تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 452 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز. چند روزی هست که تی دی مبین نت در اهواز راه اندازی شده. آیا کسی تجربه استفاده ازش رو داره؟ اینجور که از صحبت های دوستان شنیدم نقشه پوشش شبکه که روی سایت هست خیلی دقیق نیست و ممکنه کسی خارج از پوشش هم باشه طبق سایت، ولی بتونه از سرویس استفاده کنه درسته؟
    دوست عزیز
    بارها همینجا اعلام شده که قبل از تحویل تست میگیرن و اگر اوکی بود پول رو با کارتخوان یا نقدی به مبلغ ۲۳۹۸۰۰ تومن بابت مودم و یک طرح ۱۰ گیگ روزانه + ۱۰ گیگ شبانه یکساله پرداخت میکنید. البته هنگام ثبت نام تلفنی اول آدرس رو روی نقشه خودشون چک میکنن اگر امکان برقراری ارتباط باشه میان برای تست.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

والا بنده به هر شرکتی زنگ میزنم اجاره نامه ای میخواد که نام صاحب خانه با نام صاحب خط یکی باشه در اجاره نامه . این وضعع یه مقدار نامردیه آخه یه خونه ای که 15 ساله ساخته شده و 3 تا صاحب خانه داشته چجوری بنده که مستاجر هستم کپی کارت ملی صاحب خط تلفن رو تهیه کنم ؟ به طور مثال همین مخابرات هم وقتی مراجعه کردم اولش قبول نمی کردم اما بعدش که گفتم پیش پرداخته وصل کردن اما الان تماس گرفتن و گفتن اگه کپی کارت ملی صاحب خط نباشه فردا ساعت 10 صبح قطع میشه .

خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزم . . امیدوارم بتونم تهیه کنم و دیگه از این داستان اجاره نامه و ... خلاص بشم
    لطف کردید
    برای مبین نت فقط قبض برق-گاز-تلفن ( فرقی نداره ) لازم داره با کارت ملی خودتون(کسی که ثبت نام کرده)

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عرض شد دوستان گرامی
    بنده به دلیل اینکه مستاجر هستیم و کپی کارت ملی صاحب خط در دسترس نیست مجبور هستم از TD LTE یا وایمکس استفاده کنم . محله ای که ما هستیم تحت پوشش هست اما در ساختمان ما آنتن دهی موبایل خیلی ضعیف هست . میخواستم از بزرگوارانی که از مبین نت استفاده می کنند بپرسم که قیمت مودم ها چنده ؟ حالا سرعت خیلی هم بالا نباشه مسئله ای نیست (چازه ای نیست) فقط آیا مودم قوی ای هست که بشه ازش یه اینترنت گرفت ؟ به عبارتی کدوم مودم از همش بهتره که تهیه کنم ؟

پیشاپیش ممنون و متشکرم
    دوست عزیز اگر تهران هستید و حاضرید انقدر برای تجهیزات هزینه کنید اگر tdlte مبین نت جواب نداد tdlte ایرانسل هم هست اگر نشد وایمکس همین دوشرکت و همچنین شرکت داتک هم هست بازم نشد سرویس های وایرلس تعداد زیادی از شرکتها هم هست بالاخره میتونید یه انتخاب خوب داشته باشید اگر حوصله کنید و خوب تحقیق کنید

4. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز. چند روزی هست که تی دی مبین نت در اهواز راه اندازی شده. آیا کسی تجربه استفاده ازش رو داره؟ اینجور که از صحبت های دوستان شنیدم نقشه پوشش شبکه که روی سایت هست خیلی دقیق نیست و ممکنه کسی خارج از پوشش هم باشه طبق سایت، ولی بتونه از سرویس استفاده کنه درسته؟
    اره من بيرون پوششم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی شما اهواز نیستی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ولی شما اهواز نیستی.

چرا من اهواز هستم. منطقه شهرک نفت

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا من اهواز هستم. منطقه شهرک نفت

دوست عزیز اشتباه شد منظورم saysooka بود ایشون تهرانن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آها. ممنون از توضیحاتتون علی جان. ایشالا که خونه ما هم سیگنال داشته باشه و بتونم استفاده کنم. فرم تعویض وایمکس پر کردم منتظر تماسشون هستم.

داره خودمونی میشه ͏ Mehran ͏'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Iran, Tehran

پيش فرض

برای مبین نت فقط قبض برق-گاز-تلفن ( فرقی نداره ) لازم داره با کارت ملی خودتون(کسی که ثبت نام کرده)
    . بسیار عالی . متاسفانه شرکت هایی که ADSL دارن به هیچ عنوان اینجوری نیستن .
    سپاسگذارم از پاسخ شما
    دوست عزیز اگر تهران هستید و حاضرید انقدر برای تجهیزات هزینه کنید اگر tdlte مبین نت جواب نداد tdlte ایرانسل هم هست اگر نشد وایمکس همین دوشرکت و همچنین شرکت داتک هم هست بازم نشد سرویس های وایرلس تعداد زیادی از شرکتها هم هست بالاخره میتونید یه انتخاب خوب داشته باشید اگر حوصله کنید و خوب تحقیق کنید

بله دوست عزیزم تهران هستم . والا وایرلس رو بررسی کردم تو محدوده ما نیست اصلآ (شرق تهران خ پیروزی) tdlte هم برای ایرانسل در محدوده پوشش خارجی هستم و مودم فضای باز نیاز داره . چند نمایندگی مراجعه کردم گفتند که مودم فضای باز رو ندارند و باید از طریق خود ایرانسل تهیه کرد که حتی یکیشون گفت من چند بار درخواست دادم برای مشتری نیاوردن . اما wimax رو حتمآ مد نظر قرار میدم فقط با توجه به سرعت tdlte اولویته بنده این سرویس هست . این فرمایش شما هم که چند خط بالا گفتید میان تست می کنن بعدش مبلغ رو باید پرداخت کنیم بسیار بسیار عالی هست .

یک دنیا ممنون و متشکرم از پاسخ شما . خیلی لطف کردید

11. این کاربر از ͏ Mehran ͏ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hmahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

. بسیار عالی . متاسفانه شرکت هایی که ADSL دارن به هیچ عنوان اینجوری نیستن .
    سپاسگذارم از پاسخ شما

بله دوست عزیزم تهران هستم . والا وایرلس رو بررسی کردم تو محدوده ما نیست اصلآ (شرق تهران خ پیروزی) tdlte هم برای ایرانسل در محدوده پوشش خارجی هستم و مودم فضای باز نیاز داره . چند نمایندگی مراجعه کردم گفتند که مودم فضای باز رو ندارند و باید از طریق خود ایرانسل تهیه کرد که حتی یکیشون گفت من چند بار درخواست دادم برای مشتری نیاوردن . اما wimax رو حتمآ مد نظر قرار میدم فقط با توجه به سرعت tdlte اولویته بنده این سرویس هست . این فرمایش شما هم که چند خط بالا گفتید میان تست می کنن بعدش مبلغ رو باید پرداخت کنیم بسیار بسیار عالی هست .

یک دنیا ممنون و متشکرم از پاسخ شما . خیلی لطف کردید
    پوشش مبین نت رو بررسی بفرمایید چون ظاهرا اونقدر بهش اطمینان دارن که اصلا مودم بیرونی برای فروش ندارن و همه مودم هاشون داخلیه.
    با توجه به شرایط و قیمتای فعلی و همچنین سهولت راه اندازی، به نظر بهتره مبین نت گزینه اولتون باشه.

Sent from my E6833 using Tapatalk

13. این کاربر از hmahmoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •