تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 58 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این بدرد کسایی می خوره که کلا دانلود لینک بخوان بزارن یا VPS داخلی دارن بدرد می خوره.
    باسه کسایی که کارهای مرتبط با سایت دارن ، کسایی که فایل های شیرینگ شرکتی انجام می دن ( نمی تونن یوزر پسورد هارو شیر کنند رو داخل )، کسایی که محتوای سنگین تولید می کنند، کسایی که اکانت های مولتی مدیا دارن ( نه از داخلی ) و .... ( کاربرد های پر مصرف ) این سرویس بدردشون نمی خوره.
    دوست عزیز ولی این سرویس محدودیت سرعت نداره و همچنین با 10 تومن اضافه دانلود شبانه هم داره و باتوجه به وضع فعلی تعرفه ها که شرکتها میدن گزینه خوبیه فوقش چن گیگ اضافه هم باید خرید البته حرف شما هم متین هر کاربری با توجه به نیازش باید یه سرویسی پیدا کنه

2. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در کل به نظر میاد شرکت خوب نداریم
    همه توی تاپیک شرکت های مختلف ناراضی هستن، البته بعضی ها دیگه خیلی یک طرفه نظر میدن
    الان نمیشه تصمیم گرفت کدوم شرکت خوبه

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز ولی این سرویس محدودیت سرعت نداره و همچنین با 10 تومن اضافه دانلود شبانه هم داره و باتوجه به وضع فعلی تعرفه ها که شرکتها میدن گزینه خوبیه فوقش چن گیگ اضافه هم باید خرید البته حرف شما هم متین هر کاربری با توجه به نیازش باید یه سرویسی پیدا کنه
    اگر با دادن هزینه اضافه شبانه رو برای این سرویس فعال کنیم اولا سرعت شبانش چقدره ؟ و دوما اگر پهنای باند شبانه بازه بعد از مدتی محدود نمیکنه؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

در کل به نظر میاد شرکت خوب نداریم
    همه توی تاپیک شرکت های مختلف ناراضی هستن، البته بعضی ها دیگه خیلی یک طرفه نظر میدن
    الان نمیشه تصمیم گرفت کدوم شرکت خوبه
    بنظرم مسئله اصلی در تعر فه های فعلی محدودیت سرعته و دانلود شبانه

اگر با دادن هزینه اضافه شبانه رو برای این سرویس فعال کنیم اولا سرعت شبانش چقدره ؟ و دوما اگر پهنای باند شبانه بازه بعد از مدتی محدود نمیکنه؟
    شاتل معروفه به محدودیت در دانلود چه اون زمانی که سرویس نامحدود سابق رو داشت چه دانلود شبانش
    البته چون طرح جدیده در این مورد باید از خودشون پرسید
    ولی یحتمل دانلود شبانه هم مثل روزه ولی اگه پشت سر هم و هر شب دانلود کنی اول تا ساعت 3 و بعد هم کل تایم رو تا پایان دوره سرویس ممکنه محدود کنه
    مخصوصا اگه تو اون مرکز مخابراتی محدودیت پهنای باند داشته باشه - راهکارش هم بنظرم طوری دانلود کنی که سیستم بهت حساس نشه مثلا هر شب و کل تایم رو نزنی رو دانلود

6. 2 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کم کم به هدفشون رسیدن...

مردم از اینکه میتونن با 10هزار تومن از 500 سایت داخلی دانلود کنند خوشحالن، و دیگه اعتراضی نمیبینیم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بنظرم مسئله اصلی در تعر فه های فعلی محدودیت سرعته و دانلود شبانه
    آره محدودید سرعت خوب نبست، الان من برای تست 1 مگ پارس آنلاین گرفتم و سرعتش کمه واقعا (ویدیو توی یوتیوب رو به سختی میشه دید)، البته خب این برای تست بود و برای استفاده از هر شرکتی بگیرم، 4 یا 8 مگ میگیرم که فکر نکنم مشکلی داشته باشه
    در مورد دانلود من مشکلی ندارم و واقعا نمیدونم مردم چی دانلود میکنن که این همه مصرف دارن، البته خودم یه مدت بود هرچی میومد دستم دانلود میکردم، ولی الان فقط چیزای مود نیازم رو میگیرم.

من تجربه خودم رو میگم شاید به درد بقیه هم بخوره، دوستان هم اگر لطف کنن بی طرفانه در مورد شرکت ها نظر بدن تا هر کس بسته به نیاز بتونه یه تصمیم مناسب بگیره
    از این دو شرکت الان نت دارم، البته توی دو شهر متفاوت
    پارس آنلاین:
    پینگش خوبه
    نتش ثبات داره
    من حجم دزدی به اون صورت حس نکردم
    از شبانه که استفاده کردم همیشه سرعت خوب بوده و محدودیت سرعت کم
    مشکلش اینه که در حال حاظر حجم هایی که ارائه می کنه پایینه نسبت به بقیه

آسیاتک:
    قبلا طرح های جشنواره خوبی میداد- ( مثلا طرح عصرانه که خیلی خوب بود)
    از نظر پینگ اگه گیم فعال کنید پینگ میاد پایین
    قطعی و تایم آوت داره و توی بازی یکم اذیت میکنه
    حجم خوری حس کردم
    الان طرح هاش متوسطه و شبانه هم نداره

به نکته دیگه هم هست مرکز مخابراتی خیلی مهمه
    مثلا 2 تا از دوستام خونشون کنار همه
    از دو تا شرکت مختلف هم نت دارن ولی پینگ و تایم اوتشون تقریبا مثل همه و توی بازی میبینی یهو هر دوشون دیسکانکت شدن

پ.ن: بازی لیگ آف لجندز به سایت درست کرده که بر اساس کسایی که توی منطقه شما بازی کردن میاد شرکت های اینترنت رو رده بندی میکنه و داده های مناسبی در مورد پینگ داره
    کسایی که واسشون پینگ مهمه سایت رو یه سر بزنن ( البته فکر کنم باید اکانت بسازید، درست اطلاع ندارم)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by L05T; 09-12-2017 at 10:34.

9. 6 کاربر از L05T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

از این 500 سایت منتخب داخلی به جز اپارات سایت دیگه ای هست محتوای دانلودی رایگان داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از این 500 سایت منتخب داخلی به جز اپارات سایت دیگه ای هست محتوای دانلودی رایگان داشته باشه؟
    دانلود رایگان که نداریم دیگه همش شد پولی ولی شاتللند و دانلود ها محتویات دانلود خصوصا گیم های جدید رو دارن که خیلی هم سریع لینک رو بر می دارن

12. این کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دانلود رایگان که نداریم دیگه همش شد پولی ولی شاتللند و دانلود ها محتویات دانلود خصوصا گیم های جدید رو دارن که خیلی هم سریع لینک رو بر می دارن
    مگه قرار نبود کل ای پی های داخلی نیم بها حساب بشه؟ پس چی شد؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مگه قرار نبود کل ای پی های داخلی نیم بها حساب بشه؟ پس چی شد؟

تا زمانی که در رگلاتوری تصویب نشه و به صورت مصوبه درنیاد شرکتها مثل قبل در این مورد عمل خواهند کرد.

فعلا هم بخاطر کم کردن از ضرر و زیان شرکتها و راضی کردن به شرکت فعالتر در رقابت سازمان تنظیم دست نگه داشته.

15. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •