دوست عزیز قبلا در همین تایپک توضیح دادم
دوست عزیز قبلا در همین تایپک توضیح دادم
چراغ سرویس ان 70 چه موقع روشن میشه؟
و چه جوری و از کدام قسمن روشنش کنم؟
چراغ سرویس ان 70 چه موقع روشن میشه؟
و چه جوری و از کدام قسمن روشنش کنم؟
سلام به همگی من گوشیم ان 70 و با گارانتی موبایل پلاس گرفتمش اگه بهn70meتبدیل کنم گارانتی میپره و در این صورت برای فروش به مشکلی بر میخورم یا نه
یه جایی خوندم که باید زمانی که نور صفحه نمایش روشن میمونه رو زیاد کرد یا اینکه حالت استند بای رو زیاد کرد خودم امتحان نکردم اگه دوستان درست تشخیص میدن تایید کنند![]()
![]()
![]()
سلام دوستان من هم يه ان70 معمولي با گارانتي موبايل پلاس با يه رم 1 گيگ اصل نوكيا فعلا خريدم باهاش حال كنم بعدها ان73 كه ورژن 5 به بالاش آمد بخرم يا شايد تا اون موقع گوشي هاي بهتر از اون اومدن يا ان95 ارزون شد مثلا شد 1 تومن
خيرشو ببيني كار خوبي كردي.
خوب از جايي كه خريدي ناشناس زنگ بزن بپرس ببين چي مي گن
یه سوال ..فرمت فیلمبرداری n70 چی هست 3gp یا mpeg4 ؟ در مورد me همینطوره ؟
دوست عزيز اين سؤال خيلي تكرار شده اگه به خودتون زحمت بدين يكم قبلها رو بگردين دستگيرتون ميشه
ان70 موزيك دقيقا هما ان 70 معمولي هستش. اختلافشون نرم افزاريه. نرم افزار يا فريم وير اون معموليه مال اين يكي موزيك هستش كه بهينه شده برا موسيقي
اختلافات ان70 موزيك با ان معمولي اينه: (برگرفته شده از سايت رسمي نوكيا)
1.توظاهرش ان70 موزيك مشكي خالصه و ضخامتش 2.2 ميلي بيشتر از ان70 معموليه و احتمالا سر عوض كردن قابش با يه قاب معمولي تو بازار شايد يه ذره مشكلي پيش بياد شايدم نياد.
2. ان70 موزيم مي گن هنزفري دوتكه داره كه سرش مي توني هندزفري مثلا سري واكمن سوني رو بزني
3. تم عدسي داره
4.قابليت ساپورت رم 2 گيگ رو داره كه يه رم 1 گيگ تو جعبش داره
5.يه امكانات خاصي برا موسيقي مثل اكوآلايزر داره كه اينم فريم ويريه.
ديگه به جان عزيزت هيچ فرقي باهم ندارن
ان70 معمولي و ان70 موزيك هر دو هم Mp4ضبط مي كنن هم 3gpكه در بهترين ساز كه VCD355*288مي شه بصورت ام پي 4 و در سايزهاي پايين تر و همچنين دوربين جلوش به صورت 3gp ضبط مي كنه.
و الان ان70 بخري بهتر از خريدن ان73 هستش چون ان70 فريم ويرش بالاي 5 هستش ايراداتش برطرف شده و تثبيت شده ولي ان73 فعلا حالا حالا ها كار داره
من خودم گوشي N70me دارم ولي اصلا" مشكلي باهاش ندارم ازشم راضي ام درست يك مقدارسرعتش پايين ولي هنگ نميكنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)