آقا M E H D I عزیز
تشکر![]()
عالی بود
من که خیلی خوشحال شدم
امیدوارم بازی مثل SC-DA رو Shader 3.0 نباشه
آقا M E H D I عزیز
تشکر![]()
عالی بود
من که خیلی خوشحال شدم
امیدوارم بازی مثل SC-DA رو Shader 3.0 نباشه
بازیش چطوره . چه مدلی هست. شمشیربازی هست یعنی مثل پرنس هست.
-----------------------
راستی میگن یک فیلم یا کارتون Assassin's Creed هم ساخته شده کسی خبری لینکی داره یانه . ممنون
Clive Barker's Jericho (X360) games
Also On: PC | PS3
Release Date:
ESRB Rating: Rating Pending
Genre: Action
Publisher: Codemasters
Developer: Mercury Steam
این بازی واقعا ترسناک هست. من یک تریلر از این بازی گرفتم سنگ کوپ کردم به دلیل ترسناک بودن بیش از حد بازی فقط عکس از اون می زارم. این بازی برای PC , PS3 , X360 منتشر خواهد شد. تریلری که من دیدم برای X360 بود گرافیک بازی هم بد نیست فکر کنم نسخه ی PS3 دیرتر بیاد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی محبوب Gears of War که برای کنسول X360 آمده بود این بار برای PC خواهد آمد!! این بازی پر طرفدار در اواخر سال 2008 خواهد آمد. ( تا اون موقع Gears of War 3 برای X360 هم میاد )![]()
آقا مهدي واقعا خوشحالمون كردي .
شما هم به قدري ما رو خوشحال نمودي !------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی محبوب Gears of War که برای کنسول X360 آمده بود این بار برای PC خواهد آمد!! این بازی پر طرفدار در اواخر سال 2008 خواهد آمد. ( تا اون موقع Gears of War 3 برای X360 هم میاد )
قائدتا بايد همين طوري باشه ديگهبازیش چطوره . چه مدلی هست. شمشیربازی هست یعنی مثل پرنس هست.
-----------------------
راستی میگن یک فیلم یا کارتون Assassin's Creed هم ساخته شده کسی خبری لینکی داره یانه . ممنون
Black Xbox 360 با هارد 120 گیگابایتی قراره 29 آپریل همزمان در آمریکا و اروپا و ژاپن عرضه بشه. قیمتش 479$ . اطلاعاتش رو قبلا دوستمون داده بود پس فقط چندتا عکس میذارم.
اینم چندتا عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GTA IV
By: Rockstar Games, Rockstar North
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Oct 16, 2007
اینم عکس های توپ از این بازی:
![]()
تو بازی سنتر این عکس های GTA که گذاشتی رو fake معرفی کردن
البته چون اولین تریلر فردا میاد منم حدس می زنم که این عکس ها Fake باشند.
تایید میشه
پس تا فردا صــــــــبـــــرکنید
شرکت Rock Star اعلام کرده پس از مدت ها تحقیق سرانجام در مورد تکنولوژی و موتور گرافیکی مورد استفاده در Grand Thef Auto IV به نتیجه نهایی رسیده است. این شرکت پس از دو ماه بررسی و آزمایش تکنولوژی جدید شرکت Lucas Art (شرکت بازیسازی جرج لوکاس)به نام Eophoria Natural Motion's (همون موتوری که قبلا گفتم در Indiana Jones به کار رفته و فیزیک محشری داره)، به این نتیجه رسیده که امکانات موجود این موتور گرافیکی، کاملا با اهداف آن ها در GTA IV سازگار است. یکی از ویژگی های این تکنولوژی طبیعی بودن برخورد اجسام با یکدیگر است. مثلا وقتی یک تخته چوبی مورد اصابت شیئی قرار میگیره، نوع شکسته شدنش(خرد شدن) تابعی از شکل و سرعت و وزن آن شیئ است!!!! و با تغییر این ویژگی ها، عکس العمل آن تخته چوبی نیز تغییر میکند.
دوستان در مورد سيستم مورد نيازgta چيزي نگفتن؟در ضمن كي براي pc منتشر مي شه؟بازيش در كدوم شهره؟ بازم اب و هوا گرمه ؟و.... يكم بيشتر توضيح بديد كه بيشتر تو كف بمونيم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)