تا الان 14399 امضا برای عرضه ی نسخه ی PC جمع آوری شده. البته فکر نمی کنم microsoft توجهی کنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا الان 14399 امضا برای عرضه ی نسخه ی PC جمع آوری شده. البته فکر نمی کنم microsoft توجهی کنه :
100% اگه نسخه pc رو اول کار با xb پخش کنه ضرر زیادی میبینن !!من باشم همچین ریسکی نمیکنم!
به احتمال زیاد برای pc هم میاد اما بعد از چند ماه ...
البته میدونم احتمالاً این خبر رو تو بخشهای دیگه هم گذاشتین ولی از IGN هم بشنویم.
نسخه PC بازی Alan Wake به طور رسمی اوراق شد!
...
سخنگوی Microsoft اعلام کرد "بعضی از بازیها خیلی بیشتر با خصوصیات PC مناسبت دارند اما ماباقی خیلی بهتر روی مبل و روبروی تلویزیون بزرگ بازی میشوند. ما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که بهترین راه برای تجربه بازی Alan Wake بر روی پلتفرم Xbox360 خواهد بود؛ برای همین ما تمرکزمون رو برروی ساخت یک Alan Wake اختصاصی Xbox360 کردیم. هر دو کمپانی ماکروسافت و Remedy تاریخچه درازی در بازیسازی برای PC دارند اما این تصمیم در مورد انتخاب یک بازی خاص برای پلتفرم مناسب بود."
این خبر در بخش های دیگه نیست. بلکه در همین تایپیک حداقل 2 بار قرار داده شده در دو صفحه ی اخیر.البته میدونم احتمالاً این خبر رو تو بخشهای دیگه هم گذاشتین ولی از IGN هم بشنویم.
منظور از IGN بود.
لینک این سایتو من خیلی وقت پیش تو این تاپیک گذاشتم ولی کسی تحویلم نگرفت
فکر نکنم خیلی ازش استقبال بشه اون لینکی هم که مپل همین برا جهنم دانته هستش
کلا فیلتره
اگر منظورت لینک IGN که خبر برای همین امروزه.
دوستان خواهشنا بس کنید این بحث ها هیچ فایده ای نداره چند وقتی یک بار
باید سر این موضوع بحث بشه لطف کنید اگر خبری قابل اعتماد با ذکر منبع دارید بزارید
اینجا این بحث های کلیشه ای فقط از ارزش تایپیک کم میکنه فقط باید صبر کرد و دید
بازی رو xbox چه طور در میاد آیا واقعا ارزش اینو داره که بازی فقط کنسولی باشه
براي اين بازي فك نكنم مايكروسافت منتظر ميزان فروشش باشه.....كه اگه بد بفروشه يا بد از آب دربياد واسه pc هم بده يا اگه خوب بفروشه واسه pc نياد........ .
كلا اين بازي بهانه اي براي معرفي بيشتر كنسول x360 هستش و اصلا مايكروسافت با ميزان فروش و.....اش كاري نداره.
كاري كه سوني هم با بعضي از بازيها مي كنه..مثه killzone2 كه سرجمع فقط 2ميليون نسخه فروش كرد و كلي ضرر به بار آورد براي سوني...ولي اصلا براي سوني مهم نبود چون با اسم اين بازي كنسول ps3 رو مشهورتر كرد........... .
سلام دوستان یک سوال داشتم قراره بوسیله این بازی از حداکثر قدرت XBOX استفاده بشه
حالا اگه درسته در شرایط ایده آل یک کنسول XBOX چند فریم بر ثانیه میتونه بده بستگی
به چه چیزی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)