بابا من که گفتم یه عکس بگذار ببینیم چه جوریاست؟!؟!
بابا من که گفتم یه عکس بگذار ببینیم چه جوریاست؟!؟!
درستهr@r#m@n جان
عکسهایی که از منظره گرفته بودی با اون کیفت توپ دیدم ولی نکته ی جالب توجه اینجاست که عکسها نسبت به بالاترین درجه ی عکس کا800 جا داشتند و عکسها و 700x525 هستند. در صورتی که فول عکس کا800 1536x2048 هست که این هم نکته ی جالبی بود.
من عکسها رو برای به هم نریختن قالب فروم ریسایز کرده بودم
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
راستی یه سوال:
کسی میدونه توی اینباکس چطور میشه اس ام اس ها رو به ترتیب زمانی که اومدن دید
سلام
من يه مشکل با k 800 برام پيش اومده
آخرين باری که گوشی را با کابل usb به کامپيوتر وصل کرده بودم يادم رفت که قبل از جدا کردن کابل ديوايس را خاموش کنم و بعد از جدا کردن گوشی قاطی کرد و ديگه روشن نشد....
چيکار بايد بکنم؟؟؟
ترا خدا کمکم کنيد بايد فلش کنم؟؟
اصلا روشن نميشه فقط چند بار چراغ اينفراردش روشن خاموش ميشه..
کمکم کنيد.
اس ام اس ها به صورت عادی در حالت زمانی قرار دارند و به ترتیب از جدید به قدیم هستند. ولی برای اطمینان تو اینباکس More را بزن آخرین گزینه List Option را بزن و بعد گزینه ی Date & Time را انتخاب کن.
آقا یه سوال من میخوام مموری کارت بخرم.
به نظر شما 512 بگیرم یا 1 گیگ. میترسم 1 گیگ بگیرم هنگی و قاطی داشته باشه. (در ضمن کسی نیستم که تا خرخره مموری را پر کنم ولی یه موقعهایی نیاز میشه) حالا نظر شما چیه؟ من که رفیقم رو کا750 1گیگ انداخته و هیچ مشکلی نداره. ممنون میشم اگر تجارب را در اختیارم بگذارید.
رفتم پاساژ علاءالدین قیمت گرفتم و بعد از تحقیقات به این نتیجه رسیدم:
با مارک سونی 512 مگابایت: 26 هزار
1 گیگابایت با مارک سان دیسک: 42 هزار تومان
هیچ جا سونی 1 گیگ نداشت ولی قیمتش 47-8 تومن.
خودم خیلی راغبم که سونی بگیرم چون مطمئنا بیشترین هماهنگی و کارآمدی را با دستگاههای مارک خودش داره!
در این مورد هم نظرتون را بگید
ممنون و متشکر
عشقی جان یه گیگ بگیر
گوشی های جاوا هنگ تو کارش نیست
مصطفي جان متاسفانه عكسي از اين فيش پيدا نكردم نه بذارم ولي كسايي كه گوشي w810دارن اين فيش تو جعبه گوشي هست كه يه سرش به گوشي مي خوره و سر ديگش به ورودي صدا مثلا tvوصل ميشه بعد شما ميتونيد صدا رو از tv گوش كنيد حالا به جاي tv ميتونه هر وسيله اي باشه كه ورودي صدا داشته باشه
مصطفي جان 1 گيگ هيچ مشكلي تو سرعت گوشي ايجاد نميكنه
وال استريت جان بايد فلش كني
من گوشی ن800 گرفتم صدای بلندش گزگز می کنه البته صوتی هایی که روی خمدش در صدای زیاد گزگز نمی کنه چیکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)