن بودجتو افزایش بدی 8 گیگ U5 از کاوون هست

ببخشید اشتباه شد درستش 26+26 هست

منظورت از کریتیو چیه؟
    یکی باید بیاد اشتباهات خود منو بهم بگه! حواس نذاشتن واسه ما. منظورم D2 بود با 74 میلی وات. تصحیح شد.
    Last edited by prowler88; 10-07-2009 at 18:26.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    منظورتون از کووان رو نفهمیدم!
    میشه لینک این محصول رو برام بذارین؟؟
    COWON همون کمپانی تولید کننده ی برنامه ی JetAudio هست. پلیرهاش هم موجوده تو بازار.
    میتونین یه سر به سایتش بزنین محصولاتش رو ببینین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه jasmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه مقدار اطلاعات مقایسه ای درباره zen stone plus و T200 میخواستم
    اونطور که ارادو نوشته تی 200 باید سرتر باشه
    درمورد ضبط صدا و رادیوی زن استون هیچی ننوشته
    قیمت 4 گیگ این دوتا چنده؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

خوب چجوری باید تهیه کنم؟
    سلام
    چون این موضوع خارج از بحث تاپیکه براتون pm می کنم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این نظر شخصی من نیست. حقیقته. به نظر شما صدای D2+ با Q5 چه فرقی میکنه؟
    دوست خوب ، فکر می کردم دیگه از اینطور بحث ها رد شده باشی؛ این نظر کاملا از شما بعیده... "حقیقت " یعنی چی ؟ ... دو بعلاوه دو میشه چهار .. این یه حقیقته ... هر دو نفر آدم در سراسر جهان این رو قبول دارن ... این یه مفهوم آبژکتیوه ... یعنی عینی و قابل شمارشه ... اما کیفیت صدا ؟ ... واقعا فکر می کنی بشه همین قدر دقیق اندازه اش گرفت و در موردش نظر داد ؟ (اون snr هم فقط یکی از چندین پارامتریه که به ما کمک می کنن؛ نه بیشتر) ... شما دوتا ریوی از یه محصول رو هم کنار هم بذاری ، در حالیکه دو نفر متخصص نظر دادن ، باز هم مواردی از تفاوت در نظر توش می بینی ... شما نمی تونی ادعا کنی که حتی با یه هدفون Authentic این مقایسه رو انجام دادی (مگه اینکه الان بگی که اون مقایسه بین مدلهای مختلف cowon رو با یه shure انجام دادی که اصولا در ریویوها برای اظهار نظر در مورد کیفیت صدا استفاده میشه!)

نتیجه اینکه وقتی شما از من بپرسی که این دوتا محصول با هم فرق می کنن یا نه؟ ... صرفاً می تونم بگم "بله - از نظر من" ... من نه در حدی هستم و نه اطلاعات و ابزار لازم رو برای اینکه "حقیقت" قطعی ماجرا رو بگم در اختیار دارم ... به نظر من صدای X5 حتی از i7 هم بهتر بود ... در حالیکه مثلا صدای u5 و سری A خیلی خوب بود ؛ اما عالی نبود ...
    یه مقدار اطلاعات مقایسه ای درباره zen stone plus و T200 میخواستم
    اونطور که ارادو نوشته تی 200 باید سرتر باشه
    درمورد ضبط صدا و رادیوی زن استون هیچی ننوشته
    قیمت 4 گیگ این دوتا چنده؟؟
    اتفاقا استون پلاس محصول بهتری به نظر میاد ... قبلا هم توی این تالار دو سه بار مقایسه شده ان .. یه سرچ بکن ..

زن استون عمر باتری بهتر داره .. اسپیکر داره (شما دنبال این مدلش برو) ... زیباتر به نظر میاد ... قیمت مناسب تر داره ... و بهرحال نبرد دو مدل رقیب از یک کمپانی رو می بره ..

10. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوست خوب ، فکر می کردم دیگه از اینطور بحث ها رد شده باشی؛ این نظر کاملا از شما بعیده... "حقیقت " یعنی چی ؟ ... دو بعلاوه دو میشه چهار .. این یه حقیقته ... هر دو نفر آدم در سراسر جهان این رو قبول دارن ... این یه مفهوم آبژکتیوه ... یعنی عینی و قابل شمارشه ... اما کیفیت صدا ؟ ... واقعا فکر می کنی بشه همین قدر دقیق اندازه اش گرفت و در موردش نظر داد ؟ (اون snr هم فقط یکی از چندین پارامتریه که به ما کمک می کنن؛ نه بیشتر) ... شما دوتا ریوی از یه محصول رو هم کنار هم بذاری ، در حالیکه دو نفر متخصص نظر دادن ، باز هم مواردی از تفاوت در نظر توش می بینی ... شما نمی تونی ادعا کنی که حتی با یه هدفون Authentic این مقایسه رو انجام دادی (مگه اینکه الان بگی که اون مقایسه بین مدلهای مختلف cowon رو با یه shure انجام دادی که اصولا در ریویوها برای اظهار نظر در مورد کیفیت صدا استفاده میشه!)

نتیجه اینکه وقتی شما از من بپرسی که این دوتا محصول با هم فرق می کنن یا نه؟ ... صرفاً می تونم بگم "بله - از نظر من" ... من نه در حدی هستم و نه اطلاعات و ابزار لازم رو برای اینکه "حقیقت" قطعی ماجرا رو بگم در اختیار دارم ... به نظر من صدای X5 حتی از i7 هم بهتر بود ... در حالیکه مثلا صدای u5 و سری A خیلی خوب بود ؛ اما عالی نبود ...
    این که گفتم رو خودم رسیدم بهش. من که با هدفون فول سایز سنهایزر مدل های D2 و U5 رو با هم مقایسه کردم هیچ تفاوتی مشاهده نکردم. من هم خودم تجربه م در مورد کیفیت صدا کم نیست و میدونم کیفیت صدا فقط به SNR مربوط نمیشه. ولی خب شما هم منظور من رو درست متوجه نشدی. دوستمون پرسیدن کیفیت صداشون چه فرقی میکنه؟ شاید اگه این سوال رو شما جواب میدادی مدل ها رو بر اساس کیفیت صدا رتبه بندی میکردی. من که گفتم فرقی نمیکنند با دستگاه فرکانس ها رو تست نکردم و منحنی هاشو در نیاوردم. سوالی هم که ایشون پرسیدن در این حد تخصصی نبود. خود کووان هم هیچ وقت نگفته فلان مدلش کیفیت صداش بهتره یا فرق میکنه. فقط تنظیم صداها یه مقدار فرق میکنه. پس خواهشا به جای این که از حرف های من بحث های بزرگ درست کنین یه مقدار منطقی صحبت کنین.
    البته من به نظر شما احترام میذارم. هر چی باشه دو تا پیرهن بیشتر از ما تو این فروم پاره کردی. ولی خب من نظرمو گفتم. دوستان دیگه ای که صدای مدل های مختلف کووان رو شنیدن هم میتونن بیان اینجا نظرشونو بگن تا بدونیم نظر بقیه در این مورد چیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •