بر اساس گزارش ها در اولین ماه انتشار PES2018 ، فروش این بازی در شبکه استیم به نسبت مدت مشابه سال گذشته 53% رشد داشته است .
بر اساس گزارش ها در اولین ماه انتشار PES2018 ، فروش این بازی در شبکه استیم به نسبت مدت مشابه سال گذشته 53% رشد داشته است .
دوستان کدوم پچ بهتره پچ pte یا Galaxy
خصوصن برای رفع لگ کدوم پیشنهاد میشه
گرافیک البته ati هست
مزخرفترین مسترلیگی که تا حالا بازی کردم
همون اول کار به مسعود اوزیل و محمد صلاح و لواندوفسکی و جیمز رودریگز و نیمار پیشنهاد دادم
به جز نیمار همه قبول کردن
این چه وضعشه آخه
قبلا در مورد گرافیک و گیم پلی استثنایی بازی صحبت کردیم
اما 2 مورد رو هم در مورد اتفاقات آزار دهنده بازی بگم
1-در حالت سوپر استار حریف چه رئال مادرید باشه و چه آفتابه سازان شنگول آباد به حدی تیکی تاکا میزنن که فقط باید بشینی نگاه کنی! 99% ضربات سر رو هم حریف میزنه
2-حریف عمرا روت خطا بکنه ! من تا نیمه نهایی چمپیونزلیگ رفتم نزدیک 10 بازی انجام دادم حریف حتی یه خطای ساده هم روم انجام نداد! مگه میشه آخه؟؟؟
تنها نکته جالبی که تو این چند بازی دیدم این بود که با فلینی رونالدو رو تو محوطه جریمه هل دادم داور خطای دایو رونالدو رو گرفت!
جالب بود...
Last edited by mahyar21; 12-10-2017 at 22:38.
کامل ترین پچ PESGALAXY هستش .
در مورد رفع لگ این رو بگم که پچ ها هیچ نسبتی با رفع لگ بازی ندارن ! یعنی ویژگی های پچ رو هم بخونید هیچ چیزی در مورد رفع لگ بازی نگفته ! حالا ممکنه با نصب اون لگ بازی کمی بهتر بشه .
درجه سختی Legend رو هم امتحان کردید ؟!
نسخه اصلی بازی یا نسخه کرکی رو داری؟!
در مورد خطاها تیم سازنده اعلام کرده که آپدیتی در این مورد منتشر خواهد کرد.
دوستانی که سیستم ضعیف و در بازی لگ دارن طبق تنظیمات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کنید ببینید مشکل تا حدودی بر طرف میشه یا نه !![]()
درایور کارت گرافیک رو به روز کردید ؟!
نسخه ویندوز شما ؟!
آره داداش این حرفا نیست ( درایور و نت فرام ورک و ... )
الان 7
قبلا 8
هر دو استاپ میداد
نسخه های قبلی ویندوز این مشکلات رو داره . پیشنهاد می کنم Windows 10 رو نصب کنید .
مشکل شما حل شد ؟!
لینک ویدیویی که چند پست بالاتر گذاشتم رو برید و مطابق اون تنظیمات رو انجام بدید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)