متاسفانه تو قم طرحهای vdsl بالای 175گیگ نداریم, سرعت فقط 50مگ با حداکثر 175گیگ حجم ماهانه
سرعت زیر 50مگ و حجمهای ماهانه 325, 400 و 500گیگ فعلا نداریم
خواستم بسته 20مگ 325گیگ بگیرم, 2020 گفت شاید تا چند ماه بیارن
متاسفانه تو قم طرحهای vdsl بالای 175گیگ نداریم, سرعت فقط 50مگ با حداکثر 175گیگ حجم ماهانه
سرعت زیر 50مگ و حجمهای ماهانه 325, 400 و 500گیگ فعلا نداریم
خواستم بسته 20مگ 325گیگ بگیرم, 2020 گفت شاید تا چند ماه بیارن
Last edited by dadash42; 31-08-2019 at 16:38.
بچه ها خریدن سرویس vdsl از مخابرات هزینه هاش چه فرقی با adsl می کنه؟
طرح و قیمت ها فعلا یکیه
دوستان این وضعیت خط منه که الان روش Adsl2+ هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات گفت vdsl میتونیم بدیم
با این وضعیت بنظرتون میتونن 30 مگ بدن؟ چون خطم با ایدیاسال عااااالیه.سرعت دانلود الان راحت 2 مگ میده
اگر مخابرات سرویس های جدید را شما ارایه می کند، با اولوبت تانوما و بعد VDSL. حتما تغییر دهید. چون هم به خود شما سود می رسد و هم راه برای پشتیبانی ای دیگران هم باز خواهد شد.
داداش چند متر با مرکز فاصله داری ؟ یعنی تا الان میتونستن VDSL بدن ولی ندادن؟! چون برای VDSL حتما باید خط ت بره زیره DSLAM کافو مخابرات
تانوما اصلا سمت ما نیست.
VDSL گفت یکروزه برات نصب میکنیم فقط مودم باید از خودمون باشهگفتم شما بکشید مشکلی نیست و گفت 30مگ بخر تا 150مگ بازه!!
ولی بحث اینه طبق جزئیات مودمم که گذاشتم فاصله ظاهرا یک کیلومتره با اینکه کافو تلفن ما سر کوچه است و پر پرش میشه گفت 300متره!
- - - Updated - - -
کافو سر کوچه ماست.
فاصله طبق چیزی که میبینم 300-400 متره
ولی توی مودم ADSL که الان دارم میبینم میزنه 1000 متر!
گفت یکروزه بهت سرویسو میدیم
DSLAM توی کافو سرکوچمون نصبه
اشکال کار شما اینه که میخوای با خطی که روش ADSL ارائه میشه حداکثر سرعت VDSL رو بسنجی! این مشخصاتی که شما داری از خطت میبینی برای ADSL هست و وقتی خط شما به VDSL تغییر پیدا کنه قطعا این موارد هم تغییر میکنه. تنها موردی که شما الان میتونی کشش خطت رو روی حالت VDSL تشخیص بدی فاصله شما تا کافو هست که اینطور که خودتون میگید ظاهرا فاصله کمی هست. و با این فاصله میشه سرعت تا 100 مگابیت یا نزدیک 100 مگابیت گرفت. البته این که بهتون گفتند سرعت تا 150 مگابیت باز هست احتمالا حرف مفت زدن! چون با توجه به نسخه VDSLای که الان داره تو ایران کار میشه حداکثر سرعت همون 100 مگابیته.
کافو تا خونه که فاصله اش همین 300-400 متره شایدم زیر 250متر چون با گوگل مپ که گرفتم 230 متره و چون آدرس کافو رو از کارشناس نصب مخابرات که دوست صمیمیم هست پرسیدم و دقیق گفت کجاست.خود مخابرات که حضوری رفتم چک کرد گفت بهت میدیم vdsl
حالا سوال اینجاست سرویسی که میدن VDSL هستش یا VDSL2 ??
طبق مقادیری که مودم ADSL2+ ام بهم داده و زده فاصله حدود.1000 متر من کدومو.باور کنم؟
میخوام پورتو عوض نکنه بی کیفیت شه حالا دوباره بیان ADSL2+ نصب کنن من چند روز قطع بمونم
Last edited by Gamexland; 09-09-2019 at 16:45.
من از نزدیک با تجهیرات مخابرات و ispها آشنایی ندارم ولی تا جایی که اطلاعات دارم،تجهیرات adsl تویه مرکز مخابراتی نصب میشه به خاطر همینه برای شما زده 1000 متر.
اما vdsl و فیبر قضیه اش فرق میکنه و ظاهرا از کافوهایی که نزدیک خونه هاس ،صاحب اینترنت میشید.
اگر اشتباه میکنم،دوستان تصحیح بفرمایند.
حالا شما فاصله خونه تا مرکز مخابراتیتون 1000 متره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)