دست همتون درد نکنه. عالی بود.
خیلی ممنون..جالب بودند
آقا سامان آهنگ Rebeeca را گذاشتی برای دانلود ؟ (( 4 روز میگذره ))
ادامه بدید ...........................
خیلی ممنون..جالب بودند
آقا سامان آهنگ Rebeeca را گذاشتی برای دانلود ؟ (( 4 روز میگذره ))
ادامه بدید ...........................
سلام . .
دوستان گرامی . . و سامان جان . . با اجازه ی شما . . نام تاپیک رو ویرایش کردم . . چون هر 5 دقیقه که آپدیت نمیشه . . و علاوه بر آهنگ . . در این تاپیک کلیپ هم گذاشته شده . .
در ضمن . . اگه ممکنه کلیپ های صوتی و تصویری . . مورد دار در این تاپیک قرار ندید . .
ممنون از همه عزیزان . .
موفق باشید . .
سلام اقا حمید اولا ممنون از اینکه یه سری به تاپیک من زدی ولی خواهشا قبل از اینکه بخوای تغییراتی تو تاپیک بدی با من هماهنگ کن که منم بفهمم مشکله کارم کجاست نه اینکه بعد از این همه مدت اومدی و یه دفعه اسم تاپیکو عوض میکنی من شرایط کارم جوریه که ممکنه در عرض 15 دقیقه 20 تا پست بدم ثانیا اگر هم من ندم بقیه دوستام این کارو انجام میدن چون دوستای فعالی دارم فکر کنم از امار بازدیدکننده ها و کسانی که پست دادن بتونی متوجه بشی تاپیک من توی قسمت ملودی و فیلم از لحاظ بازدیدکننده رتبه 6 رو داره که فکر کنم از تاریخ شروع به کار تاپیک بیشتر از 2 ماه و نیم نمیگذره خودش یه رکورد محسوب بشه شما اگه یه مقدار هوشمندانه و منطقی تر فکر میکردی متوجه میشدی که این به نفع خود سایت و کسانی که تو این سایت فعالیت میکنن هست ثانیا فکر نکنم توی این تاپیک حتی یک تخلف صورت گرفته باشه پس از این به بعد خواهشا به سلیقه خودتون عمل نکنین وملاک کارتونو پیشرفت کلی سایت قرار بدین امیدوارم از این به بعد شاهد بعضی از این کم لطفی ها نباشیم پس خواهشا اسم تاپیک رو به حالت اول برگردونید در ضمن خوشحال میشم اگه یه مورد از تخلفات این تاپیک رو بگید که هم من و هم سایر اعضا متوجه بشن ممنون
Last edited by Saman-tci; 14-01-2007 at 09:30.
سلام . .نوشته شده توسط saman_23
سامان جان . . من نگفتم شما کارتون مشکلی داره . . !
در هر تاپیک ممکنه بعضی از کاربران چیز هایی خلاف قوانین انجمن بگذارند . .
من یا بقیه ی همکاران و مدیران هم نمیتونیم کل تاپیک ها رو بازدید کنیم . .
در مورد نام تاپیک هم
این کار دیگه نیازی به هوشنمدانه و کمی دقیقتر فکر کردن نداشت . .
. . فکر میکنم همین بهتر باشه . . چون فکر نمیکنم هر 5 دقیقه کسی آهنگ بزاره . . بیشتر ، پست های بدون آهنگ کاربران میدهند . .
لینک های اولیه که شما در تاپیک گذاشتید کار نمیکرد . . ! اگه تونستید لینک ها رو درست کنید . . ممنون . .
در ضمن . . این نام از نظر شما . . چه ایرادی داره . . ؟؟؟
ممنون . .
موفق باشی . .
سلام برای بار دوم میگم لطفا اسم تاپیک رو به حالته اول برگردون و سعی نکن سلیقه خودتو به همه اجبار کنی بزار رفقاتها سر جای خودش باشه ثانیا به تاپیک من شما کاری نداشته باش فکر کنم تنها کسانی میتونن اینجا اعمال مقررات کنن که مدیر ارشد سایت باشن و از همه مهمتر نظر بقیه براشون مهم باشه نه مثل شما
اگه شما نمیتونی سربزنی من هر 10 دقیقه دایما خودم سر میزنم تا حالا هم کسی پست غیر اخلاقی نداده شما برو نگران بقیه باش اسم تاپیک رو به حالت اولبرگردون
بازي با دم شير (ببخشيد پوزه تمساح)!!!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)