سلام.بعد از اپدیت به ورژن ۴.۳۰.۹۵ فکر میکنم بلندی صدا کمتر شده.یعنی قبلا با صدای۲۰ خوب بنظر میرسد ولی الان حتما روی ۴۰ باید بزارم بهتر بشنوم. اپدیت با فلش انجام دادم. کسی میتونه راهنمایی بکنه؟ کسی احساس کرده این موضوع را با اپدیت این ورژن؟
سلام.بعد از اپدیت به ورژن ۴.۳۰.۹۵ فکر میکنم بلندی صدا کمتر شده.یعنی قبلا با صدای۲۰ خوب بنظر میرسد ولی الان حتما روی ۴۰ باید بزارم بهتر بشنوم. اپدیت با فلش انجام دادم. کسی میتونه راهنمایی بکنه؟ کسی احساس کرده این موضوع را با اپدیت این ورژن؟
سلام از قسمت sound -volume mode= on و
volume lncrease Amount = high
قراردهید
آقا چطور میشه یه لیست دلخواه از کانال های ماهواره و ستاپ باکس یه جا درست کرد ؟!
کلافه شدیم از بس از این لیست به اون لیست توی منوها بگردیم خو ...![]()
مدل دقیق تلویزیونت چیه؟ آپدیت رو از کجا گرفتی؟
اپدیت رو میتونید از سایت الجی بگیرید من از منطقه خاورمیانه ترکیه ش رو گرفتم اپ هم کردم درست انجام شد مدل تی وی هم 49uh850v
من از لینک زیر گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو رو تونستی فارسی کنی؟ برا شما آخرش TA هست یا ZA
LG 49UH850V-TA
مدل همین مدل تایپک دیگه. از استرالیا....مشکل صدا حل شد. مشکل خاصی نبود.فقط تغییراتی حس نکردم از نسخع جدید .ولی همچنان منتظر فارسی شدن هستیم.کدی چیزی باشه.....
سلام
با زدن دکمه منو گوشه سمت چپ علامت + یا my chanel اگر بزنید میتوانید تا بیست کانال به صورت دلخواه انتخاب کنید.به این شکل تقریبا یک میانبر ایجاد کردید.
ramyaz
Last edited by ramyaz; 25-01-2017 at 15:09.
دوستان چقدر این بخش سوت و کور شده ، اوایل خیلی پر رونق بود و تبادل نظر زیادی در خصوص این مدل میشد .
والا همینو بگو....دوستان کسی نمیدونه چطوری برای این tv برنامه های مخصوص ایران را دانلود کرد. یا از چه سایتی؟ من خودم جستجو کردم فقط توی یه سایتی اونم مخصوص گوشیهای قدیمی که این سیستم را ساپورت میکردن هستن. مثل یه سری گوشی های قدیم نوکیا ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)