سلام مموریت 1 گیگه
مال من 2 گیگه البته رو خودش بود مال منم موزیک ادیشنه
تعجب میکنیم
سلام مموریت 1 گیگه
مال من 2 گیگه البته رو خودش بود مال منم موزیک ادیشنه
تعجب میکنیم
خوب عزيز من شما ممكنه تو عرض اين مدت كه خريديش فقط گذاشتي تو جيبت!!!!يا باهاش فقط مكالمه كردي و اس ام اس دادي
آخه بايد چندتا برنامه توش بريزي با گوشي هاي ديگه ي ان مقايسه كنيش. بايد باهاش عكس بگيري كاور لنزشو باز و بسته كني تو گالريش پرسه بزني و از اين جور محك ها كه سي پي يوي گوشي رو به كار بگيره ...
درثاني سرعت پردازش گوشي يا يه سي پي يو ربطي به هنگ نداره. شما اين حرفو جاي ديگه نزن اينجا شايد كسي نيست چيزي بگه فكر نكنين كه اينطوريه.
هنگ كردن يه سي پي يو به عدم سازگاريت ربط داره. به بستر نرن افزاري گوشي به تحميل به سي پي يو بستگي داره به ايجاد پيام خطاهاي ران تايم Runtime error يا مثلا خطاهاي فاتال..... بگذريم ادامه نمي دم كه از حوصله ي اين بحث خارجه.
آره عزيز گوشي ان73 هنگ شديدي داره. حالا با نصب فريم وير جديد تا حدود زيادي حل شده ولي بازم هنگ الكي داره ولي خوب نسبت به قبل قابل قبوله
ياحق
راس میگی ها من عجب خنگی هستمخب به نظر من راه حلش فرمت کردن مموری کارته
کسی جواب منو نمیده!!!!!!!!!!!!
در مورد اینکه خیلی هنگ کردن n73 رو بزرگ میکنن قبول دارم. ماله من با وجود اینکه یه رم دو گیگ روشه و کلی برنامه و بازی نصب کردم و تقریبا 70% مموری هم پره.. و زیاد هم با گوشیم کار میکنم. تا حالا ندیدم هنگ کنه ( میوزیک ادیشن)
ولی در مورد سی پی یو .... مطمئنی سی پی یو e90 صدوپنجاهه ؟؟؟ سی پی یو n93 سیصدوسی مگاهرتزه ... اونوقت e90 فقط 150 ؟
چطوری میشه sms بدون افتادن شماره فرستاد؟ میشه یه جا زنگ زد و شماره نیفته؟
کارت دیبیت موبایل بخر خب![]()
دمتون گرم : فرق n73 معمولي با موزيك اديشن در چيست /چون واقعن گير كردم كدومو بخرم : ممنون
![]()
سلام بچه ها
من گوشیم N73 هست وهمش حس میکنم سرعتش خیلی پایینه مخصوصا موقعی که reset میکنم. البته واسش رم 1 گیگ هم خریدم ولی باز نمیدونم چرا سرعتش پایینه؟
راستی اپدیتش هم کردم و به N73 music edition تبدیلش کردم.
اگه روش یا برنامه ای سراغ دارید به ما هم بگید.
با تشکر
بچه ها من quickoffice v4 رو ریختم ولی کرک نمی شه تصمیم گرفتم برگردونم به همون قبلیه باید چی کار کنم.یکی گفت باید ریستش کنی.
تورو خدا مسخره نکنید ولی چطوری باید این رو ریست کنم و اگه ریست کنم چطوری می شه.یعنی مثلا برنامه های قبلیم چطوری می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)