سلام
بابا گفتیم خنگ هستیم ولی نه انقدر دیگه! حتما اینارو امتحان کردم که الان دارم اینجا می پرسم!!![]()
سلام
بابا گفتیم خنگ هستیم ولی نه انقدر دیگه! حتما اینارو امتحان کردم که الان دارم اینجا می پرسم!!![]()
با سلام
من درایور HP Laserjet 1100 A - Printer.Copier.Scanner برای ویندوز ویستا رو می خوام
خیلی ممنون
منتظرم
سلام دوستان عزیز !!
من درایور کارت گرافیکم را که مدلش VIA S3G Unichrome Pro G7 هستش رو برای ویندوز ویستا لازم دارم.
من CD درایور این سخت افزار را دارم اما اون توی ویندوز ویستا نسخه 6000 کار نمیده.
من هم درایور این سخت افزار را برای ویندوز Vista لازم دارم.
ممنون شما
فرهمند
ممنون دوست عزیز .
من خودم اینجا رو بلد بودم ولی نمیدونم باید کدوم رو بزنم.
میشه یه راهنمایی بکنی ؟
ویندوزم هم XP هستش .
سلام هموطن
معمولا بقل جعبه، مشخّصات فنّی کامل نوشته میشه.
کارت شما از چیپسِتِ 7300LE TC 128bit استفاده میکنه ، گزینه هارو بترتیب زیر دنبال کن، "Your OS" سیستم عامل شماست؛ بسته به نوع اون یا...مثلاً اگر WinXP Pro 32bit هست(که معولاً هست)، "Windows XP/2000" رو انتخواب کن.
Graphics Driver>Geforce 7 Series>Your OS
سلام هموطن
معمولا بقل جعبه، مشخّصات فنّی کامل نوشته میشه.
کارت شما از چیپسِتِ 7300LE TC 128bit استفاده میکنه ، گزینه هارو بترتیب زیر دنبال کن، "Your OS" سیستم عامل شماست؛ بسته به نوع اون یا...مثلاً اگر WinXP Pro 32bit هست(که معولاً هست)، "Windows XP/2000" رو انتخواب کن.
Graphics Driver>Geforce 7 Series>Your OS
بابا کسی نیست به حرف ما گوش بده!!!
آخه مشکل داریم. کمک کنید!!
لطفاً!!
سلام
ببخشید یه مودم دارم ویندوز نمیشناسه
می خواهم درایور نصب کنم اسمش رو نمی دونم که درایور نصب کنم
هر نرم افزار مرتبط با شناسایی سخت افزار نصب کردم میگه تا درایور مودم رو نصب نکنی اسم مودم هم معلوم نخواهد
شد
اومدم در اخر در کیس رو باز کردم مادم رو باز کردم رو مادم نوشته بود genx
حالا من هر چی تو اینترنت دنبال این درایور مودم می گردم نیست
می خواستم ببینم کاری میشه کرد
فقط موقعی که روی مای کامپیوتر راست کلیک کرده و پرو پرتیز رو زده در قسمت منیج
و بعدش تو دیوایس منیجر که می رم مادم ندارم به جای مادم یه علامت سوال زرد رنگ کشیده و نوشته پی سی ای مادم
PCI modem
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)