سلام؛
مي خواستم بدونم برنامه اي هست که بتونه گوشيهاي اطرافش رو از روي امواجي که ميفرستند تشخيص بده.
البته برنامه هايي هستند که اينکار رو از طريق بلوتوث انجام ميدن ولي من بدون بلوتوث ميخوام اينو ( خاطر رعايت قواعد دستوري شد اين جمله آخريه)
سلام؛
مي خواستم بدونم برنامه اي هست که بتونه گوشيهاي اطرافش رو از روي امواجي که ميفرستند تشخيص بده.
البته برنامه هايي هستند که اينکار رو از طريق بلوتوث انجام ميدن ولي من بدون بلوتوث ميخوام اينو ( خاطر رعايت قواعد دستوري شد اين جمله آخريه)
آقا يه برنامه اي هست كه كه فايل هاي كوئك تايم رو بتونه تو موبايل باز كنه
يه دخواست ديگه
اونم اينه كه برنامه هست كه فايلهاي كوئك تايم رو يكي از فرمتهاي مديا پلير تبديل بكنه
ممنون
سلام . .سلام؛
دوست عزيز . . همچين برنامه اي نيست . . با بلوتوس هستش . . اما اگه اسم بلوتوس رو طرف تغيير داده باشه نميتونه بفهمه . .
موفق باشي . .
سلام
یه برنامه برای مدیریت اس ام اس ها میخوام که بشه باهاش رو اس ام اس ها قفل گذاشت و بک آپ گرفت که اگه پاک شد دوباره از رو کامپیوتر برش گردونیم (6630)
سالم به دوستان عزيز
نرم افزاري مشابه نرم افزار spy call لازم دارم كه صدايه ضبط شده را در مموري
ذخيره كند و برا ي تماس ها ورودي و خرجي براي ان مثل spy callشماره تاين نكنيم
سپاس گذارم
smart call manager كرك سريال نامبر؟؟
بابا يكي به من كمك كنه مگه چي ميشه ؟؟
سلام به تمامی دوستان عزیز
من برای LG P 7200 برنامه های زیر رو می خواهم :
نقشه تهران و یک برنامه مثل FS caller که عکس تعریف شده روی شماره دوستان رو روی تصویر بیاره
از همکاری و یاریتون متشکرم .
سلام دوست من نسخه كرك شده اين برنامه را براتون اپلود كردم:نوشته شده توسط pykamoor
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمتي كه سريال نامبر ميخواد هر چيزي بنويسيد برنامه كرك خواهد شد.
موفق باشيد
سلام . .نوشته شده توسط soheil_atish
دوست گرامي . . گوشي شما برنامه هاي سيمباين رو ساپورت نميكنه . . .
فقط ميتونيد برنامه هاي جاوا روي اون نصب كنيد . . كه اينطور برنامه ها مثل برنامه هاي سيمباين زياد نيست . .
نقشه تهران به صورت جاوا . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي . .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)