ببخشید میتونید بگید طرز کارش چه جوریه
ببخشید میتونید بگید طرز کارش چه جوریه
سلام
نسخه جديد اين برنامه هم منتشر شد. برنامه هاي پشتيباني شده در اين نسخه عبارتند از:
Negahban Golden Pro
JCC Lock 3.0
البته هنوز لينك دريافتش منتشر نشده.
روش كار برنامه هم ساده است. ابتدا با برنامه از سي دي مورد نظر ايميج تهيه كنيد . بعد با الكل با حالت RawDAO
رايتش كنيد.
عدد Interleave هم تفاضل بين اعداد بدسكتور است. مثلا برنامه پيغام ميده كه در آدرس 1000 و 1020 و 1040 و...
بدسكتور پيدا كرده پس شما بايد عدد اينترليو را برابر 20 تنظيم كنيد.
تا لینک نسخه جدید عمومی بشه میتونید از این لینک دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اين برنامه كمي قديمي است. يعني نسخه جديدي ازش بيرون نيومده. براي كپي كردن فلاپي هاي خاص! ميشه ازش استفاده كرد. تو محيط داس كار ميكنه .
از اين آدرس بگيريدش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك مسئله كه تو پست بعضي از كاربران به چشم مي خورد اين است كه مي پرسند قفلي نيست كه نشه اصلا ازش كپي كرد؟ به نظر من يك يك جنگ/رقابت/بازي است بين قفل نويسان و قفل شكنان. روزي كه يك طرف برنده بشه احتمالا روز قبل از پايان جهان است!
در ضمن وقتي از نرم افزارهاي قفل گذار قفل شكسته استفاده مي كنيد نبايد انتظار زيادي داشته باشيد. متاسفانه در ايران همه عادت كردند پول نرم افزار ندهند حتي اگر نرم افزاري توليد مي كنند دنبال يك راه مجاني عالي براي محافظت از محصولشون هستند و اين يكم درست نيست.
اكثر قفلهاي موجود(گفتم اكثر) با استفاده از سورس TZ توليد شده اند البته با كمي تغيير و با نامهاي جديد. عملا افراد كمي هستند كه از يك ايده جالب براي نوشتن قفل استفاده كنند.
اميدوارم اگر كساني از توليدكنندگان نرم افزار اين انجمن رو مي خوانند لااقل به فكر بهتر نمودن قفل برنامه هاشون باشند تا اين بازي به خوبي و خوشي ادامه پيدا كند.
در آخر هم نميشه دعا كرد كه روزي همه نرم افزارها بدون قفل عرضه بشوند چون نميشه عادت كاربران ايراني را به اين راحتي تغيير داد!
برنامه خیلی جالبیه
هم کم حجمه
هم کارایی خیلی بالایی داره
من که خیلی ازش خوشم اومد
کدوم برنامه رو میگی ؟! ... آقا میشه یخورده از خودت بگی که ماها بشناسیمت ؟!
سلام
clonecd
blindwrite
کرکش ها اینجا پیدا میکنی
کاربران مورد علاقه من:
Nesta ~ Mafia ~ Ali reza ~ Spy ~ Mehdi Best ~Alireza_Shafaei~Shahin King
لطف کنيد و اينجا تخصص خود رو بيان کنيد
بحث و گفتگو در مورد قفل سي دي ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)
جیگرتو این دختر همسایمون بره ... من که هیچ .... این لینک دومیت از مکعب روبیک هم سرکاری تره که شازده ... میشه یه لینک دیگه بدی ؟! ... جریان این قفل چی شد آخرش ؟! با الکهل راحت کپی میشه ولی بعد از دو یا سه بار که اجراش میکنی یهویی میگه که سی دی ارژینال نیست ... کف کردم از بسکه رو شونصدتا سی دی آزمایشش کردم
Last edited by Inkareeeeeeeeee; 08-11-2005 at 22:00.
اینجا هم که کمکم نکردین ... باشه ...اشکالی ندارهنوشته شده توسط Inkareeeeeeeeee
این برنامه بابا
این بار سومه لینک میدم
سودا هم یه بار اون بالا گفت دیگه
با یه برنامه دیگه رایت کن خوب
با بلایند رایت بزن
مطمئنا جواب میده
ZiTaNiX از برنامه که معرفی کردین ممنون من با این برنامه تونستم امیج بگیرم ومثل آب خوردن ایمج تو درایو مجازی کار میکنه
اما وقتی رایت میکنم با clon بخوبی رایت میشه اما وقتی را پس رایت در سی دی رام میگذارم اصلا کار نمیکنه اما
این سی دی مال شرکت پارسیان است از فایلهای مشکوک براتون مینوسم ببینچیکار میکنی برام
<pcc>??
1st>1.dll
2st>1.dll
persianlock.api
parsuvs9.spg
vvk??.1st
این آخریشوکه در isobuster باز میکنم کنارش یه علامت داره
ضمنا در ایمج گرفتن ویا کارکردن روی امیوتر مشکلی نیست اما رو سی دی رایت نمیشه
سودا خانم شما هم یه ناگاه بکنین
Last edited by rezaninja; 09-11-2005 at 00:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)