تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 959 اولاول ... 344041424344454647485494144544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

M.C.
    Guest

پيش فرض

چند تا خبر راجع به Prince of Persia

اولین خبر این که مجله OXM یعنی مجله رسمی X360 خبر از نسخه جدید بازی شاهزاده ایرانی داد. هنوز اسمی از بازی منتشر نشده و همه بازی رو به اسم Prince of Persia Next Gen میشناسن. نویسنده IGN با تماس با Ubisoft از اونها سوال کرده اما اونها جواب دادن که هنوز هیچ اطلاعیه ای در مورد این بازی از طرف یوبی سافت منتشر نشده. احتمال میره که استودیوی Ubisoft Montreal بعد از ساختن بازی Assassin's Creed، پروژه جدید شاهزاده ایرانی رو شروع کنه. این بازی به احتمال قوی برای PC - Wii - X360 و PS3 ساخته میشه. هنوز اطلاعات بیشتری راجع به این بازی پخش نشده!

خبر دوم مربوط میشه به این که نسخه جدید بازی شاهزاده ایرانی( قبل از اینکه توسط شرکت تایید بشه) توی سایت معروف Play.com پیش فروش میشه. اسم این بازی که فقط برای X360 هست Prince Of Persia: Ghost of the Past هست. هنوز هیچ سایت دیگه ای این بازی رو تایید نکرده!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبر سوم مربوط به فیلم شاهزاده ایرانی هست که توسط کمپانی Walt Disney در حال ساخته شدن هست. 4 تا عکس از طرح های اولیه( به صورت نقاشی) از این فیلم پخش شده که براتون میذارم. فیلم شاهزاده ایرانی احتمالا سال 2008 اکران میشه.

آقا M E H D I عزیز
    من که خیلی خوشحال شدم
    امیدوارم بازی مثل SC-DA رو Shader 3.0 نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

راجع به بازی 300 باید بگم من الان نسخه PSP رو دارم بازی میکنم . بازی جالب و قشنگیه فقط بدیش اینه که باید هموطن هات رو بکشی !! .خشونت زیادی هم داره .فقط کافیه گرافیکش رو برای PC بیارن بالا. سبکش هم اکشن سوم شخص است و هم تاکتیکی. تیزر و تریلر و مصاحبه های فرانک میلر هم توش هست. آرت گالری و برش هایی از فیلم هم داره که باید باز بشن.
    بازیش چطوره . چه مدلی هست. شمشیربازی هست یعنی مثل پرنس هست.

-----------------------
    راستی میگن یک فیلم یا کارتون Assassin's Creed هم ساخته شده کسی خبری لینکی داره یانه . ممنون

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

Clive Barker's Jericho (X360) games

Also On: PC | PS3
    Release Date:
    ESRB Rating: Rating Pending
    Genre: Action
    Publisher: Codemasters
    Developer: Mercury Steam

این بازی واقعا ترسناک هست. من یک تریلر از این بازی گرفتم سنگ کوپ کردم به دلیل ترسناک بودن بیش از حد بازی فقط عکس از اون می زارم. این بازی برای PC , PS3 , X360 منتشر خواهد شد. تریلری که من دیدم برای X360 بود گرافیک بازی هم بد نیست فکر کنم نسخه ی PS3 دیرتر بیاد.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازی محبوب Gears of War که برای کنسول X360 آمده بود این بار برای PC خواهد آمد!! این بازی پر طرفدار در اواخر سال 2008 خواهد آمد. ( تا اون موقع Gears of War 3 برای X360 هم میاد )

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

آقا مهدي واقعا خوشحالمون كردي .
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازی محبوب Gears of War که برای کنسول X360 آمده بود این بار برای PC خواهد آمد!! این بازی پر طرفدار در اواخر سال 2008 خواهد آمد. ( تا اون موقع Gears of War 3 برای X360 هم میاد )
    شما هم به قدري ما رو خوشحال نمودي !
    بازیش چطوره . چه مدلی هست. شمشیربازی هست یعنی مثل پرنس هست.

-----------------------
    راستی میگن یک فیلم یا کارتون Assassin's Creed هم ساخته شده کسی خبری لینکی داره یانه . ممنون
    قائدتا بايد همين طوري باشه ديگه

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

Black Xbox 360 با هارد 120 گیگابایتی قراره 29 آپریل همزمان در آمریکا و اروپا و ژاپن عرضه بشه. قیمتش 479$ . اطلاعاتش رو قبلا دوستمون داده بود پس فقط چندتا عکس میذارم.
    اینم چندتا عکس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

GTA IV
    By: Rockstar Games, Rockstar North
    Genre: Modern Action Adventure
    Release Date: Oct 16, 2007

اینم عکس های توپ از این بازی:

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تو بازی سنتر این عکس های GTA که گذاشتی رو fake معرفی کردن
    البته چون اولین تریلر فردا میاد منم حدس می زنم که این عکس ها Fake باشند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

تو بازی سنتر این عکس های GTA که گذاشتی رو fake معرفی کردن
    البته چون اولین تریلر فردا میاد منم حدس می زنم که این عکس ها Fake باشند.
    تایید میشه
    پس تا فردا صــــــــبـــــرکنید

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13 یک خبر درباره Gta

شرکت Rock Star اعلام کرده پس از مدت ها تحقیق سرانجام در مورد تکنولوژی و موتور گرافیکی مورد استفاده در Grand Thef Auto IV به نتیجه نهایی رسیده است. این شرکت پس از دو ماه بررسی و آزمایش تکنولوژی جدید شرکت Lucas Art (شرکت بازیسازی جرج لوکاس)به نام Eophoria Natural Motion's (همون موتوری که قبلا گفتم در Indiana Jones به کار رفته و فیزیک محشری داره)، به این نتیجه رسیده که امکانات موجود این موتور گرافیکی، کاملا با اهداف آن ها در GTA IV سازگار است. یکی از ویژگی های این تکنولوژی طبیعی بودن برخورد اجسام با یکدیگر است. مثلا وقتی یک تخته چوبی مورد اصابت شیئی قرار میگیره، نوع شکسته شدنش(خرد شدن) تابعی از شکل و سرعت و وزن آن شیئ است!!!! و با تغییر این ویژگی ها، عکس العمل آن تخته چوبی نیز تغییر میکند.

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان در مورد سيستم مورد نيازgta چيزي نگفتن؟در ضمن كي براي pc منتشر مي شه؟بازيش در كدوم شهره؟ بازم اب و هوا گرمه ؟و.... يكم بيشتر توضيح بديد كه بيشتر تو كف بمونيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •