بحث شاتل موبایل رو ببرین تاپیک اینترنت همراه شاتل. توی اون تاپیک هم گفته شده که قرارداد شاتل و بقیه اوپراتورهای مجازی با رایتل بسته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث شاتل موبایل رو ببرین تاپیک اینترنت همراه شاتل. توی اون تاپیک هم گفته شده که قرارداد شاتل و بقیه اوپراتورهای مجازی با رایتل بسته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول 4G (بجنورد)
ایرانسل +4G (بجنورد)
ببخشید مدل گوشیتون چیه؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
یه نکته ای که قابل تامل هست اینه که ما توی Cat4 حداکثر سرعت دانلود 150 مگابیت و آپلود 50 مگابیت بر ثانیه اسمی داریم.
و در شرایط واقعی نهایت سرعت دانلود Cat4 میشه دقیقا 144.4 و آپلود 48 مگابیت
و درضمن برای رسیدن به نهایت cat4 باید شرایط کاملا ایده آل باشه و پهنای باند روی 20 مگاهرتز باشه
یعنی الان این تست به آخرین نقطه سرعت cat4 رسیده
من تاحالا هیچ اپراتوری رو ندیدم که پهنای باند رو روی 20MHz گذاشته باشه. همراه اول هم در آخرین تلاش هاش که اول 5MHz بود بعد شد 10 و جدیدا هم 15MHz
حالا یعنی 20MHz رو هم راه اندازی کرده پس ؟ جالبه خلاصه
مثلا از کشور ترکیه سرور استانبول که تست گرفتم برای ایرانسل شد 170 میلی ثانیه . برای مخابرات شد 160 میلی ثانیه . از سرور رایتل برای ایرانسل شد 40 میلی ثانیه برای مخابرات شد 25 میلی ثانیه . از سرور ایتالیا برای ایرانسل شد 160 میلی ثانیه برای مخابرات شد 100 میلی ثانیه .
از سرور انگلیس برای ایرانسل شد 141 میلی ثانیه برای مخابرات شد 120 میلی ثانیه .
حتی وقتی میخوام کامنت ها رو با اینترنت ایرانسل توی سایت مثلا زومیت لایک کنم . لایکم با کمی مکث اعمال میشه . اما با مخابرات همون لحظه و آنی اعمال میشه .
شاید همراه اول هم پلاس بوده
نه، پلاس نبوده، خیلی بعیده cat4 بتونه به راحتی این سرعتو بده مگه تو ازمایشگاه یا دقیق روبروی انتن، همراه اول ممکنه از mimo 4x4 استفاده کرده باشه و 256 QAM
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
خب روی Cat4 حداکثر MIMO 2x2 هست
غیر ممکنه 4x4 باشه
اگر گوشی سامسونگ بود میشد فرکانس و باند و mimo رو فهمید
روی سونی نمیدونم راهی وجود داره یا نه
این تست های نجومی 100-110 به بالا که توی این تاپیک گذاشته میشه همشون توی روز گرفته میشن چرا؟؟
من ندیدم کسی توی تایم شبانه یا نزدیک تایم شبانه از این تستهای نجومی بذاره. یعنی توی خونه کسی از این سرعتها نداره ؟ توی روز زیر کل دکل های شهر گشتن و تست گرفتن تا یکیش نجومی در بیاد کاری نداره.
بعیده کسی که به خودش زحمت میده توی تایم روزانه تست سرعت 100به بالا میذاره شبانه از این سرعت استفاده نکنه و حتی یه تست هم از اون ساعتها نذاره.
من زیاد جدی نمیگیرم این تست ها رو.
-----
پ.ن : کسی این پست رو جواب نده. این فقط نظر شخصی منه . تبدیل به بحث نشه.
Last edited by Le0nard0; 09-07-2017 at 13:35. دليل: اضافه کردن پی نوشت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)